سید لفته فردزاده
8th August 2015, 01:48 AM
به گفته دانشمندان دستکش های پلاستیکی که هنگام پخت غذا استفاده می شود از عوامل نفوذ باکتری در غذا است .
شش محقق طی تحقیقاتی که بر روی سلامت غذا انجام دادند دریافتند دستکشهای پلاستیکی که افراد هنگام پخت غذا استفاده می کنند نسبت به زمانی که تهیه غذا با دستها انجام می شود موجب نفوذ باکتریهای بیشتری در غذا می شود .
محققان یادآور شدند افرادی که از این دستکش ها استفاده می کنند، کمتر دست های خود را می شویند و موجب نفوذ باکتریهای فراوانی به دستکش و سپس به غذا می شود.
بهترین راه جلوگیری از آلودگی غذا شستن فراوان دست ها هنگام آشپزی است .
منبع
http://pseudomonas.blogfa.com/post-156.aspx
شش محقق طی تحقیقاتی که بر روی سلامت غذا انجام دادند دریافتند دستکشهای پلاستیکی که افراد هنگام پخت غذا استفاده می کنند نسبت به زمانی که تهیه غذا با دستها انجام می شود موجب نفوذ باکتریهای بیشتری در غذا می شود .
محققان یادآور شدند افرادی که از این دستکش ها استفاده می کنند، کمتر دست های خود را می شویند و موجب نفوذ باکتریهای فراوانی به دستکش و سپس به غذا می شود.
بهترین راه جلوگیری از آلودگی غذا شستن فراوان دست ها هنگام آشپزی است .
منبع
http://pseudomonas.blogfa.com/post-156.aspx