f.j.chemist
27th July 2015, 02:09 PM
محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شدهاند که «طعم چربی» نام دارد و میتواند به عنوان کلیدی برای حل معضل چاقی مورد استفاده قرار بگیرد.
http://www.sanat.me/images/newsread/1394/04/31/mH1437545164.jpg
چربی در حال حاضر مثل طعمهای شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی (طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است. پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزهای متفاوت از دیگر مزهها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است. محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی است. یافتههای این بررسی در مجله Chemical Senses منتشر شده است.
منبع : اخبار و مقالات صنعت
http://www.sanat.me/images/newsread/1394/04/31/mH1437545164.jpg
چربی در حال حاضر مثل طعمهای شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی (طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است. پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزهای متفاوت از دیگر مزهها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است. محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی است. یافتههای این بررسی در مجله Chemical Senses منتشر شده است.
منبع : اخبار و مقالات صنعت