PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگزاري مسابقه اينترنتي عكاسي از مدرسه ويژه كودكان و نوجوانان

moji5
3rd October 2009, 10:48 AM
خبرگزاري فارس: كودكان و نوجوانان ايراني براي شركت در يك مسابقه عكاسي اينترنتي با موضوع «مدرسه من»دوربين به دست مي‌گيرند.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0498/A0498407.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، هم‌زمان با آغاز ماه مهر مركز آفرينش‌هاي فرهنگي و هنري كانون، كودكان و نوجوانان 6 تا 16 ساله را به مشاركت در اين رقابت هنري دعوت كرده است.
«مدرسه من»، «همكلاسي من»، «كلاس من» و «معلم من» موضوع اين مسابقه عكاسي تعيين شده است.
كودكان و نوجوانان علاقه‌مند مي‌توانند تا روز 30 مهر به سايت مركز آفرينش‌هاي فرهنگي و هنري كانون به نشاني www.markazafarineshha.ir مراجعه و با ارسال عكس‌هاي خود در اين مسابقه شركت كنند. آثار شركت كنندگان به تدريج در اين پايگاه اينترنتي به نمايش گذاشته مي‌شود و به برگزيدگان نيز جوايزي اهدا خواهد شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد