PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دفتر مدیر تالار عکس

Memar Bashy
10th September 2009, 12:06 PM
دوستان گلم سلام !

فکرکردم چطوره یه دفتر بزنم تا کسی سوالی ،مشکلی داشت با همفکری هم بتونیم مشکلش رو حل کنیم و اگه درخواست حذف (در صورت اشتباه یا تکرار) ، انتقال و یا حتی مهم شدن تاپیکتون رو دارید مستقیما اینجا مطرح کنید

از همه ممنونم@};-

Memar Bashy
13th September 2009, 05:22 PM
سلام
خوبید؟
ببخشید اگه بخوایم یه عکس هنری از تخم مرغ داخل قفس
بگیریم، چه جوری باشه؟ ضمینش، طرز قرار گرفتن تخم مرغ ،زاویه و........
ممنون;)

سلام عزیزم ممنون{big hug}

عکس هنر از تخم مرغ که داخل قفس باشه باید ببینیم موضوعت چیه می خوای تنهایی گرانی ظلم ویا هر چیز دیگر را بخوای برداشت شه.:-/
اما اگر هیچ کدوم از موضوعات را نخوای باید بگم که می تونی تخم مرغ را رنگ قرمز بزنی که حالا من این قرمز که می گم رو برات گشتم اینجاست

http://xs843.xs.to/xs843/09370/4444437.jpg

برای زمینه هم رنگ های سفید یا سیاه کامل فقط چون عکس رو خیلی دراماتیک می کنه

می تونی چند تا پر در قفس بزاری .
اما نکته ی مهمی که می تونم بهش اشاره کنم نور پردازی است که مثلا نور پردازی همین عکس رو نگاه کن این یک نوع نور پردازی برای بزرگ و اهمیت دادن هست به موضوع
اما شما می تونی سایه ای بلند برای تخم مرغ انتخاب کنی این عکس رو فوق العاده می کنه چند ین عکس بیر یک بار دوربین رو داخل قفس ببر یا اینکه می تونی بک گراندش رو تصویر قفس بزاری برای راحتی ام هر چه عکس طبیعی تر باشه برنده تره .
من میگم با زاویه 45و60ویا حتی30عکست واقعا جذاب می شه
امیدوارم موفق باشی اگه سوالی داری تو دفتر مدیر در تالار عکس مطرح کن لطفا
یا علی

Memar Bashy
13th September 2009, 05:40 PM
یه نکته که باید تو عکس هنری بگم اینه که عکس هایی که توشون از دو رنگ خام سیاه و سفید استفاده می شه عکس رو فوق العاده قوی می کنه

Memar Bashy
14th September 2009, 10:06 PM
می تونی از قفس محرابی شکل استفاده کنی
خوشحال می شم عکس هایی رو که گرفتی برامون بزاری
موفق باشی{happy}

Memar Bashy
4th October 2009, 11:08 PM
جا داره از مجتبی عزیز بابت فعالیت خوبشون توی تالار عکس سپاس و قدر دانی کنم و یه خسته نباشید جانانه@};-@};-{applause}

Memar Bashy
8th October 2009, 01:45 AM
دوستان این نکته رو متذکر بشم به قوانین تالار احترام بذارید
دیدم عکس ها رو کوچک نکرده و به اندازه های بزرگ گذاشته می شوند
در صورت مشاهده عکس با اندازه خارج از اندازه تعیین شده عکس بالافاصله حذف خواهد شد
ممون از همکاریتون

Memar Bashy
19th November 2009, 08:29 PM
دوستان باز هم تذکراتی باید داده بشه چـــــــــــراشو باید در خودتون جستجو کنید....
دقت کنید که به علت بالا بودن حجم عکس ها و خیلی از عوامل دیگر همان طوری که در قوانین تالار به آن اشاره شد در هر ارسال عکس فقط 2 تا عکس برستید حالا در چند ارسال در هر ارسال قط دو تا لود نمی شه ،سرعت نت پایینه نه برای من و شما که adslداریم فقط دو تا عکس تو هر ارسال
از این به بعد عکس ها یا حذف شده و یا به دو عکس کاهش پیدا می کنه
ممنون.smilee_new2

schrodinger
7th February 2010, 04:14 PM
سلام
خشته نباشید
مسابقه تشخیص هویت 3 داره برگزار می شه ؟
همه می تونن توش شرکت کنن یا فقط مخصوص مدیران سایته؟

آبجی
7th February 2010, 04:34 PM
سلام
خشته نباشید
مسابقه تشخیص هویت 3 داره برگزار می شه ؟
همه می تونن توش شرکت کنن یا فقط مخصوص مدیران سایته؟

اين مسابقه خيلي وقته كه تموم شده
نه همه ميتونستن شركت كنند .
فقط چون سايت به سمت سرگرمي رفته بود قرار شد كه فعلا ديگه مسابقه اي در اين رابطه برگزار نشه
--------------------------
پس فعلا مسابقات تشخيص هويت برگزار نميشه @};-

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد