توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مبدل گرما به انرژی برق
NYN1378
17th August 2015, 05:48 PM
سلام دوستان
چگونه می شه یک مبدل گرما به انرژی برق با هزینه کم ساخت؟
متاسفانه من هیچی ازبرق نمی دونم وپروژه مون به دلیل بیماری یکی از اعضا داره نابود میشه خواهشا کمک کنید
hossien
17th August 2015, 07:48 PM
سلام دوستان
چگونه می شه یک مبدل گرما به انرژی برق با هزینه کم ساخت؟
متاسفانه من هیچی ازبرق نمی دونم وپروژه مون به دلیل بیماری یکی از اعضا داره نابود میشه خواهشا کمک کنید
سلام
چه کمکی می خواهید. با مواد ترموالکتریک می توانید گرما یا سرما را به برق تبدیل کنید به عبارتی با اختلاف حرارتی می توانید برق تولید کنید.
پایان نامه ارشد من در این زمینه بوده
بفرمایید مشکل چی هست کمک کنم.
NYN1378
18th August 2015, 12:11 PM
سلام ممنون ازکمکتون مشکل ما اصل کاره که اصلا باید از مواد استفاده کنیم یا با استفاده از کیت اینکار رو انجام بدیم چون این مبدل می خواد روی یه ماشین کار بشه
درباره مواد ترموالکتریک میشه بیشتر توضیح بدید
hossien
18th August 2015, 07:37 PM
سلام ممنون ازکمکتون مشکل ما اصل کاره که اصلا باید از مواد استفاده کنیم یا با استفاده از کیت اینکار رو انجام بدیم چون این مبدل می خواد روی یه ماشین کار بشه
درباره مواد ترموالکتریک میشه بیشتر توضیح بدید
هم می تونید خودتان مواد تهیه کنید در صورتی که پروسه و تکنولوژی ساخت را بلد باشن بسازید یا کیت های آماده را خریداری کنید.
رنج دمایی شما چه قدر هست.
در کجای ماشین می خواهید به کار ببرید.
اولین بار بی ام و در اگزوز به کار برد و 900 وات برق تولید کرد در حال حاضر کاربرد زیاد داره
از اثر سی بک پیروی می کنه
ab.bb
18th August 2015, 10:41 PM
موتور های حرارتی احتراق خارجی میتونه؛ گزینه مناسب برای شما باشه. بازدهی این موتور ها از مواد ترموالکتریک بیشتره.
NYN1378
18th August 2015, 11:14 PM
هم می تونید خودتان مواد تهیه کنید در صورتی که پروسه و تکنولوژی ساخت را بلد باشن بسازید یا کیت های آماده را خریداری کنید.
رنج دمایی شما چه قدر هست.
در کجای ماشین می خواهید به کار ببرید.
اولین بار بی ام و در اگزوز به کار برد و 900 وات برق تولید کرد در حال حاضر کاربرد زیاد داره
از اثر سی بک پیروی می کنه
خیلی ممنون از راهنمایی تون ببینید پروژه ی ما درباره ماشین های مینی بکه بخشی از سوختش ازسوخت پاک وانرژی برق بود و مقداری از گرمای تلف شده به برق ودوباره در اختیار خودرو قرار بگیره من مسئول برنامه نویسی آپشن ها بودم وزیاد درجریان کارفنی نبودم متاسفانه بچه ها به دلیل هزینه سنگین مالی پروژه رو نیمه تمام گذاشتن وهمکاری نمی کنن برای هم من می خوام یه با یه سرمایه گذار مشورت کنم که هیچی نمی دونه ومی خواد تبدیل این گرما به برق رو ببینه یک کیت نسبتا ارزان و با دمای نسبتا پایین والبته آماده برای شبیه سازی روی دستگاهی مثل اسکیت برد یا یه چیز دیگه می خوام که گرمای اصطکاک را به برق تبدیل کنه
NYN1378
18th August 2015, 11:18 PM
موتور های حرارتی احتراق خارجی میتونه؛ گزینه مناسب برای شما باشه. بازدهی این موتور ها از مواد ترموالکتریک بیشتره.
ممنون از راهنماییتون میشه بیش تر درباره ی موتور های احتراقی و نحوه ی تهیه و قیمتشون توضیح بدید البته فکر می کنم یکم هزینه اش زیاد باشه
ab.bb
19th August 2015, 02:08 PM
ممنون از راهنماییتون میشه بیش تر درباره ی موتور های احتراقی و نحوه ی تهیه و قیمتشون توضیح بدید البته فکر می کنم یکم هزینه اش زیاد باشه
موتور های احتراق خارجی میتونن با منابع حرارتی متفاوتی کار کنند.با متصل کردن یک مولد الکتریکی به این موتور ها میتونید، انرژی الکتریکی لازم رو بدست بیارید. هزینه خرید یا ساختشون البته زیاد هست.
hadi.as
25th August 2015, 05:11 AM
یه مقاله فوق العاده در این مورد خوندم که چشم بادومیا کار کرده بودن.ترموالکتریک مبحث داغی هست این روزا مخصوصا در زمینه سولار ترموالکتریک.جسارتا دوست عزیز به نظرم هدف کاریتونو یکم تغییر بدین بهتر باشه چون استفادش تو مکانیک یکم سخته.
اگر به لطف خداوند این پروژه ای که دارم کار میکنم تجاریثپ سازی بشه و فروش بره میرم سر پروژه سولار ترموالکتریک
abolfazlshafiee
10th September 2015, 09:28 AM
سلام
چیزی شما دنبالش میگردی همون ترمو کوپله.ولی ولتاژی که تولید میکنه خیلی کمه(در حد میلی ولت) که ازش برای اندازه گیری دما استفاده میکنن.
روش اصلیش استفاده از ترمو الکتریکه که خیلی بهتره ومعملن برای تبدیل گرما به برق ازش استفاده میشه.
سوالی بود در خدمتم
abolfazlshafiee
10th September 2015, 09:36 AM
یه ایمیل بده فیلم برات بفرسم که بچها اونور آب چه جوری با گرما برق تولید میکنن(آموزش ساخت)
abolfazlshafiee
10th September 2015, 09:40 AM
<br>
hossien
10th September 2015, 10:15 PM
<br>
لینک را اینجا بزارید چرا می خواهید ایمیل کنید منظور خاصی دارید؟
NYN1378
11th September 2015, 05:07 PM
یه ایمیل بده فیلم برات بفرسم که بچها اونور آب چه جوری با گرما برق تولید میکنن(آموزش ساخت)
ممنونم از راهنماییتون اینم ایمیلم nedayousefi778@yahoo.com
abolfazlshafiee
12th September 2015, 11:28 AM
باشه میزارم برید دانلود کنید.
abolfazlshafiee
12th September 2015, 11:33 AM
http://saakhtani.ir/archive/1392/09/74
اینم یه لینک مربوط به کارتون.
این اونی که میخواستم براتون بفرستم نیست ولی سایت خوبیه میتونه کمکتون کنه.
abolfazlshafiee
12th September 2015, 11:55 AM
هزینههای مربوط به انرژی، آلودگی محیط زیست و اهمیت ذخایر تجدیدناپذیر فسیلی، از مواردی است که انسان را واداشته است که در راستای تنوع و توسعهی منابع تجدیدپذیر انرژی، بهینهسازی مصرف سوخت و سیستمهای انرژی و همچنین روشهای کاهش آلایندگی محیط زیست گام بردارد.بر پایه قانون دوم ترمودینامیک، میدانیم که گرما به صورت خودبهخودی، از منبع سرد به منبع گرم منتقل نمیشود و بازده هیچ وسیلهای نمیتواند ۱۰۰% باشد؛ امّا انسان میتواند بازده وسایل را بالاتر ببرد و مصرف انرژی را کاهش دهد. در همهی وسایلی که اطراف خود مشاهده میکنیم، تلفات انرژی به صورت نور، گرما، صدا و… وجود دارد.سالهاست که دانشمندان از سلولهای خورشیدی برای تبدیل نور خورشید به برق استفاده میکنند امّا در زمینهی تبدیل مستقیم انرژی گرمایی به الکتریسیته، موفقیتهای کمتری حاصل شده است. این کار شدنی است؛ به عنوان مثال، در ترموکوپل که از دو فلز غیرهمجنس ساخته شده است و از یک طرف بههم متصلاند، با حرارت دادن محل اتصال دو فلز، در دو سر دیگر که آزاد هستند، انرژی الکتریکی اندکی تولید میشود. این خود نوعی کوچک از تبدیل مستقیم گرما به برق است.آیا راهی برای تولید مستقیم برق از گرما در مقیاس زیاد وجود دارد؟پژوهشگران بر روی پروژهای فعالیت میکنند (http://environment.umn.edu/forms/project_view.php?id=340) که انرژی گرمایی را توسط آلیاژهای مولتیفریک به طور مستقیم به برق تبدیل کنند. در این شیوه از تبدیل انرژی، تغییر فاز مثل فرایند ذوب و تبخیر وجود ندارد. بلکه زمانی که حرارت به نقطه معینی میرسد، این آلیاژها به مواد مغناطیسی نیرومندی تبدیل میشوند و زمانی که دمای آلیاژ کاهش مییابد، خاصیت مغناطیسی خود را از دست میدهد. با استفاده از این گرادیان دما و تغییر میدان مغناطیسی، میتوان الکتریسیته تولید کرد.پروژه آلفابت انرژی (Alphabet Energy)
http://adelshojaei.ir/wp-content/uploads/2013/direct-transformation-heat-to-electricity-energy-by-alphabet-energy.jpg
آلفابت انرژی (http://www.alphabetenergy.com/)، پروژهای است که از سال ۲۰۰۹ در آمریکا شروع به کار کرده است. آلفابت انرژی، یک تکنولوژی توسعه یافته است که گرما را به طور مستقیم به برق تبدیل میکند. این شیوه از تبدیل انرژی، آلودگی محیط زیست را در پی ندارد.این فناوری که نسبت به دماهای بالا نیز از خود مقاوت خوبی نشان داده است، میتواند گرما را در گستره دمایی زیادی (از گرمای بدن انسان تا کورههای بزرگ صنایع مختلف) به برق (از چند میکرو وات تا چندین مگاوات) تبدیل کند.سازندگان این تکنولوژی معتقدند که با استفاده گرمای خروجی از اگزوز خودروها، و تبدیل آن به برق، میتوان ۱۰% در مصرف سوخت خودرو صرفهجویی کرد.
abolfazlshafiee
12th September 2015, 11:58 AM
سوالی داریرین بپرسین
ab.bb
12th September 2015, 02:29 PM
انرژی گرمایی را توسط آلیاژهای مولتیفریک به طور مستقیم به برق تبدیل کنند. در این شیوه از تبدیل انرژی، تغییر فاز مثل فرایند ذوب و تبخیر وجود ندارد. بلکه زمانی که حرارت به نقطه معینی میرسد، این آلیاژها به مواد مغناطیسی نیرومندی تبدیل میشوند و زمانی که دمای آلیاژ کاهش مییابد، خاصیت مغناطیسی خود را از دست میدهد. با استفاده از این گرادیان دما و تغییر میدان مغناطیسی، میتوان الکتریسیته تولید کرد.
این قسمت موضوع خیلی عجیبه، چون با افزایش دما خاصیت مغناطیسی کاهش پیدا می کنه.
abolfazlshafiee
12th September 2015, 10:30 PM
آره.خیلی عجیبه.
MAHNAZ-TABATABAI
13th September 2015, 05:44 PM
مطالب آقای شفیعی خیلی خوب بود.به نظرمن این کار در کوتاه مدت جواب نمیده.فک کنم چند سالی باید روش کار کرد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.