JABR920
14th March 2016, 10:05 PM
کُندُر گیاهی دارویی است از راسته افراها (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می شود. صمغ کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) را معمولا با اسفنددانه می سوزانند.
http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m996//a06523302854102a.jpg
کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html)مقوی قلب-حافظ (http://www.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/)ه-صاف شدن صدا-ضد خلط خون (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401297289.html)ی-
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .
محققان دریافتند که تجویز کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) ، به ویژه دوز g/kg0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401296906.html) و نوزاد ، موجب افزایش چشمگیر (001/0>p) قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظ (http://www.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/)ه می شود . از این رو به نظر می رسد که کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد.
نحوه استفاده : بهترین راه مصرف کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.
همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس (http://www.akairan.com/health/rijim-laghari-chaghi/5448.html) از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.
خواص : جویدنش لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزدایدبرای حافظ (http://www.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/)ه مفید است و روایت شده برای حفظ قرآن و قطع ادرار و بلغم از آن بخورند.
خواص دارویی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401307023.html) کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) :قلب، کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) و کلیه (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/bymry-khlywy.html) را فعال می کند.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) گیاهی پایا، علفی به ارتفاع 5/0 تا5/1 متر است. ریشه ای قوی و دراز به رنگ قهوه (http://www.akairan.com/ashpazi/drink/10693.html) ای دارد. برگهای آن متناوب و پوشیده از تارهای فراوان در اطراف و گلبرگهای میانی است.
قسمت مورد استفاده کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، برگ، ریشه و دانه آن است.
فواید:
این گیاه در پزشکی اهمیت بسیاری داشته است. به طوری که ابن سینا پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) و خواص آن رساله ای نوشته است.
دانشمندان علم گیاه شناسی برای این گیاه خواص و آثار زیر را برشمرده اند:
ـ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) باز کننده و حمل کننده ماده بیماری کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) است.
ـ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) مسکن عطش و حرارت درونی است. کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در درمان التهابات معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html) و پاک کردن (http://www.akairan.com/health/chagh1/shekam19.html) مجاری ادراری، مؤثر است.
ـ اگر آب پخته کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است.
ـ مالیدن آب کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) به محل های خارش بدن بسیار مفید است.
ت غرغره آب کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) با فلوس برای درد گلو، ورم و سوزش گلو مفید است. فرمول مذکور برای درمان ورم حلق (لارنژیت) و تورم مفصلی نافع است.
ـ مصرف تخم کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، کمی با حالت تهوع همراه است که باید در آن سکنجبین اضافه کنید.
ـ ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در باز کردن (http://www.akairan.com/health/chagh1/shekam19.html) و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر است.
ـ ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401297289.html)است. ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است.
ـ ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) برای تقویت معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html)، زیاد کردن (http://www.akairan.com/health/chagh1/shekam19.html) ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است.
ـ عرق کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) که از گیاه تازه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) گرفته شده باشد برای خنکی به کار می رود.
ـ برگ های کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) دارای املاح پتاس است و جوشانده (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/jooshandeh-zokam.html) آن برای تصفیه خون (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6577.html)، تقویت معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html) و اعضا به کار می رود.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) انواع مختلف دارد که ریشه و برگ های آن در پزشکی، در بهبود تب ها، یرقان (زردی (http://www.akairan.com/koodak/bimari/201321924119.html)) و انسداد مجاری صفراوی مفید است.
ـ تمام قسمت های کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) مخصوصاً ریشه و برگ آن، محرک صفرا است و به عمل هضم کمک می کند و اثر آن در نارسایی های کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) ی، قولنج های کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) ی و ناراحتی های صفراوی بارز است.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در ازدیاد نطفه و زیبایی (http://www.akairan.com/khanevadeh/arayesh1/201451324724.html) چهره کودک تازه متولد مفید است.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) انسان را از ابتلا به قولنج نگه می دارد.
ـ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند. کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401297289.html) مفید است.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، قلب، کلیه (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/bymry-khlywy.html)، کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) را فعال و با نشاط می گرداند. کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) رحم (http://www.akairan.com/koodak/zaieman1/rahemi28.html) را به وظیفه طبیعی خود وا می دارد.
ـ برگ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، دارای مقداری ویتامین«ث» است و لذا در حفظ جوانی مؤثر است. برگ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، زهر طحال (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/2012939484.html) را از بین می برد و کیسه صفرا، یرقان و دردهای معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html) وکبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) ی را معالجه می کند.
بازنشر:سایت علمی نخبگان جوان
http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m996//a06523302854102a.jpg
کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html)مقوی قلب-حافظ (http://www.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/)ه-صاف شدن صدا-ضد خلط خون (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401297289.html)ی-
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .
محققان دریافتند که تجویز کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) ، به ویژه دوز g/kg0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401296906.html) و نوزاد ، موجب افزایش چشمگیر (001/0>p) قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظ (http://www.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/)ه می شود . از این رو به نظر می رسد که کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد.
نحوه استفاده : بهترین راه مصرف کندر (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6567.html) آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.
همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس (http://www.akairan.com/health/rijim-laghari-chaghi/5448.html) از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.
خواص : جویدنش لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزدایدبرای حافظ (http://www.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/)ه مفید است و روایت شده برای حفظ قرآن و قطع ادرار و بلغم از آن بخورند.
خواص دارویی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401307023.html) کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) :قلب، کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) و کلیه (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/bymry-khlywy.html) را فعال می کند.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) گیاهی پایا، علفی به ارتفاع 5/0 تا5/1 متر است. ریشه ای قوی و دراز به رنگ قهوه (http://www.akairan.com/ashpazi/drink/10693.html) ای دارد. برگهای آن متناوب و پوشیده از تارهای فراوان در اطراف و گلبرگهای میانی است.
قسمت مورد استفاده کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، برگ، ریشه و دانه آن است.
فواید:
این گیاه در پزشکی اهمیت بسیاری داشته است. به طوری که ابن سینا پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) و خواص آن رساله ای نوشته است.
دانشمندان علم گیاه شناسی برای این گیاه خواص و آثار زیر را برشمرده اند:
ـ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) باز کننده و حمل کننده ماده بیماری کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) است.
ـ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) مسکن عطش و حرارت درونی است. کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در درمان التهابات معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html) و پاک کردن (http://www.akairan.com/health/chagh1/shekam19.html) مجاری ادراری، مؤثر است.
ـ اگر آب پخته کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است.
ـ مالیدن آب کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) به محل های خارش بدن بسیار مفید است.
ت غرغره آب کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) با فلوس برای درد گلو، ورم و سوزش گلو مفید است. فرمول مذکور برای درمان ورم حلق (لارنژیت) و تورم مفصلی نافع است.
ـ مصرف تخم کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، کمی با حالت تهوع همراه است که باید در آن سکنجبین اضافه کنید.
ـ ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در باز کردن (http://www.akairan.com/health/chagh1/shekam19.html) و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر است.
ـ ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401297289.html)است. ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است.
ـ ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. ریشه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) برای تقویت معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html)، زیاد کردن (http://www.akairan.com/health/chagh1/shekam19.html) ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است.
ـ عرق کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) که از گیاه تازه کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) گرفته شده باشد برای خنکی به کار می رود.
ـ برگ های کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) دارای املاح پتاس است و جوشانده (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/jooshandeh-zokam.html) آن برای تصفیه خون (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/6577.html)، تقویت معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html) و اعضا به کار می رود.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) انواع مختلف دارد که ریشه و برگ های آن در پزشکی، در بهبود تب ها، یرقان (زردی (http://www.akairan.com/koodak/bimari/201321924119.html)) و انسداد مجاری صفراوی مفید است.
ـ تمام قسمت های کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) مخصوصاً ریشه و برگ آن، محرک صفرا است و به عمل هضم کمک می کند و اثر آن در نارسایی های کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) ی، قولنج های کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) ی و ناراحتی های صفراوی بارز است.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در ازدیاد نطفه و زیبایی (http://www.akairan.com/khanevadeh/arayesh1/201451324724.html) چهره کودک تازه متولد مفید است.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) انسان را از ابتلا به قولنج نگه می دارد.
ـ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند. کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401297289.html) مفید است.
کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، قلب، کلیه (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/bymry-khlywy.html)، کبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) را فعال و با نشاط می گرداند. کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html) رحم (http://www.akairan.com/koodak/zaieman1/rahemi28.html) را به وظیفه طبیعی خود وا می دارد.
ـ برگ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، دارای مقداری ویتامین«ث» است و لذا در حفظ جوانی مؤثر است. برگ کاسنی (http://www.akairan.com/health/tebsonati-giahandarooye/201401298147.html)، زهر طحال (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/2012939484.html) را از بین می برد و کیسه صفرا، یرقان و دردهای معده (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/201401291035.html) وکبد (http://www.akairan.com/health/bimari-behdasht/hptyt.html) ی را معالجه می کند.
بازنشر:سایت علمی نخبگان جوان