PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آشنایی باخواص بی شمار انبه



سید لفته فردزاده
7th August 2015, 12:16 PM
انبه، سرشار از مواد غذایی و فایتوکمیکال‌ها است و به عنوان شاه میوه نیز معروف است. در آیین بودا، از این میوه به عنوان میوه بهشتی یاد شده است. ارتفاع درخت انبه حدود ۳۵ تا ۴۰ متر است و قطر شاخه آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. شکوفه‌های این درخت کوچک و سفید است و هر کدام از شکوفه‌ها دارای ۵ گلبرگ، ۵ کاسبرگ و ۵ پرچم می‌باشد. برخی از درخت‌های انبه با ۳۰۰ سال سن هنوز میوه می‌دهند. در وسط میوه این درخت هسته درشتی وجود دارد که بسته به نوع درخت اشکال متفاوتی دارد. حدود ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا میوه‌های این درخت کاملا برسند و وزن هر میوه بین ۵۰۰گرم تا ۵/۲ کیلوگرم است.


نصف میوه انبه متوسط معادل یک واحد میوه است و 70 کالری انرژی دارد. طعم انبه رسیده و تازه شبیه مخلوطی از طعم هلو و آناناس است و بسیار آبدار و خوشمزه است. این میوه علاوه بر مصرف خوراکی دارای مصارف متعدد دیگری از جمله طعم دهنده، رنگ دهنده و عطر نیز می‌باشد. انبه یکی از منابع غنی ویتامین A است. همچنین دارای مقادیر کافی ویتامین C، ویتامین B، پتاسیم، کلسیم و آهن است. ویتامین A در تقویت بینایی چشم و حفظ سلامتی دندان ها، پوست، استخوان، غشاهای مخاطی و بافت های نرم بدن نقش مهمی دارد.

میوه انبه بوی بد دهان را از بین می برد دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز می کند، همچنین تقویت کننده دستگاه گوارش است ضمن اینکه باعث شادابی پوست نیز می شود. مصرف انبه تقویت کننده جسم، روح و دستگاه گوارش است و همچنین عطش را رفع می کند، ادرار آور، ملین و برای تقویت معده مفید است.


خواص دیگر درمانی انبه



1. فیبر نامحلول موجود در انبه به حذف ضایعات روده بزرگ کمک می‌کند و در درمان یبوست، موثر است.

2. وجود اسید تارتریک، اسید مالیک و اسید سیتریک در این میوه، به حفظ قلیایی بودن مایعات بدن کمک می‌کند.

3. مخلوط شیر و انبه به افزایش وزن بدن کمک می‌کند.

4. عصاره پوست درخت، ساقه، برگ و میوه نرسیده انبه، دارای خواص ضد باکتری هستند.

5. گل‌های خشک شده این میوه، برای درمان اسهال، اسهال خونی مزمن و برخی مشکلات مثانه مفید است.

6. مغز هسته انبه، ضد اسهال است.

7. آنتی اکسیدان‌های موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان، آنفولانزا و بیماری‌های قلبی ایفا می‌کنند.

8. برخی از فلانوئید‌های موجود در این میوه، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان می‌شوند.

9. مصرف انبه برای چاق شدن افراد لاغر مفید است.

10. مربا و ترشی انبه برای تقویت معده مفید است.



منبع



http://zest.persianblog.ir/post/643/

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد