Mina_Mehr
3rd September 2009, 05:44 PM
مراقب جیوه در ماهیها باشید
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posa/8806/tuna.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=95138)
ماهی و دیگر غذاهای دریایی غذاهایی مطبوع و سلامتبخش هستند، اما اغلب حاوی جیوه هم هستند زنان در سن باروری و کودکان باید در مورد مقداری ماهی که میخورند، محتاط باشند، زیرا جیوه به دستگاه عصبی در حال رشد جنین و نوزاد آسیب میرساند
این اصول راهنما برای مصرف ماهی و غذاهای دریایی در میان زنان در سن باروری و کودکان باید رعایت شود:
از خوردن کوسه، نیزهماهی و شاه ماکارل و سفرهماهی اجتناب کنید.
ماهیهایی که میزان جیوه آنها پایین است از جمله شامل میگو، ماهی آزاد و گربهماهی هست. خوردن این نوع غذاهای دریایی در بزرگسالان تا حداکثر 360 گرم در هفته بیخطر است. کودکان به نسبت وزن کمترشان باید مقدار کمتری از این ماهیها مصرف کنند.
کسانی به خوردن ماهی تون علاقه دارند، باید توجه داشته باشند ماهی تن سبک که معمولا به صورت کنسرو عرضه میشود، جیوه کمتری نسبت به تون آلباکور اقیانوسی دارد.
در مورد میزان جیوه ماهیهای آبهای مجاورتان از مشاوران محلی اطلاعات بگیرید.
منبع: همشهری آنلاین
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posa/8806/tuna.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=95138)
ماهی و دیگر غذاهای دریایی غذاهایی مطبوع و سلامتبخش هستند، اما اغلب حاوی جیوه هم هستند زنان در سن باروری و کودکان باید در مورد مقداری ماهی که میخورند، محتاط باشند، زیرا جیوه به دستگاه عصبی در حال رشد جنین و نوزاد آسیب میرساند
این اصول راهنما برای مصرف ماهی و غذاهای دریایی در میان زنان در سن باروری و کودکان باید رعایت شود:
از خوردن کوسه، نیزهماهی و شاه ماکارل و سفرهماهی اجتناب کنید.
ماهیهایی که میزان جیوه آنها پایین است از جمله شامل میگو، ماهی آزاد و گربهماهی هست. خوردن این نوع غذاهای دریایی در بزرگسالان تا حداکثر 360 گرم در هفته بیخطر است. کودکان به نسبت وزن کمترشان باید مقدار کمتری از این ماهیها مصرف کنند.
کسانی به خوردن ماهی تون علاقه دارند، باید توجه داشته باشند ماهی تن سبک که معمولا به صورت کنسرو عرضه میشود، جیوه کمتری نسبت به تون آلباکور اقیانوسی دارد.
در مورد میزان جیوه ماهیهای آبهای مجاورتان از مشاوران محلی اطلاعات بگیرید.
منبع: همشهری آنلاین