توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مطالعه مطلب
حسنعلی ابراهیمی سعید
15th May 2015, 10:39 PM
سلام دوستان
سوالی داشتم
در این انجمن مثل اینه که یک عده دوست ، رفیق، فامیل، همسایه،همکار،همکلاسی، و...
عضو شده اند ومطالب همدیکر را میخوانند واز زحمات همدیکر کمال تشکر را هم دارند
وکسانی هم که مثل این حقیر بر حسب گردش ایام با این رسانه آشنا شده باشد تک وتنها باشه مطالب ارسالی اش هیچ ارزشی برای دیکران نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آیا برخلاف نظر وعقیده ام منهم مجاز هستم هر مطلبی را مطاله کردم ویا جواب دادم ،ارسالی عزیزان کاربر را از گزینه تشگر استفاده نکنم
آیا این عمل من غیر دوستانه هست یا نه
ارادت
کاساندان
16th May 2015, 12:25 AM
با درود.
من هم از آن دسته کاربرانی ام که دوست و آشنایان نزدیکی در این سایت ندارم!!!
من فکر نمیکنم اجبار باشد که حتما هر مطلبی که خواندیم حتما ارسال تشکر کنیم!! اگر مطالب برایمان جالب بود و یا برای زحمت کشیده شده بود، آنوقت ارسال تشکر میکنیم و امتیاز میدهیم و..
و فکر نمیکنم این هم درست باشد که اگر کسی مطلب مرا خواند و ارسال تشکر نکرد غیر دوستانه رفتار کرده !!!
اما خب عدالت باید همه جا رعایت شود!
اینکه شخصی مطالبش کمتر مورد استقبال قرار میگیرد و یا کمتر بحث و گفت و گو در آن تاپیک صورت میگیرد ( با آنکه موضوعات جالبی هستند)، شاید بخاطر این باشد که کابرانی نیستند که پیگر باشند و یا به دیگران اطلاع رسانی کنند!!شاید!!! آخر خودم هم چند وقتی است همین پرسش در ذهنم بود !
تا جایی عذاب وجدان نگیرم ، در تاپیک هایی که میخوانم ،تشکر و نظر میدهم هرچند که خودم بیشتر مواقع یادم میرود ارسال تشکر کنم!!![khejalat]
حسنعلی ابراهیمی سعید
16th May 2015, 01:03 AM
با درود.
من فکر نمیکنم اجبار باشد که حتما هر مطلبی که خواندیم حتما ارسال تشکر کنیم!! اگر مطالب برایمان جالب بود و یا برای زحمت کشیده شده بود، آنوقت ارسال تشکر میکنیم و امتیاز میدهیم و..
!!![khejalat]
من نکفتم اجبار هست
اما هرکسی هر مطلبی را ارسال میکنه در واقع زحمت کشیده وارزش تشکر را داره
312
16th May 2015, 04:33 AM
سلام دوستان
سوالی داشتم
در این انجمن مثل اینه که یک عده دوست ، رفیق، فامیل، همسایه،همکار،همکلاسی، و...
عضو شده اند ومطالب همدیکر را میخوانند واز زحمات همدیکر کمال تشکر را هم دارند
وکسانی هم که مثل این حقیر بر حسب گردش ایام با این رسانه آشنا شده باشد تک وتنها باشه مطالب ارسالی اش هیچ ارزشی برای دیکران نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آیا برخلاف نظر وعقیده ام منهم مجاز هستم هر مطلبی را مطاله کردم ویا جواب دادم ،ارسالی عزیزان کاربر را از گزینه تشگر استفاده نکنم
آیا این عمل من غیر دوستانه هست یا نه
ارادت
با سلام.احتراما اینجا اصلا به رقمی که زیر آواتارتان نشاندهنده عددی (دریافت تشکر) هست اهمیت ندهید.
بعنوان یک تجربه (ولوکم ارزش) عرض میکنم که رقم(تعداد ارسال تشکر) هم نشان دهنده خوبی از استفاده از مطالب فروم یا عنایت به زحمات نویسندگانش نیست.وقتی هرزنویسی واسپم پراکنی بادقت و جدیت ومخالفت روبرو نمیشود پرکاران وپرهیاهوها ظاهرا از ارقام بالاتر و بچه گول زنک تری بهره مندند
از لحاظ وجدانی اعلام امتنان از رویت واطلاع از پستهایی که دیگران مینویسندو شمامیخوانیدالزاما ارتباطی با ابراز عددی این مساله ندارد.دروقت محدودخود هرچقدر توانستید از مطالب را بخوانید ولی اگر تشکر آبکی از مطلب افراد پرحرف باعث کمتر تشکرگرفتن افرادگزیده گو تر شد خودرا نبخشید.
شاید در چشم عوام این ارقام نشانگر فعالیت بیشتر(شما بخوانیدفله ای یا سری دوزی خیاط جماعت) باشد که ظاهرا هم است ولی در چشم اهل محاسبه ,این زیادنوشتنها نشانه عدم تمرکز کاربر بر مطالب و از این شاخه به آن شاخه پریدن الکی است.
با باطری قلمی میشود چراغ قوه روشن کرد و تا3 متر را دید و میشود لیزر روشن کرد و تا3 کیلومتر هدف گرفت.آقاجان ول کن بازی این ارقام را[golrooz]
"VICTOR"
17th May 2015, 01:18 AM
...
انجمن نخبګان مرده یا مردګان نخبه [cheshmak] (با عرض پوزش)
حسنعلی ابراهیمی سعید
17th May 2015, 05:10 PM
انجمن نخبګان مرده یا مردګان نخبه [cheshmak] (با عرض پوزش)
خیلی عزیزیدکه حرف دل مرا زدید
"VICTOR"
17th May 2015, 05:48 PM
خیلی عزیزید
[bihes]
متوجه منظور شما نشدم ...
حسنعلی ابراهیمی سعید
17th May 2015, 08:00 PM
[bihes]
متوجه منظور شما نشدم ...
چون فقط حرف دل مرا زدید
اینجا همه خوابند وتحرکی نیست
کبوتر2
23rd May 2015, 11:28 PM
سلام،
اين سايت کلا" فقط اسم دهن پرکني دارد!
اگر بگوييم سايتي مشکوک و با اهدافي خاص است! در اصل خيلي بهش اهميت داده ايم!!! پس بهتر است بگوييم سايتي ساده با مديريتي از اون هم ساده تر است!!!!
اگر توجه بفرماييد کاربران آدم حسابي آن بعد از کمي فعاليت و درک بي ارزشي وقت گذاشتن براي سايت آن را ترک مي کنند.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.