PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيا نخوردن صبحانه ضرر دارد؟



MR_Jentelman
5th October 2009, 01:26 PM
تحقيقات مفصلي در استراليا انجام گرفته که نشان مي دهد:
خيلي از کودکاني که از خوردن صبحانه سر باز مي زنند، سنگين وزن (http://njavan.com/Nutrition_Health/Food_plans/all_age_nutrition/infants_childs/2007/12/17/55817.html) تر از بچه هايي هستند به طور مرتب صبحانه مي خورند.
غفلت از خوردن صبحانه، عملکرد مغز را تقليل مي دهد. خوردن صبحانه به يادگيري کمک مي کند، به اين شکل که شما علاقه بيشتري براي يادگيري نشان خواهيد داد و روي مطلب هم تمرکز بيشتري خواهيد داشت.
خوردن صبحانه هايي که سرشار از فيبر (http://njavan.com/nutrition_health/nutrients/fibers/2008/1/7/57440.html)هستند باعث کاهش خستگي (http://njavan.com/nutrition_health/nutrition_news/healthy_nutrition/2006/3/16/16527.html) مي شود.
بچه هايي که خوب صبحانه نمي خورند در باقي روز نيز انتخاب هاي غذايي خوبي نخواهند داشت.
رژيم غذايي افرادي که صبحانه مي خورند بسيار مغذي و مقوي تر از افرادي است که صبحانه نمي خورند. اين افراد همچنين عادت هاي غذايي بهتري داشته و کمتر به سراغ خوردن هله هوله و تنقلات (http://njavan.com/nutrition_health/dites/loss_weight/2008/3/29/63848.html)مضر مي روند.
اين تحقيقات نشان مي دهد که هرچه سن افراد بالاتر مي رود ميل به صبحانه خوردن آنها هم کمتر مي شود: تقريباً 15درصد نوجوانان (http://njavan.com/nutrition_health/food_plans/all_age_nutrition/adolescence/2004/8/26/8069.html)و يک سوم افراد بزرگسال صبحانه نمي خورند.
صبحانه مفصل مانع چاقي مي ‌شود

پژوهشگران اعلام كردند خوردن يك وعده صبحانه مفصل ، راز حفظ بدن سالم و وزن متعادل (http://njavan.com/nutrition_health/dites/loss_weight/2002/10/13/635.html) در ميانسالي است.
به گزارش سلامت نيوز به نقل از ايرنا پزشكان بيمارستان آدن‌بروك در كمبريج 6 هزار و 764 تن از ساكنان 40 تا 70 ساله نورفولك را به مدت پنج سال بررسي كردند.
اين پژوهشگران دريافتند افرادي كه صبحانه مفصل و كاملي مي‌ خوردند حتي اگر به طور متوسط كالري بيشتري از ديگران دريافت كنند ، كمتر دچار اضافه وزن (http://njavan.com/index.aspx?pid=234)مي‌ شوند.
دكتر "ديويد هاسلم" مجري اين تحقيقات گفت: مصرف نيمي از كالري‌هاي مورد نياز روزانه، در اوايل روز موجب مي ‌شود اين كالري به طور مناسبت‌تري سوخت و ساز شود.
وي كه عضو "هيئت ملي كنترل چاقي" است افزود : افراد بايد به موادي كه در وعده صبحانه ميل مي‌ كنند توجه داشته باشند.
هاسلم اظهار داشت خوردن موادي كه در بدن به كندي مي‌ سوزند، مانند ميوه (http://njavan.com/index.aspx?pid=243) يا فرني در آغاز روز توصيه مي ‌شود زيرا آنها تا زمان نهار دستگاه گوارش (http://njavan.com/nutrition_health/diseases/digestive/2007/11/24/54085.html) را مشغول نگه مي ‌دارند و اين به آن معناست كه نيازي به مصرف تنقلات بين صبحانه و نهار نيست و فرد به سراغ مواد قندي و چيزهايي كه انسولين (http://njavan.com/nutrition_health/diseases/diabetes/2007/4/3/40024.html) را به شدت بالا مي ‌برند و به اضافه وزن منجر مي‌ شوند، نمي ‌رود.
به گفته پژوهشگران اما اگر صبحانه شامل غذاهاي سنگيني مانند پودينگ يا گوشت سرخ شده (http://njavan.com/index.aspx?pid=296751) باشد به كاهش وزن كمك نمي ‌كند.
فقط يه لحظه صبر کنيد! صبحانه يادتون نره

زمانيکه شما هر صبح خود را اختصاص به آرايش صورت و پخش کردن يکنواخت ژل روي موهاي خود مي کنيد، مي توانيد فعاليت مهمتري که براي سلامت شما لازم است را نيز انجام دهيد اما با همان دقت و وسواس پرداختن به آرايش صورت و ژل زدن به مو.
اين کار چيزي نيست جز خوردن صبحانه . همان طور که مي دانيد صبحانه مهمترين وعده غذايي مي باشد که متأسفانه در دنياي مدرن و پر مشغله امروز به دست فراموشي سپرده شده يا خيلي بي توجه از کنار آن رد مي شويم. در حاليکه :
خوردن صبحانه باعث حفظ تناسب اندام مي شود: افرادي که هر روز صبحانه مي خورند کمتر دچار چاقي شده و کساني که در حفظ رژيم غذايي خود کوشا هستند هرگز اين وعده غذايي را ترک نمي کنند.
خوردن صبحانه به حفظ سلامتي کمک قابل توجهي مي کند: خوردن صبحانه باعث کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي جدي مثل بيماري هاي قلبي (http://njavan.com/index.aspx?pid=178)، ديابت (http://njavan.com/Nutrition_Health/diseases/diabetes/2008/4/24/65369.html) و سرطان (http://njavan.com/index.aspx?pid=182)مي شود و سيستم ايمني را قوي نموده و لذا مقاومت بدني شما را در مقابل بيماري هاي مزمن همچون سرماخوردگي (http://njavan.com/nutrition_health/diseases/children/2007/12/15/55657.html) و آنفولانزا (http://njavan.com/nutrition_health/diseases/respiratory/2007/12/10/55305.html)افزايش مي دهد.
خوردن صبحانه هوشياري و زيرکي شما را حفظ مي کند: خوردن صبحانه باعث تقويت حافظه (http://njavan.com/nutrition_health/nutrition_news/healthy_nutrition/2007/7/23/43706.html)وقدرت تمرکز شما مي شود.طبق مطالعات انجام شده مشخص گرديده که کودکاني که صبحانه مي خورند در تست هوش امتياز بيشتري کسب نموده و کمتر از بقيه کودکان دچار افسردگي ، اضطراب و بيش فعالي (http://njavan.com/Nutrition_Health/diseases/children/2007/10/17/50093.html) مي شوند.
صبحانه وعد ه غذايي کامل و بسيار عالي مي باشد. بسياري از مردم هنگام صبح به خوردن لقمه ا ي کوچک آن هم در حين تر ک منز ل و با عجله اکتفا نموده و خود را از فوايد بسيار زياد آن بي بهر ه مي نمايند و در عوض وعده غذايي بعدي خود را بسيار مفصل و سنگين صرف مي نمايند که اين عادت کاملاً غلط است.

يک صبحانه کامل حاوي کالري لازم براي بدن در فرم کربوهيدرات هاي ساده اي است که سطح قند خون را متعادل نگه داشته و مانع کاهش شديد انرژي در ساعات اوليه روز مي گردد. يک صيحانه ايده ال حاوي بيش ا ز500 الي 600 کالري است و بعلاوه ويتامين ها (http://njavan.com/index.aspx?pid=250) ، مواد معدني (http://njavan.com/index.aspx?pid=251)و مواد مغذي شامل حداقل 20 گرم پروتئين و 5 گرم فيبر را فراهم مي کند. به عنوان مثال شير (http://njavan.com/nutrition_health/(foods)/dairy_products/2008/1/6/57295.html) و پنير موجود در اين وعده غذايي موادي ضروري براي حفظ ساختمان ماهيچه هاي بدن است. و مواد معدني موجود در آن فشار خون (http://njavan.com/nutrition_health/dites/disease_dites/heart/2006/6/3/17811.html)را کنترل مي نمايد و در حد متعادل نگه مي دارد. گندم موجود در ترکيب نان باعث کاهش کلسترول (http://njavan.com/nutrition_health/dites/disease_dites/heart/2006/9/9/23630.html)مي شود. غذاهايي با چربي اشباع نشده مثل کره بادام زميني سطح تستسترون خون را افزايش مي دهد و همچنين در آزاد شدن مناسب انرژي نقش موثري ايفا مي کند. همچنين از بلوکه شدن و بي استفاده ماند ن قند خون که باعث احساس خستگي و بد خلقي مي شود ، جلوگيري مي کند.
بنابراين بهتر است که در حفظ اين عادت غذايي کوشا باشيد و سعي نماييد مواد مغذي لازم را در اين وعده غذايي بگنجانيد


منبع:تغذیه وسلامت

MR_Jentelman
5th October 2009, 01:27 PM
نخوردن صبحانه دندان را خراب می‌ کند


http://img.tebyan.net/big/1386/10/13413817713615818420313411967244226608024331.jpg
تحقیقات جدید نشان می‌ دهد کودکانی که در سنین دو تا پنج سالگی (http://njavan.com/nutrition_health/food_plans/all_age_nutrition/infants_childs/2005/3/1/10620.html) صبحانه نمی ‌خورند، در مقایسه با کودکانی که هر روز صبحانه می ‌خورند، تقریباً چهار برابر بیشتر احتمال دارد تا مبتلا به پوسیدگی دندان شوند. تحقیقات قبلی نشان می‌ دهد که کودکانی که در خانواده‌های فقیر زندگی می‌ کنند، کمتر احتمال دارد تا در صورت پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کنند و تعداد دندان‌های خراب درمان نشده در آنها بیشتر است و کودکانی که در خانواده‌های فقیر زندگی نمی ‌کنند اما از صبحانه خوردن فرار می ‌کنند و همچنین میوه و سبزی (http://njavan.com/nutrition_health/nutrition_news/nutrition_news/2002/11/13/709.html)مصرف نمی‌ کنند، بیشتر احتمال دارد تا نسبت به کودکان فقیر دچار پوسیدگی شوند.
در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مریلند با مطالعه و جمع‌ آوری اطلاعات از بیش از چهار هزار کودک دریافتند، تنها 23 درصد از کودکانی که هر روز صبحانه می‌ خورند، دچار پوسیدگی دندان می ‌شوند در حالی که کودکانی که از صبحانه خوردن فرار می ‌کنند 34 درصد آنها دچار پوسیدگی می‌ شوند، 18 درصد از کودکانی که حداقل پنج وعده از میوه (http://njavan.com/index.aspx?pid=243) و سبزی (http://njavan.com/index.aspx?pid=242) در روز استفاده می ‌کنند، دارای دندان‌های خراب هستند در صورتی که 26 درصد از کودکانی که کمتر از این مواد استفاده می ‌کنند، به خرابی دندان مبتلا می ‌شوند.
محققان می ‌گویند نوجوانانی که از صبحانه خوردن فرار می ‌کنند، بیشتر احتمال دارد تا در طول روز اسنک‌ (http://njavan.com/nutrition_health/food_plans/all_age_nutrition/infants_childs/2006/1/28/15192.html)هایی (اسنک میان وعده ای (http://njavan.com/nutrition_health/food_plans/all_age_nutrition/infants_childs/2006/9/30/24640.html)است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کند، در واقع اسنک نوعی غذای مختصر می باشد.) که سرشار از قند (http://njavan.com/nutrition_health/nutrition_news/nutrition_news/2004/11/8/9171.html)است مصرف کنند.
منبع: هفته نامه سلامت

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد