توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بهترین زمان برای ورزش کردن جهت کاهش وزن ؟!!!!
امير آشنا
17th September 2009, 12:51 PM
سلام خدمت دوستان عزیزم @};-
به نظرتون بهترین زمان روز برای ورزش کردن به منظور کاهش وزن چه زمانیه ؟
Memar Bashy
17th September 2009, 02:25 PM
راستش بخوای دقیق نمی دونم ولی شنیدم که عصر ها زمان مناسبی برای ورزش کردنه !!!;)
*مینا*
17th September 2009, 03:27 PM
تا اون جایی که من می دونم صبح خیلی زود زمان مناسبی برای ورزش http://njavan.com/forum/images/images_mood/new%20(26).gif هست اما خب این که چه زمانی برای کاهش وزن مناسب باشه رو نمی دونم ، و دوست دارم که بدونم smilee_new1 (6)
cloudy
17th September 2009, 05:02 PM
من مقاله ای در همین مورد خواندم که خلاصه ای از آن را در زیر می آورم.
هیچ مدرک قابل اعتمادی برای اینکه نشان دهد کالری در چه زمانی از روز بیشتر می سوزد وجود ندارد. مهم این است که ما زمانی را برای ورزش انتخاب کنیم که در آن زمان از ورزش لذت ببریم.
در بدن ما ساعت بیولوژیکی وجود دارد که تقریبا در هر فرد با فرد دیگر فرق می کند. این زمان تحت تاثیر عملکرد های بدن است مثل فشار خون، دمای بدن، سطوح هورمون و ضربان قلب است که همه اینها نقشی را در آمادگی بدن برای ورزش ایفا می کنند. که می توانیم از این ساعت برای انتخاب زمان ورزش استفاده کنیم.
کارشناسان می گویند اگر مشکل تداوم ورزش دارید( یعنی نمی توانید یک برنامه ورزشی را به صورت مرتب دنبال کنید) صبح زمان مناسبی برای این کار است. دکتر سدریک برایان می گوید: تحقیقات نشان می دهدکه در افرادی که صبح ها ورزش می کنند براحتی عادت تداوم ورزش در آنها بوجود می آید.
او همچنین اضافه می کند که اگر صبح ها ورزش کنید چون دمای بدن پایین است زمان بیشتری برای گرم کردن نیاز است.
اما برخی دیگر معتقدند که ورزش پس از کار روزانه برای آنها راحت تر و خوشایند تر است. نیازی نیست که کارشناس ساعت بیولوژیکی بدن خودتان باشید تا بگوئید چه زمانی برای ورزش مناسب تر است. ستیو آلدانا پیشنهاد می کند که زمان های مختلفی را در روز برای ورزش امتحان کنید.
برای چند روز صبح ها ورزش کنید، بعد مدتی ظهر ها، بعد از آن مدتی عصر ها. ببینید که در کدام یک بیشتر احساس خوشحالی می کنید و بهتر ورزش می کنید. آلدانا اضافه می کند که:" بیشتر سعی کنید زمانی را بیابید که در آن می توانید وررزش را به صورت منظم ادامه دهید تا این که بخشی از زندگی شما شود. این از اینکه چه وقت در روز ورزش کنید مهمتر است."
سایت medicinenet
اما خب ورزش صبحگاهی این مزیت را دارد که متابولیسم را برای چند ساعت بالا می برد. که بالا رفتن متابولیسم برای کاهش وزن هم خیلی موثر است.
Mina_Mehr
17th September 2009, 05:06 PM
سلام ، از آقا امير بابت راه اندازي اين بحث تشكر ميكنم.........@};-
بهترين زمان براي ورزش كردن در جهت كاهش وزن صبح زود يعني زماني كه فرد در حالت ناشتاست، وقتي كه فردصبح از خواب بيدار ميشه ، از اونجايي كه چندين ساعت بدن او بدون غذا بوده درنتيجه سطح گليكوژن در بدن او پايين اومده و قند خون او هم كم ميشه ، چنين زماني كه قند خون پايين هست و گليكو.ژن ذخيره اي هم كاهش يافته بهترين زمان براي سوخت چربي ها به حساب مياد و تنها راه تأمين انرژي بدن ذر اين زمان سوخت همين چربي هاست و كاهش وزن بهتر انجام ميشه البته اين نكته رو هم اضافه كنم كه خوردن غداي زياد پس از ورزش به طور كلي اثر ورزش رو خنثي ميكنه.
Mina_Mehr
17th September 2009, 05:12 PM
اما خب ورزش صبحگاهی این مزیت را دارد که متابولیسم را برای چند ساعت بالا می برد. که بالا رفتن متابولیسم برای کاهش وزن هم خیلی موثر است.
دقيقا همين طوره قطعا ورزش صبحگاهي در كاهش وزن مؤثره چون در طول شبانه روز كه غدايي به بدن نميرسه ميزان گليكوژن كم كم پايين مياد تا از اين طريق گلوكز مورد نياز براي فعاليت هاي بدن در حالت خواب رو هم فراهم كنه ، در نتيجه قند خون پايين مياد، حالا اگه كسي موقعه اي كه از خواب بيدار ميشه ورزش كنه بدن مجبوره براي تأمين انرژي از چربي ها استفاده كنه ...................البته ورزش در هر ساعت شبانه روز مفيده و بستگي به بدن داره ولي براي سوخت چربي ها بهتره كه فرد در حالت ناشتا باشه {happy}
draz
17th September 2009, 11:28 PM
به نظر من بهترین زمان زمانی است که انسان دوست دارد ورزش کند اما این نکته فراموش نشود بعد از غذا نباید ورزش کرد به دلیل فعل وانفعالات بدن بعد از غذاست ولی در مجموع مبحث رژیم به عقیده من ی بحثی که بشر امروزی خودشو باهاش درگیر کرده اگه موضوع چاقی افراد باشه بعضی افراد ژنتیکی چاق میشوند وبعضی به دلیل بیماری هست که دچارش شدن اگه گذری به تاریخ کنیم پدربزرگها ومادربزرگهای ماهم زندگی کردن وهیچ وقت بااین مسئله روبه رو نشدن اگه زندگی اونا رو زیر زره بین ببریم واز تجربیات اونا وبا مطابقت دادن با عصر جدید هیچ بحث رژیم و ورزش صبگاهی وعصرو هرزمانی که ما پیشنهاد می کنیم نخواهد بود شاید پیش خودتان فکر کنید زمان اونا با ما فرق دارد جواب من این است که زمانها باهم فرق ندارد بلکه عینکهای ماست که باهم فرق میکند ورزش یعنی کار یعنی درگیر کردن انسان با زندگیست نه زمان کوتاهی که ورزش می کند من هیچ وقت با این زمان کوتاه ورزش مخالف نیستم بلکه انسانها وقتی خودشونو با زندگی وقف میدهن وبرای بدست آوردن روزی حلال زحمت میکشن این خودش ورزش است پس ورزش زمان به خصوصی ندارد
#:-s@};-
*sabrina*
19th September 2009, 12:28 PM
منم با نظر دوستان موافقم و فکر می کنم بهترین زمان صبح زود باشه اما فکر می کنم نوع ورزشم ر کاهش وزن خیلی تاثیر داره:-?
امير آشنا
19th September 2009, 12:57 PM
سایر دوستان نظرشون چیه ؟
8->
ØÑтRдŁ§
19th September 2009, 05:52 PM
این جور که پیداست مثکه صبح زود بهترین موقع هستش برای ورزش..
ولی من شب ساعت 12 این طورا رو بیشتر ترجیح میدم..
لذتش بیشتره
kamanabroo
22nd September 2009, 12:54 AM
نظر من هم اينه كه صبح بهتره
تازه مزيتهاي ديگه اي هم داره كه ارزشش از لاغر كردن خيلي بيشتره
چون همه كه نمي خوان وزن كم كنن!!
امير آشنا
23rd September 2009, 05:01 PM
سلام مجدد خدمت دوستان خوبم
همه نظرات مفيد و قابل بحث هستند ولي اگه اجازه بدين از زاويه ي ديگه اي هم به موضوع توجه كنيم ...
ورزش در صورتي كه طبق اصول و بدون افراط انجام بشه در همه حال براي سلامتي مفيده ولي سوال اينجاست كه براي موفقيت بيشتر در زمينه كاهش وزن آيا اصولا زمان خاصي از روز براي ورزش مناسب تره ؟
و اگه پاسخ مثبته چه زمان ...؟
Mina_Mehr
23rd September 2009, 11:17 PM
سلام مجدد خدمت دوستان خوبم
همه نظرات مفيد و قابل بحث هستند ولي اگه اجازه بدين از زاويه ي ديگه اي هم به موضوع توجه كنيم ...
ورزش در صورتي كه طبق اصول و بدون افراط انجام بشه در همه حال براي سلامتي مفيده ولي سوال اينجاست كه براي موفقيت بيشتر در زمينه كاهش وزن آيا اصولا زمان خاصي از روز براي ورزش مناسب تره ؟
و اگه پاسخ مثبته چه زمان ...؟
سلام...
به نظر من همون طور كه قبلا هم گفتم ، بهترين زمان وقتي هست كه فرد از خواب طولاني مدت بيدار شده و حالت ناشتا دارد حالا اين زمان واسه افراد مختلف متفاوته چون ممكنه بعضي ها صبح زود بيدار بشن و يا دير و يا اصلا خوش خواب باشن ظهر بيدار بشن ;) علتش رو هم قبلا گفتم;);)
امير آشنا
25th September 2009, 10:40 AM
دقت كرديد عده اي افراد براي كاهش وزن به ورزش رو ميارن ولي بعد از مدتي بعضي از اين افراد از تاثير ورزش روي وزنشون مايوس ميشن ؟ حتي بعضا ورزش هاي سنگين نمي تونه اين افراد رو به وزن مطلوب برسونه ... به واقع دليل چيه ؟
زماني كه ورزش مي كنيم بر اساس نوع حركات ورزشي ميزان مشخصي كالري مصرف مي كنيم كه اگه مجددا با مصرف مواد غذايي اين ميزان كالري رو وارد بدن نكنيم ورزش ما در كاهش وزنمون موثر خواهد بود ولي اگه به هر دليلي مثل ضعف شديد بعد از ورزش مجبور به مصرف مواد غذايي حاوي كالري بشيم عملا تاثير ورزش بر كاهش وزن رو نمي بينيم . عمده افرادي كه در كاهش وزن با كمك ورزش ناموفقند به علت گرسنگي و ضعف شديد در ساعات پس از ورزش مقادير قابل توجهي مواد پر كالري مصرف مي كنن ...
اما علت اين ضعف شديد چيه ؟ چجوري مي تونيم با اون مقابله كنيم ...؟
نكته بسيار ساده و در عين حال مهمي وجود داره كه با توجه به اون ميشه كارايي ورزش رو در جهت كاهش وزن به نحو چشمگيري افزايش داد ...
شدت ضعف با ميزان قند خون ارتباط معكوس داره به اين معني كه با كاهش سطح قند خون فرد دچار احساس ضعف ميشه كه هرچه اين كاهش شديدتر باشه شدت ضعف هم بيشتر ميشه . ورزش هم با افزايش متابوليسم بدن باعث كاش موقتي ميزان قند خون ميشه... به طور طبيعي صبح ها قبل از صرف صبحانه قند خون در پايين ترين سطح خود قرار داره و تدريجا در ساعات شب با مصرف مواد غذايي روزانه قند خون تقريبا در بالاترين ميزان قرار مي گيره . اگر صبح ورزش سنگيني انجام بديم پايين اومدن قند خون ناشي از ورزش با پايين بودن ميزان قند خون صبحگاهي همراه ميشه و نتيجه اون ، كاهش شديد قند خون و احساس ضعف و گرسنگي شديده به همين دليل مجبور ميشيم موادي مصرف كنيم كه قند خون رو افزايش بدن و اين به معني وارد كردن كالري اضافي به بدن و كم اثر شدن ورزشه ... در صورتي كه اگه ورزش سنگين در اواخر شب و حدودا 2 تا 3 ساعت پس از صرف شام باشه از اونجايي كه سطح قند خون به طور طبيعي در اين ساعات بالاست ، كاهش شديدي در قند خون رخ نمي ده و بنابراين احساس ضعف و گرسنگي كاهش پيدا مي كنه و مجبور نمي شيم براي رهايي از اين ضعف كالري اضافي مصرف كنيم ؛ ضمن اينكه خصوصا در افرادي كه دچار مشكل كم خوابي هستند ورزش شبانگاهي به رفع اين مشكل نيز كمك مي كنه
در پايان لازمه يادآوري بشه نرمش سبك صبحگاهي بسيار مفيده ولي براي كاهش وزن بهتره به روشي كه ذكر شد عمل بشه @};-
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.