PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت اختراع

فتح المبین
17th September 2009, 06:35 PM
سلام.
من یک طرحی رو به اداره ی ثبت اختراعات بردم و مدارک رو از قبیل اظهار نامه ی شماره ی 1 و 2، ادعا نامه، شرح اختراع، نقشه و کپی شناسنامه رو در داخل پوشه ارائه دادم.
یک صفحه از اظهارنامه ی شماره ی 1 و 2 رو به من دادند که یک مهر پشتش زده شده بود.
نوشته شده بود در تاریخ 1388/5/12 که یک هفته بعد از ارائه ی طرح بود من یک نمونه یا عکس از کار براشون بیارم.
این در حالی بود که اصلا نیازی به ساخت اختراع برای ثبت در ایران نداره.
در اون تاریخ رفتم و گفتند که باید اون رو بسازی و در غیر این صورت باید برامون یک نامه که توش نوشته شده اجرایی و نوآوری بیاری.
از اون موقع برای گرفتن نامه به این طرف و اون طرف میرم.
سوال من اینه که آیا تاییدیه ی علمی رو بعد از ثبت باید تهیه کرد یا قبل از ثبت.
چون به من گفته شده که معمولا برای مراحل ساخت با داشتن اسناد ثبت به تاییدیه ی علمی نیاز هست نه در مرحله ی ثبت.

لطفا من رو راهنمایی کنید.

hossien
18th September 2009, 01:01 AM
تا اینجایی که من می دونم تایید علمی بعد از ثبت اختراع هست که اگر خودتون مایل بودید می تونید برای طرح تون تایید عملی اون را از طریق دانشگاه ها و یا مراکز علمی بگیرین.

ØÑтRдŁ§
18th September 2009, 01:52 AM
برای اطلاعات بیشتر این تاپیک را مطالعه فرمایید
نحوه ثبت اختراع (http://njavan.com/forum/showthread.php?t=10966)

Amir
18th September 2009, 10:02 PM
منم دقيق نميدونم البته مسئله ثبت معمولا براي ساخته يعني يه سيستم يا دستگاه ساخته شده رو ثبت ميكنند نه ايده رو ولي تاييديه علمي رو بعد از ثبت اختراع ميگيرند ولي خوب اينجايي كه من ميبينم هر قسمتيش يه جوري رفتار ميكنند ..

tohidvt
6th March 2010, 04:07 PM
نه برای تایید علمی باید گواهینامه ثبت هم داشته باشی

فتح المبین
20th June 2010, 08:09 PM
سلام.
ما یک طرحی رو سال پیش ارائه دادم که زیاد پیگیرش نبودم.
الان از چند پروژه، رو یکی دارم کار می کنم و برای تامین امنیت طرح می خواستم ثبتش کنم.
مراحلش اینه:

پارک طرح در اداره
آوردن نمونه ی کار یا عکس یا cd و ... در موعد تعیین شده توسط اداره (احتمالا اختیاری باشه) و اصلاح برخی از مدارکی که در آن ها اشتباهاتی وجود داره.
(برای هواپیما) ارجا به صنایع هوایی قدس جهت تاییدیه و استعلام
(در صورت اخذ استعلام) مرحله ی دفاع از طرح در اداره ی ثبت اختراعات
(در صورت ثبت طرح) ارجا به روزنامه ی رسمی کشور جهت چاپ

reza azadi
27th June 2010, 11:11 PM
آوردن نمونه ی کار یا عکس یا cd و ... در موعد تعیین شده توسط اداره

[soal]

نوشته شده بود در تاریخ 1388/5/12 که یک هفته بعد از ارائه ی طرح بود من یک نمونه یا عکس از کار براشون بیارم.

ما که هر وقت رفتیم تاریخ یک ماه بعد را زدن نه یک هفته[soal]

این در حالی بود که اصلا نیازی به ساخت اختراع برای ثبت در ایران نداره.
الان دیگه این خبرا نیست یا نمونه یا تایید علمی[nishkhand]

سوال من اینه که آیا تاییدیه ی علمی رو بعد از ثبت باید تهیه کرد یا قبل از ثبت.

چون کارشناس اداره ثبت اختراعات نمی تواند در مورد اختراعاتی که نمونه سازی نشده اند نظر بدهد پس نمی تواند یک طرحی را که اجرا شدن ان نامعلوم است ثبت کند چون کلاه برداری زیاد می شود پس مجبور است ان را مثلا به سازمان پژوهشها ارجاع دهد تا چهارتا مهندس. اجرایی بودن ان را برسی کنند

s0or
11th August 2010, 03:50 PM
[soal]

ما که هر وقت رفتیم تاریخ یک ماه بعد را زدن نه یک هفته[soal]

الان دیگه این خبرا نیست یا نمونه یا تایید علمی[nishkhand]

چون کارشناس اداره ثبت اختراعات نمی تواند در مورد اختراعاتی که نمونه سازی نشده اند نظر بدهد پس نمی تواند یک طرحی را که اجرا شدن ان نامعلوم است ثبت کند چون کلاه برداری زیاد می شود پس مجبور است ان را مثلا به سازمان پژوهشها ارجاع دهد تا چهارتا مهندس. اجرایی بودن ان را برسی کنند

و بعد بزنن به اسم عمه هاشون
ما طایفه گی هممون توی این زمینه تجربه زیاد داریم . مواظب این برادران محترم باشین

reza azadi
14th August 2010, 11:30 AM
خوب از تجربیات بگید اگر راست میگی[atash]

tasooji
18th October 2010, 02:49 AM
در حال حاضر شما وقتی میرید مالکیت صنعتی بهتون میگه تاییدیه علمی اختراع نشون بده شما باید بهش بگید که نامه بزنه به سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران که طرح شما رو از نظر علمی ارزیابی کنه و این کار رو میکنند شما میرید با اون نامه بخش مالکیت فکری سازمان پژوهشها و بدون داشتن گواهی ثبت اختراع طرحتون ارزیابی علمی میشه البته باید فرمت نوشتن رو رعایت کنید که تو سایت www.irost.org بخش مالکیت فکری بهش اشاره کرده.
قدیم ها این کارو نمیکردند ولی الان مالکیت صنعتی و سازمان پژوهشها با هم خوب شدند:)

msd21
20th March 2011, 11:58 PM
بعد از تسلیم اظهارنامه جلسه دفاع معلوم میشه
در جلسه دفاع بعد از دفاع از طرحت و اینکه نمونه مشابه ثبت شده نداشته باشه میری مرحله بعد
یعنی ازت میخان که از سازمان مربوطه مثلا سازمان پژوهش ها تائیدیه قابل ساخت آوردنش رو بیاری
مرحله بعدی چاپ در روزنامه رسمیه
بعدشم دریافت گواهی ثبت اختراع

leylijoon
18th April 2011, 08:04 PM
سلام.
ما یک طرحی رو سال پیش ارائه دادم که زیاد پیگیرش نبودم.
الان از چند پروژه، رو یکی دارم کار می کنم و برای تامین امنیت طرح می خواستم ثبتش کنم.
مراحلش اینه:

پارک طرح در اداره
آوردن نمونه ی کار یا عکس یا cd و ... در موعد تعیین شده توسط اداره (احتمالا اختیاری باشه) و اصلاح برخی از مدارکی که در آن ها اشتباهاتی وجود داره.
(برای هواپیما) ارجا به صنایع هوایی قدس جهت تاییدیه و استعلام
(در صورت اخذ استعلام) مرحله ی دفاع از طرح در اداره ی ثبت اختراعات
(در صورت ثبت طرح) ارجا به روزنامه ی رسمی کشور جهت چاپ

سلام
امروز تاریخی بود که پشت اظهارنامه و مدارکم زده بود برای مراجعه ، بعد کارشناس اداره ثبت اختراع گفات برای استعلام و تاییدش برای کجا نامه بدم ؟
منم گفتم پارک علم وفناوری شهر خودم
حالا نامه دستمه برای همون تایید علمی یا فقط برای اینکه ثبت کنن؟؟
[soal]شنیدم یک تایید علمی هست که امتیاز می دن اگه نمره خوبی بشه خدمت معاف می کنن..این همونه؟؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد