Mina_Mehr
3rd September 2009, 06:06 PM
روش پخت جگر
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8806/liver-km.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=94933)
جگر را با يك تابه نچسب و مقداري روغن ميتوانيم به مدت يك دقيقه سرخ كنيم. ابتدا جگر را به طور كامل پاك كنيد و هر گونه غشاء و پرده روي آن را تميز كنيد.
با استفاده از يك چاقوي تيز جگر را به قطعات طولي شكل با ضخامت 2سانتي متر برش دهيد.
يك تابه نچسب برداريد و در آن مقداري روغن بريزيد. آن را روي حرارت زياد قرار دهيد.
سپس به جگر كمي نمك بزنيد و آن را درون روغن بريزيد و آن را هم زنيد.
هر طرف آن را حدود 30 ثانيه سرخ كنيد و براي طعم بهتر كمي كره به آن بيافزاييد.
شما ميتوانيد براي طعم بهتر از روغن زيتون و ليمو نيز استفاده كنيد
منبع:- همشهري آنلاين
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8806/liver-km.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=94933)
جگر را با يك تابه نچسب و مقداري روغن ميتوانيم به مدت يك دقيقه سرخ كنيم. ابتدا جگر را به طور كامل پاك كنيد و هر گونه غشاء و پرده روي آن را تميز كنيد.
با استفاده از يك چاقوي تيز جگر را به قطعات طولي شكل با ضخامت 2سانتي متر برش دهيد.
يك تابه نچسب برداريد و در آن مقداري روغن بريزيد. آن را روي حرارت زياد قرار دهيد.
سپس به جگر كمي نمك بزنيد و آن را درون روغن بريزيد و آن را هم زنيد.
هر طرف آن را حدود 30 ثانيه سرخ كنيد و براي طعم بهتر كمي كره به آن بيافزاييد.
شما ميتوانيد براي طعم بهتر از روغن زيتون و ليمو نيز استفاده كنيد
منبع:- همشهري آنلاين