PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی نخبگان راهکارهای تولید گرما به غیر از انرژی های فسیلی و برق و .....

bobatmm
24th June 2015, 11:42 AM
سلام. به نظرتون به غیر از انرژی های گاز و نفت و بنزین و برق و..... دیگه از چه راه هایی میشه حرارت و گرما تولید کرد؟

راهکارهایی رو بفرمایین که : هزینه عملیاتی راهکار زیاد نباشه و حداقل باشه/ کاربردی باشه/ البته هرچه به ذهنتون میاد رو بفرمایین بحث میکنیم

ab.bb
24th June 2015, 05:19 PM
انرژی زمین گرمایی، انرژی خورشیدی ، زیست توده و انرژی اتمی

hossien
25th June 2015, 08:05 PM
انرژی زمین گرمایی خیلی کاربردی هست و در حال حاضر در اروپا استفاده میشه.

bobatmm
26th June 2015, 11:02 AM
انرژی زمین گرمایی، انرژی خورشیدی ، زیست توده و انرژی اتمی

میشه توضیح هم بفرمایین درباره اینها ، که چی هستن؟ به جز انرژی خورشیدی که اطلاعاتی دارم...

- - - به روز رسانی شده - - -

انرژی زمین گرمایی خیلی کاربردی هست و در حال حاضر در اروپا استفاده میشه.

اگر ممکنه توضیحاتی بفرمایین در این زمینه

bobatmm
26th June 2015, 11:05 AM
من میخوام یه خشک کن طراحی کنم (خشک کن مواد غذایی مثل موز و هلو و...) ، اصلی ترین مشکل مسئله ی انرژی و نیز هزینه نهایی هست. حدود 15% کل انرژی دنیا ، صرف خشک کردن میشه ، بنظرتون من از کدام منابع انرژی میتونم استفاده کنم که حداقل مصرف انرژی رو داشته باشه؟
یا مثلا ایا میشه از انرژی باد و....... برای تولید حرارت استفاده کرد؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ برای موضوع پایان نامه ارشدم میخوام کار کنم

hossien
26th June 2015, 11:23 AM
من میخوام یه خشک کن طراحی کنم (خشک کن مواد غذایی مثل موز و هلو و...) ، اصلی ترین مشکل مسئله ی انرژی و نیز هزینه نهایی هست. حدود 15% کل انرژی دنیا ، صرف خشک کردن میشه ، بنظرتون من از کدام منابع انرژی میتونم استفاده کنم که حداقل مصرف انرژی رو داشته باشه؟
یا مثلا ایا میشه از انرژی باد و....... برای تولید حرارت استفاده کرد؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ برای موضوع پایان نامه ارشدم میخوام کار کنم

انرژی زمین گرمایی هزینه اولیه بالایی داره برای شما کاربردی نسیت شما چرا از انژی خورشید استفاده نمی کنید فقط کافی هست اون را متمرکز کنید به صورت کسترده و یکنواخت.
تا به حال سرچ کردین در این زمینه کشورهای دیگه چیکار می کنند.
به شما توصیه می کنم یک سر به سایت زیر بزنید و عبارت خودتان را به انگیلیسی سرچ کنید. قول می دم وسایلی ببند که شگفت زده شوید.
http://www.instructables.com/

hossien
26th June 2015, 11:29 AM
در ضمن شما می توانید ترکیبی یا هیبریدی هم کار کنید تا هزینه برق پایین ببیاید.

bobatmm
26th June 2015, 02:33 PM
در ضمن شما می توانید ترکیبی یا هیبریدی هم کار کنید تا هزینه برق پایین ببیاید.

بله تمام اینهایی که فرمودین الان هست ، انرژی خورشیدی (solar drying) داریم ، hybrid drying داریم ، transmittent داریم ، ولی من به دنبال یه راه جدیدم...

همونطور که عرض کردم این راه های موجود یا هزینه شون بالا هست ، یا بالاخره انرژی زیادی تلف میکنن(10-20% کل انرژی صرف همین خشک کردن میشه که رقم بسیار بالایی هست) ، یا کیفیت محصول زیاد مناسب نمیشه....

bobatmm
26th June 2015, 02:35 PM
انرژی زمین گرمایی هزینه اولیه بالایی داره برای شما کاربردی نسیت شما چرا از انژی خورشید استفاده نمی کنید فقط کافی هست اون را متمرکز کنید به صورت کسترده و یکنواخت.
تا به حال سرچ کردین در این زمینه کشورهای دیگه چیکار می کنند.
به شما توصیه می کنم یک سر به سایت زیر بزنید و عبارت خودتان را به انگیلیسی سرچ کنید. قول می دم وسایلی ببند که شگفت زده شوید.
http://www.instructables.com/

اصلا یکی از سوال هایی که در ذهنم هست اینه که الان هی دارن روی این بحث میکنن که ما چه روشی رو به کار ببریم که کمتر انرژی مصرف کنه ، و در واقع در مقالات این energy consuming رو به عنوان یک مسئله مهم تلقی میکنن ، در حالی که ما انرژی هسته ای داریم ، گداخت داریم ، با وجود اینها ، چه نگرانی ای درباره انرژی باید باشه؟

hossien
26th June 2015, 04:20 PM
شما که نمی توانید مستقیم بگیم از انرژی هسته ای استفاده می کنید.
راه جدید هیبرید کردن دو یا چند فرآیند است که باید با توجه به کارتون انتخاب کنید اگر واقعا می خواهید عملی کنید باید حداقل طراحی مفهومی و امکانسنجی انجام دهید تا بتوانید روی این کار به نتیجه قطعی برسید.
الان فقط از این بن بست بیرون میاد و داخل یکی دیگه میشین.
بشینید به طور منظم کار را دنبال کنید یا قسمتی از کارتان را برون سپاری کنید و به پیمانکار بسپرید.

bobatmm
27th June 2015, 10:20 AM
شما که نمی توانید مستقیم بگیم از انرژی هسته ای استفاده می کنید.
راه جدید هیبرید کردن دو یا چند فرآیند است که باید با توجه به کارتون انتخاب کنید اگر واقعا می خواهید عملی کنید باید حداقل طراحی مفهومی و امکانسنجی انجام دهید تا بتوانید روی این کار به نتیجه قطعی برسید.
الان فقط از این بن بست بیرون میاد و داخل یکی دیگه میشین.
بشینید به طور منظم کار را دنبال کنید یا قسمتی از کارتان را برون سپاری کنید و به پیمانکار بسپرید.

ببینید دوستم
من اول باید یه محصول(میوه-غلات-پودرها-حبوبات و...) رو انتخاب کنم که در ایران بیشرین خشک کردن روی اون انجام میشه. که اینو نمیدونم و باید بگردم ببینم چطوری میتونم پیدا کنم.

بعد باید برای اون محصول یه روش خخشک کردن جدید ارایه بدم و یه خشک کن(غیر از اون روشهای موجود در دنیا و نیز غیر از اون خشک کن های موجود در دنیا) ارایه بدم.

همه اینها فعلا در حد فکره و من هنوز سه ماه مونده تا اصلا وارد ارشد بشم...

من بدنبال یه کار جدیدم که توپ باشه و در دنیا صدا بده ، ولی انگار همه ی راه های موجود رو قبل از من رفتن و چیزی برای من نمونده

hossien
27th June 2015, 02:19 PM
ببینید دوستم

من بدنبال یه کار جدیدم که توپ باشه و در دنیا صدا بده ، ولی انگار همه ی راه های موجود رو قبل از من رفتن و چیزی برای من نمونده

سلام
همیشه راه های نرفته ای وجود داره و افراد با توجه به همت و پشتکارشان کشف می کنند.
دوست عزیزم از یک دیدگاه دیگه بیان به مسئله نگاه کنیم.
فرض می کنیم راه جدیدی پیدا کردین حالا شما پول و درآمد محصول را می خواهید یا اعتبار ثبت اختراع آن را؟ یا سایر موارد؟
شما بفرمایید چه هدف والایی دارید تا ببینیم مشکل را چگونه باید حل کرد.

bobatmm
27th June 2015, 03:06 PM
سلام
همیشه راه های نرفته ای وجود داره و افراد با توجه به همت و پشتکارشان کشف می کنند.
دوست عزیزم از یک دیدگاه دیگه بیان به مسئله نگاه کنیم.
فرض می کنیم راه جدیدی پیدا کردین حالا شما پول و درآمد محصول را می خواهید یا اعتبار ثبت اختراع آن را؟ یا سایر موارد؟
شما بفرمایید چه هدف والایی دارید تا ببینیم مشکل را چگونه باید حل کرد.

سلام. خیلی ممنون و خوشحالم که آدم هایی دلسوز مثل شما جهت کمک وجود دارن...

عرض کنم که بنده به دنبال یه کار تاپ در پایان نامه ارشدم هستم ، رشته ام هم صنایع غذایی هست ، پس در نتیجه من نمیتونم در ساخت دستگاه وارد بشم چون اونها کار ما نیست و باید کسان دیگری از رشته های دیگر همکاری کنند ، پس بنده به دنبال کارهای جدید در زمینه خشک کردن مواد غذایی در ایران و ترجیحا در دنیا هستم ، منتهی باید کلی تحقیق کنم و ببینم چه کارهایی در دنیا انجام شده ، خلاها و مشکلات کجاست ، دنیا چه ضعفی در زمینه خشک کردن مواد غذایی داره ، برای این ضعف ها چه راهکارهایی طرح شده و چقدر پیشرفت داشته ایم ، دنیا و ایران در این زمینه چه می خواهد و نیازش چیست؟

اگر این سوال ها رو جوابش رو بتونم پیدا کنم ، اونوقت در پایان نامه ارشد یک موضوعی انتخاب خواهم کرد که : هم بشه ثبت اختراعی انجام داد. هم دولت و سیاست های کشور حمایت کنه تا قابلیت عملیاتی داشته باشه کاری که انجام میدم. هم با انجام کار تاپ زمینه برای apply بنده فراهم بشه و بقیه تحصیلم رو در کانادا یا سنگاپور (که یکی از بزرگترین دانشمندان در زمینه خشک کردن ، پروفسور موجومدار ، اونجا هستن ) انجام بدم. هم یه مشکلی از مشکلات دنیا و ایران رو حل کنم در زمینه خشک کردن مواد غذایی.

اهداف کلی من اینها هستند

hossien
27th June 2015, 05:06 PM
منتهی باید کلی تحقیق کنم و ببینم چه کارهایی در دنیا انجام شده ، خلاها و مشکلات کجاست ، دنیا چه ضعفی در زمینه خشک کردن مواد غذایی داره ، برای این ضعف ها چه راهکارهایی طرح شده و چقدر پیشرفت داشته ایم ، دنیا و ایران در این زمینه چه می خواهد و نیازش چیست؟
این تیکه اول صحبتتان در مهندسی فاز نیازسنجی می گویند برای اینکه بتونید سریعتر به جواب برسید 2 زمینه را سرچ کنید هم در ایران و خارج.
1-فناوری های جدید در این حوزه کاری
2-شناسایی شرکت های قدر در این حوزه و بررسی فعالیت ها و سمت و سویی که دارند حرکت می کنند.
این دو کمک می کنه تا شما از یک فناوری جدید در خشک کردن استفاده کنید به عبارتی از تجربه شرکت ها استفاده کردید و از فناوری های جدید به عنوان جهش و سکوی پرتاب استفاده می کنید.

هم با انجام کار تاپ زمینه برای apply بنده فراهم بشه و بقیه تحصیلم رو در کانادا یا سنگاپور (که یکی از بزرگترین دانشمندان در زمینه خشک کردن ، پروفسور موجومدار ، اونجا هستن ) انجام بدم. هم یه مشکلی از مشکلات دنیا و ایران رو حل کنم در زمینه خشک کردن مواد غذایی.

اهداف کلی من اینها هستند
کارتان اسان تر هست سرچ کنید این پروفسور در چه حوزه هایی تحقیقات می کنه با توجه به دو مورد بالا و بدست آوردن اطلاعات اولیه با ایمیل با ایشون تماس داشته باشین با توجه به حوزه کاری این پروفسور کارتان را به یک سمت پیش ببرید و بتونید نظر این دکتر را به سمت خودتان جلب کنید بعد انشالله به سلامت اونور

راستی کجا ارشد می خونید و ترم چند هستید؟

ab.bb
29th June 2015, 01:11 PM
میشه توضیح هم بفرمایین درباره اینها ، که چی هستن؟ به جز انرژی خورشیدی که اطلاعاتی دارم...
اگر ممکنه توضیحاتی بفرمایین در این زمینه
ببخشید بخاطر تاخیر در جواب، سایت در دسترسم نبود.
انرژی زمین گرمایی:حرارت مواد مذاب مرکز زمین که در جاهای خاصی از زمین قابل دسترسی هست.
زیست توده: حرارت ناشی از فساد مواد آلی
انرژی اتمی: انرژی ایجاد شده از شکافت هسته ای.

ab.bb
29th June 2015, 01:41 PM
در خشک کردن، هدف خارج کردن آب از ماده غذایی هست. یکی از راه ها افزایش حرارته؛ شما بررسی کنید؛ بقیه راه ها رو پیدا کنید.

بطور مثال با کاهش فشار، آب در دمای پایین تری تبخیر میشه؛ در نتیجه مصرف انرژی کاهش پیدا میکنه.در این حالت اگر تاسیسات خشکن خودتون رو به مکان مرتفع ببرید با صرف انرژی کمتر میتونید به هدفتون برسید.

از طرفی حرارت معمولا جزء اتلافات سیستم های مکانیکی هست. شما میتونید اتلاف حرارت یک سیستم رو برای خشک کن خودتون استفاده کنید.
مثلا، حرارت اتلافی در نیروگاها یا پالایشگاها که گاز همراه نفت رو بدون استفاده میسوزونن.
طرح مفید دیگه در همین زمینه chp هست. این وسیله با مصرف سوخت، آبگرم و انرژی الکتریکی ایجاد میکنه؛ و بازدهی حدود 90 درصد داره. شما میتونید بخش آبگرمکن اش رو به میوه خشک کن تبدیل کنید.

برای بیرون کشیدن آب از مواد غذایی، روش تراوش رو هم امتحان کنید؛ شاید کمک کنه. در این روش باید محیط بیرونی ماده غذایی از داخلش غلیظ تر باشه. این اختلاف غلظت باعث میشه؛ آب از داخل ماده غذایی به سمت بیروت تراوش کنه. این روند تاجایی ادامه پیدا میکنه؛ که غلظت دو طرف برابر بشه.

bobatmm
1st July 2015, 09:58 AM
در خشک کردن، هدف خارج کردن آب از ماده غذایی هست. یکی از راه ها افزایش حرارته؛ شما بررسی کنید؛ بقیه راه ها رو پیدا کنید.

بطور مثال با کاهش فشار، آب در دمای پایین تری تبخیر میشه؛ در نتیجه مصرف انرژی کاهش پیدا میکنه.در این حالت اگر تاسیسات خشکن خودتون رو به مکان مرتفع ببرید با صرف انرژی کمتر میتونید به هدفتون برسید.

از طرفی حرارت معمولا جزء اتلافات سیستم های مکانیکی هست. شما میتونید اتلاف حرارت یک سیستم رو برای خشک کن خودتون استفاده کنید.
مثلا، حرارت اتلافی در نیروگاها یا پالایشگاها که گاز همراه نفت رو بدون استفاده میسوزونن.
طرح مفید دیگه در همین زمینه chp هست. این وسیله با مصرف سوخت، آبگرم و انرژی الکتریکی ایجاد میکنه؛ و بازدهی حدود 90 درصد داره. شما میتونید بخش آبگرمکن اش رو به میوه خشک کن تبدیل کنید.

برای بیرون کشیدن آب از مواد غذایی، روش تراوش رو هم امتحان کنید؛ شاید کمک کنه. در این روش باید محیط بیرونی ماده غذایی از داخلش غلیظ تر باشه. این اختلاف غلظت باعث میشه؛ آب از داخل ماده غذایی به سمت بیروت تراوش کنه. این روند تاجایی ادامه پیدا میکنه؛ که غلظت دو طرف برابر بشه.

سلام.خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون. بله اینکار اختلاف غلظت به روش اسمزی داره انجام میشه.این اتلاف که فرمودید قشنگ بود دیروز به ذهن خودمم رسید ولی مواد غذایی رو فکر نکنم بشه در کنار پالایشگاه فراوری کرد ، اینا محدوده داره برای خودش.و خشک کردن در خلا هم که داریم.
chp رو نمیدونستم یه سرچی میکنم.ممنون

bobatmm
1st July 2015, 10:00 AM
این تیکه اول صحبتتان در مهندسی فاز نیازسنجی می گویند برای اینکه بتونید سریعتر به جواب برسید 2 زمینه را سرچ کنید هم در ایران و خارج.
1-فناوری های جدید در این حوزه کاری
2-شناسایی شرکت های قدر در این حوزه و بررسی فعالیت ها و سمت و سویی که دارند حرکت می کنند.
این دو کمک می کنه تا شما از یک فناوری جدید در خشک کردن استفاده کنید به عبارتی از تجربه شرکت ها استفاده کردید و از فناوری های جدید به عنوان جهش و سکوی پرتاب استفاده می کنید.

کارتان اسان تر هست سرچ کنید این پروفسور در چه حوزه هایی تحقیقات می کنه با توجه به دو مورد بالا و بدست آوردن اطلاعات اولیه با ایمیل با ایشون تماس داشته باشین با توجه به حوزه کاری این پروفسور کارتان را به یک سمت پیش ببرید و بتونید نظر این دکتر را به سمت خودتان جلب کنید بعد انشالله به سلامت اونور

راستی کجا ارشد می خونید و ترم چند هستید؟

سلام.خیلی ممنون بابت راهنمایی های عالیتون.
بنده فعلا ارشد رو شروع نکرده ام ، از طریق استعداد درخشان چندماه پیش قبول شده ام و از مهر 94 ارشد رو شروع خواهم کرد ، از الان بدنبال فکر و پیش زمینه برای موضوع پایان نامم هستم.دانشگاه تبریز.

hossien
1st July 2015, 03:50 PM
سلام.خیلی ممنون بابت راهنمایی های عالیتون.
بنده فعلا ارشد رو شروع نکرده ام ، از طریق استعداد درخشان چندماه پیش قبول شده ام و از مهر 94 ارشد رو شروع خواهم کرد ، از الان بدنبال فکر و پیش زمینه برای موضوع پایان نامم هستم.دانشگاه تبریز.

سلام
خیلی خوبه از ترم2 به بعد پروپزال پایان نامه را به پژوهش و مدیر گروه تان تحویل دهید تا ثبت کنن و 4 ترمه درستان تمام شود.

ashkan
1st July 2015, 07:54 PM
راه های تولید گرما خیلی زیاد و فراوون هست اما راهی مناسبه که بازدهی بالایی داشته باشه
تولید گرما توسط اشعه و لیزر کاربردی ترین و پاک ترین نوع تولید گرما هست ، حتی از انرژی هسته ای معقول تر و کاربردی تر هست برای شما /

bobatmm
2nd July 2015, 10:25 AM
سلام. بله اصلا روال این هست که 4 ترمه تموم میشه ولی تاکید من بیشتر روی موضوع بود چون موضوعاتی که کار میشه بنظرم سطحی و تکراری و ساده هستن و نواوری و خلاقیتی درشون نیست

bobatmm
2nd July 2015, 10:27 AM
راه های تولید گرما خیلی زیاد و فراوون هست اما راهی مناسبه که بازدهی بالایی داشته باشه
تولید گرما توسط اشعه و لیزر کاربردی ترین و پاک ترین نوع تولید گرما هست ، حتی از انرژی هسته ای معقول تر و کاربردی تر هست برای شما /

بله دقیقا.
اشعه و لیزر؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ چطوری تولید میشه و چطوری استفاده میشه؟

ashkan
4th July 2015, 05:25 PM
اشعه و لیزر وقتی به اجسام ( بستگی به اشعه و لیزر نوع جسم مهمه ) تولید گرما میکنه
مثل ماکروویو ...

شما هم باید سرچ کنی و انقدر سوال نپرسی

bobatmm
5th July 2015, 06:14 PM
اشعه و لیزر وقتی به اجسام ( بستگی به اشعه و لیزر نوع جسم مهمه ) تولید گرما میکنه
مثل ماکروویو ...

شما هم باید سرچ کنی و انقدر سوال نپرسی

خب لیزر چی؟

سوال پرسیدن من به خاطر استفاده از تجارب دوستان هست و احیانا ایجاد چالش و رسیدن به یه نکته یا حرف تازه و جدید.

حسین متقی
14th July 2015, 02:23 AM
خب لیزر چی؟

سوال پرسیدن من به خاطر استفاده از تجارب دوستان هست و احیانا ایجاد چالش و رسیدن به یه نکته یا حرف تازه و جدید.

سلام

در زمینه خشک کن های صنعتی و نیمه صنعتی قبلا بنده با توجه به اینکه یکی از دوستان تقاضای تحقیق عملیاتی برای احداث کارخانه داشت
یک مقداری تحقیق کردم
بهترین و پر بازده ترین(چون مصرف انرژی و زمان مطرح هست) استفاده از امواج ماکروویو هست
البته از انرژی خورشیدی خیلی محدود هم استفاده میکنند
ولی بیشتر روش سنتی و بعد ماکرویو و حتی امواج مادون قرمز هم استفاده میشه

اون دوست عزیزمون که میخواست در این زمینه فعالیت کنه به دلایلی کارش رو متوقف کرد ولی هنوز دنبال یه شریک و همکار برای ادامه ی فعالیت از سطح 0 هست
اگر میخواین با ایشون که ادم فنی و به صورت تجربی مطلعی هم هستند صحبت کنید
(البته اگر در تهران هستید)
برای من پیام خصوصی بفرستید تا ایشون رو به شما متصل کنم
میتونین هم روی بحث تحقیقاتیش و هم تجاریش همزمان کار کنید
شما علمی برید جلو ایشون تجره ی کار عملی رو هم دارند حتی نمونه ی محدود و ارزان قیمت البته با هوای گرم رو هم ساختند و باهاش محصولات کشاورزی رو خشک میکردند
اگر کنار کار تحقیقاتی تجربه ی عملیاتی و اجرایی هم داشته باشید خیلی کاربردی تر و درست تر خیلی سریعتر کار رو پیش میبرید

bobatmm
14th July 2015, 11:09 AM
سلام

در زمینه خشک کن های صنعتی و نیمه صنعتی قبلا بنده با توجه به اینکه یکی از دوستان تقاضای تحقیق عملیاتی برای احداث کارخانه داشت
یک مقداری تحقیق کردم
بهترین و پر بازده ترین(چون مصرف انرژی و زمان مطرح هست) استفاده از امواج ماکروویو هست
البته از انرژی خورشیدی خیلی محدود هم استفاده میکنند
ولی بیشتر روش سنتی و بعد ماکرویو و حتی امواج مادون قرمز هم استفاده میشه

اون دوست عزیزمون که میخواست در این زمینه فعالیت کنه به دلایلی کارش رو متوقف کرد ولی هنوز دنبال یه شریک و همکار برای ادامه ی فعالیت از سطح 0 هست
اگر میخواین با ایشون که ادم فنی و به صورت تجربی مطلعی هم هستند صحبت کنید
(البته اگر در تهران هستید)
برای من پیام خصوصی بفرستید تا ایشون رو به شما متصل کنم
میتونین هم روی بحث تحقیقاتیش و هم تجاریش همزمان کار کنید
شما علمی برید جلو ایشون تجره ی کار عملی رو هم دارند حتی نمونه ی محدود و ارزان قیمت البته با هوای گرم رو هم ساختند و باهاش محصولات کشاورزی رو خشک میکردند
اگر کنار کار تحقیقاتی تجربه ی عملیاتی و اجرایی هم داشته باشید خیلی کاربردی تر و درست تر خیلی سریعتر کار رو پیش میبرید

سلام.ممنونم دوستم. بله اینکه معرفی کنین خیلی عالیه و هم کمکی به من میشه و هم شاید به ایشون. الان فعلا من اول راه هستم و فقط از نظر تئوری و گفتگو ، ایشون میتونن کمکم کنن که من روی چه پروژه ای کار کنم و موضوع پایان نامم چی باشه ، و وقتی که من کار کردم و کار تحقیقاتیم به ثمر نشست اونوقت میتونیم روی طراحی و کار عملی و.... هم گفتگو کنیم و همکاری داشته باشیم.
من از دانشگاه تبریز هستم و اتفاقا الان روی مایکرو ویو در دانشگاه ما زوم شده و اساتید بنده در حال تحقیق روی مایکروویو و نیز همکاری علمی با پروفسور موجومدار از کانادا هستن ، من تمام تلاشم این هست که علم را با عمل تلفیق کنم و شاید معرفی و کمک شما و اون دوستتون ، کمک های فراوانی به من بکنه...

راه ارتباطی هم در حالت فعلی جهت اشنایی میتونه با ایمیل یا چت باشه ، ایمیل بنده:marham1390@yahoo.com

باز هم ممنون

milad.parishan
19th July 2015, 04:49 PM
منبسط کردن هوا در مخازن مخصوص هم طبیعی هم با صرفه

bobatmm
20th July 2015, 07:58 PM
منبسط کردن هوا در مخازن مخصوص هم طبیعی هم با صرفه

please explain more if its possible

fafa1377
23rd July 2015, 07:34 PM
باسلام به نظرمن از انرژی های زمین گرمایی - انژی پیل های سوختی هیدروژنی -خورشیدی- بیوگاز [tafakor][tafakor]

bobatmm
24th July 2015, 12:38 PM
باسلام به نظرمن از انرژی های زمین گرمایی - انژی پیل های سوختی هیدروژنی -خورشیدی- بیوگاز [tafakor][tafakor]

البته بهتره یه اشاره دوباره ای داشته باشم که:

من این سوالات رو برای خشک کردن (مواد غذایی-دارویی و...) میپرسم و لذا هر انرژی و منبعی نمیتونه در زمینه خشک کردن حداکثر کارایی رو داشته باشه چون علاوه بر بحث مصرف انرژی بهینه ، موارد دیگری مثل قابل کنترل بودن حرارت تولیدی ، کیفیت محصول تولید و... نیز مطرح هست و فرآیند خشک کردن رو با محدودیت مواجه میکنه...

متشکر از نظر شما

hossien
24th July 2015, 01:16 PM
همانطور که می دانید قدیم هم با تور خورشید این کار را میکردن و هچ ضرر نداشت. اما این فرآیند زمان بر هست. درسته؟
شما دنبال مکانیزمی باشید که یا استفاده از نور خورشید استفاده کنید اما زمان را بهبود بدین
این مزیت کار شما نسبت به تمام فرآیند های غیر مصنوعی از قبل اشعه امواج الکترومغناطیس و ... هست.

از ابزاری مثل تریز (triz) هم می تونید استفاده کنید.

bobatmm
25th July 2015, 10:29 AM
همانطور که می دانید قدیم هم با تور خورشید این کار را میکردن و هچ ضرر نداشت. اما این فرآیند زمان بر هست. درسته؟
شما دنبال مکانیزمی باشید که یا استفاده از نور خورشید استفاده کنید اما زمان را بهبود بدین
این مزیت کار شما نسبت به تمام فرآیند های غیر مصنوعی از قبل اشعه امواج الکترومغناطیس و ... هست.

فقط بحث زمان یا انرژی نیست که ، یه فرآیندی باید باشه که تمام ویژگی های کیفی رو هم در نظر بگیره(چون ماده غذاییه دیگه).
مثلا در بحث خورشید ، آلودگی هست ، چروکیدگی هست، خشک شدن سطحی و سخت شدن سطحی هست ، اثر روی رنگدانه ها هست ، منحنی های سایکرومتری و منحنی های خشک شدن ، رسیدن به دوره رطوبت بحرانی ، دوره ثابت و نزولی ، عطر و طعم و فلیور ، تخلخل ، تخریب ساختار ، بافت ، تولید طعم های نامطلوب ، پریدن مواد فرار ، پریدن اسیدهای ایجاد کننده طعم نامناسب ، زمان فرآیند ، مصرف انرژی ، همه ی اینها دخیله تا ما بگیم یه فرآیند خوب بود.
تازه همه این عوامل برای تک تک مواد غذایی باز فرق میکنه...

اونچه که من تا به حال بهش رسیدم خشک کردن هیبریدی و رفراکتانت بوده که خیلی الان در دنیا مورد بررسی و استقبال قرار گرفته و انجام میشه. ولی باز هم دارم مطالعه میکنم تا از بین کلیه ی مطالعاتم و پیشنهادات شما دوستان و بررسی منابع مختلف و کمک گرفتن از همه ، به یه راه خیلی نوین و خوبی برسم....

bobatmm
25th July 2015, 10:31 AM

در مورد مایکرویو هم که گفتین ، مثلا یه تفاوت خورشید با مایکرویو اینه که خورشید از بیرون خشک میکنه به سمت داخل ، مایکروویو از داخل به سمت بیرون خشک میکنه که این در خشک کردن یکنواخت و مطلوب مواد غذایی خیلی مهم و به درد بخوره...

rodric
29th July 2015, 11:26 AM
در ضمینه خشک کردن انواع چیز ها اصلا لزومی به استفاده از گرما نیست شما فقط باشد شرایطی را فراهم کنید تا فرایند تبخیر تسهیل بشه ... از جمله استفاده از نیروی خلا و نیز استفاده از جاذب های آب ( نمک های گوناگون از جمله نمک های کلسیم ) اگر از این توانایی ها حداکثر استفاده رو بکنید در زیر دمای اتاق هم میشه تبخیر را انجام داد.[tafakor]

bobatmm
30th July 2015, 08:53 AM
در ضمینه خشک کردن انواع چیز ها اصلا لزومی به استفاده از گرما نیست شما فقط باشد شرایطی را فراهم کنید تا فرایند تبخیر تسهیل بشه ... از جمله استفاده از نیروی خلا و نیز استفاده از جاذب های آب ( نمک های گوناگون از جمله نمک های کلسیم ) اگر از این توانایی ها حداکثر استفاده رو بکنید در زیر دمای اتاق هم میشه تبخیر را انجام داد.[tafakor]

بله چرا نمیشه ولی هزینه گزافی به بار میاره. همین مورد در موارد مواد حساس به حرارت انجام میشه(خشک کن تصعیدی مثلا) ، که هزینه اش ماکزیمم هست. یا در مورد جاذب های آب ، فقط جاذب آب مطرح نیست که ، هوا که مرطوب میشه یا خشک میشه ، دماش فرق میکنه و اینها سیکل دارن و اگه به این راحتی ها بود با یه جاذب همه چی رو تا حالا حل کرده بودن...

ما خشک کن خلایی داریم ، خشک کنی که جاذب داره و پمپ گرمایشی داره داریم ، هرجورشو داریم ولی هنر اینه که بتونی :
با کمترین هزینه و پیچیدگی ، بهترین کیفیت رو تولید کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد