PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بلوتوث لپ تاپ

parastoo89
10th November 2015, 09:35 PM
سلام دوستان
من به مشکلی برخوردم. گوشیم رو ریست کردم و حالا هرکار میکنم نمی تونم از لپ تاپ برای گوشی با بلوتوث فایل تصویری ارسال کنم. همه نوع فایلی از متنی تا ویدئو رو ارسال می کنه اما عکس رو ارسال نمیکنه و پنجره ی فایل ترنسفر سریع میپره و بسته میشه. توی هیستوری پنجره هم میزنه ارسال failed شد. قبل از این مشکلی نداشت. چند بار هم ریمو و دوباره pair کردم اما درست نشد.
در دریافت مشکلی نداره اما در ارسال رور میده برای عکس ها. با گوشی های دیگه هم مشکلی نداره!
مدل هم lenovo G5070
کسی می تونه کمکم کنه؟؟[negaran]

زهره 0319
10th November 2015, 10:39 PM
سلام دوستان
من به مشکلی برخوردم. گوشیم رو ریست کردم و حالا هرکار میکنم نمی تونم از لپ تاپ برای گوشی با بلوتوث فایل تصویری ارسال کنم. همه نوع فایلی از متنی تا ویدئو رو ارسال می کنه اما عکس رو ارسال نمیکنه و پنجره ی فایل ترنسفر سریع میپره و بسته میشه. توی هیستوری پنجره هم میزنه ارسال failed شد. قبل از این مشکلی نداشت. چند بار هم ریمو و دوباره pair کردم اما درست نشد.
در دریافت مشکلی نداره اما در ارسال رور میده برای عکس ها. با گوشی های دیگه هم مشکلی نداره!
مدل هم lenovo G5070
کسی می تونه کمکم کنه؟؟[negaran]

سلام به شما دوست عزیز

شناسایی شده گوشی از طرف لب تاپ و برعکس؟

parastoo89
11th November 2015, 11:56 PM
سلام بله شناسایی شده فیلم و موزیک و هر فایلی رو هم میفرسته اما فقط عکس رو ارسال نمی کنه به گوشی

زهره 0319
13th November 2015, 09:10 PM
سلام بله شناسایی شده فیلم و موزیک و هر فایلی رو هم میفرسته اما فقط عکس رو ارسال نمی کنه به گوشی

به نظرم باید نشون بدین

چون اینکه شما گفتی.... از خود بلوتوث هست به نظرم

parastoo89
18th November 2015, 12:33 AM
ینی چیکا کنم
کجا ببرم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد