PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دغدغه های فرهنگی از نظر شما

میترا پوررحیم
20th April 2015, 09:25 PM
سلام دوستان امیدوارم حال همه شما خوب باشه.برای برنامه ای که در هفته اینده انجام میشه باید متنی اماده کنم میخوام از دغدغه های فرهنگی بنویسم از شما دوستان خواهشمندم مطالبی که به ذهنتون میرسه بگید یعنی شما فقط دغدغه رو نام ببرید مثلا احترامها و بی حرمتی ها........لطف کنید نظراتتون رو برام بنویسید.فرض کنید قرار تو مکان فرهنگی کار فرهنگی انجام بدید اولین چیزایی که بهش میپرداختید چی بود؟از همکاری شما کمال تشکر رو دارم[shaad]

میترا پوررحیم
21st April 2015, 09:42 AM
از این همه همکاری شما دوستان نخبه ممنون.اصلا باورم نمیشد این همه جواب داده باشین [taajob][taajob] یعنی این همه جواب در ذهن من نمیگنجه یک مقدار کمتر جواب میدادین من وقت بررسی کردن داشته باشم.از همکاری صمیمانتون کمال تشکر رو دارم.با تشکر[nishkhand]

"VICTOR"
21st April 2015, 05:36 PM
شاید مفید باشه (خودتونم شرکت کرده بودید) :

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?214709-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C&highlight=

09359003148
21st April 2015, 05:53 PM
با سلام.اگر من بجای شما بودم به موضوع جوانی کردن تو این جامعه می پرداختم.ممنون از اینکه دغدغه دارید.[tashvigh]

masoume.a.92
21st April 2015, 09:13 PM
سلام دوستان امیدوارم حال همه شما خوب باشه.برای برنامه ای که در هفته اینده انجام میشه باید متنی اماده کنم میخوام از دغدغه های فرهنگی بنویسم از شما دوستان خواهشمندم مطالبی که به ذهنتون میرسه بگید یعنی شما فقط دغدغه رو نام ببرید مثلا احترامها و بی حرمتی ها........لطف کنید نظراتتون رو برام بنویسید.فرض کنید قرار تو مکان فرهنگی کار فرهنگی انجام بدید اولین چیزایی که بهش میپرداختید چی بود؟از همکاری شما کمال تشکر رو دارم[shaad]

دغدغه فرهنگی؟
از نظر من یکیش اینه که به همه آموخته بشه که زن در جامعه اسلامی چگونه باشد و چگونه رفتاری داشته باشد و مرد چگونه باشد و چگونه رفتاری داشته باشد!
بصورت آموزش و نهادینه کردن...
طوری که هرکس به اصلاح خود تا حد مطلوب بپردازه...

ویرایش: دوست عزیز شما اصلا اطلاع رسانی نکردین. چطور انتظار دارین همه شرکت کنند ;-)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد