ØÑтRдŁ§
8th September 2009, 04:42 AM
- چرا پوست میوه ها پلاسیده می شود؟
- چرا میوه های شسته شده از میوه های نشسته زودتر پلاسیده می شود؟
- آیا ماده ی خاصی روی میوه ها وجود دارد که با شستن پاک می شود؟
- اگر چنین ماده ای وجود دارد ساختارش چیست؟
- آیا هر ماده ای چون گرد و خاک و ... می تواند از پلاسیدگی جلوگیری کند؟
(متن کامل (http://chem.schoolnet.ir/ced/fruit/fruit.pdf)) (خلاصه (http://chem.schoolnet.ir/ced/fruit/fruit_abstract.pdf))
دانلود (http://uc-njavan.ir/file/do.php?id=1254) از سرور سایت
- چرا میوه های شسته شده از میوه های نشسته زودتر پلاسیده می شود؟
- آیا ماده ی خاصی روی میوه ها وجود دارد که با شستن پاک می شود؟
- اگر چنین ماده ای وجود دارد ساختارش چیست؟
- آیا هر ماده ای چون گرد و خاک و ... می تواند از پلاسیدگی جلوگیری کند؟
(متن کامل (http://chem.schoolnet.ir/ced/fruit/fruit.pdf)) (خلاصه (http://chem.schoolnet.ir/ced/fruit/fruit_abstract.pdf))
دانلود (http://uc-njavan.ir/file/do.php?id=1254) از سرور سایت