Mina_Mehr
30th August 2009, 11:32 PM
نوشيدن شيرهنگام صبح، مصرف ناهار را كاهش ميدهد
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1386/5/Economy/wh120-74.JPG (http://www.isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1393973-1&Lang=P)خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
نتايج يك پژوهش جديد نشان ميدهد كه نوشيدن شير بدون چربي به جاي آب ميوه در وعده غذايي صبحانه باعث ميشود احساس سيري بيشتري داشته باشيد و كمتر ناهار بخوريد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، در اين پژوهش جديد محققان استراليايي دريافتهاند كه نوشيدن شير بدون چربي به هنگام صبح كمك به افزايش احساس سيري ميكند و در نتيجه مقدار مصرف كالري در وعده غذايي بعدي را كاهش ميدهد. در صورتي كه با نوشيدن آب ميوه به هنگام صبحانه اين اتفاق تقريبا نميافتد.
تحقيقات نشان داده است: افرادي كه شير مينوشند مقدار كالري مصرفي آنها در هنگام ناهار حدود 9 درصد كاهش مييابد يا به عبارتي 50 كالري كمتر غذا ميخورند. در اين پژوهش 34 زن و مرد سالم اما دچار اضافه وزن در دو جلسه آزمايشي حضور پيدا كردند. در يك آزمايش اين افراد هنگام صبحانه 20 اونس شير بدون چربي نوشيدند و در آزمايش ديگر همين گروه هنگام صبحانه به همين مقدار آب ميوه مصرف كردند. هر دو نوشيدني حدود 250 كالري انرژي براي وعده غذايي صبحانه به بدن وارد كردند.
محققان دريافتند: زماني كه اين افراد شير نوشيده بودند از فاصله صبحانه تا ناهار احساس سيري بيشتري داشتند و هنگام ناهار كالري كمتري مصرف كردند.
شرح اين پژوهش در مجله آمريكايي «تغذيه كلينيكي» منتشر شده است.
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1386/5/Economy/wh120-74.JPG (http://www.isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1393973-1&Lang=P)خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
نتايج يك پژوهش جديد نشان ميدهد كه نوشيدن شير بدون چربي به جاي آب ميوه در وعده غذايي صبحانه باعث ميشود احساس سيري بيشتري داشته باشيد و كمتر ناهار بخوريد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، در اين پژوهش جديد محققان استراليايي دريافتهاند كه نوشيدن شير بدون چربي به هنگام صبح كمك به افزايش احساس سيري ميكند و در نتيجه مقدار مصرف كالري در وعده غذايي بعدي را كاهش ميدهد. در صورتي كه با نوشيدن آب ميوه به هنگام صبحانه اين اتفاق تقريبا نميافتد.
تحقيقات نشان داده است: افرادي كه شير مينوشند مقدار كالري مصرفي آنها در هنگام ناهار حدود 9 درصد كاهش مييابد يا به عبارتي 50 كالري كمتر غذا ميخورند. در اين پژوهش 34 زن و مرد سالم اما دچار اضافه وزن در دو جلسه آزمايشي حضور پيدا كردند. در يك آزمايش اين افراد هنگام صبحانه 20 اونس شير بدون چربي نوشيدند و در آزمايش ديگر همين گروه هنگام صبحانه به همين مقدار آب ميوه مصرف كردند. هر دو نوشيدني حدود 250 كالري انرژي براي وعده غذايي صبحانه به بدن وارد كردند.
محققان دريافتند: زماني كه اين افراد شير نوشيده بودند از فاصله صبحانه تا ناهار احساس سيري بيشتري داشتند و هنگام ناهار كالري كمتري مصرف كردند.
شرح اين پژوهش در مجله آمريكايي «تغذيه كلينيكي» منتشر شده است.