PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بررسی نقاط قوت و ضعف

طلیعه طلا
11th April 2015, 09:38 PM
سلام
اگه کسی قصد خرید گوشی داشته باشه و مبلغی تا دو تومن رو در نظر داشته باشه پیشنهادتون چیه؟
به نظر شما نوت 4 میتونه گزینه خوبی باشه ؟
موارد قوت و ضعف نوت 4 چیا میتونه باشه ؟

mamadshumakher
11th April 2015, 11:38 PM
من امتحانش نکردم.اما باید قانعتون کنه.تنها مدلی از نوت که کار کردم باهات یه تبلت بود.که از کارایی و عملکردش راضی بودم.

خودمم گرند 2 دارم که نمونه ی ساده شده ی سری نوت سامسونگ هست.راضی ام.
اما خب باید شما هم بگید انتظاراتتون از یک گوشی هوشمند چی هست ؟تجربه کار با چه مدل هایی رو دارید؟
چجور ظاهر هایی رو میپسندید؟

سایز گوشی براتون مهم هست یا نه؟
و...

اگه کسی قصد خرید گوشی داشته باشه و مبلغی تا دو تومن رو در نظر داشته باشه پیشنهادتون چیه؟

بین htc one m8
sony z3
samsung galaxy note 4
به نظرم باید مانور بدید.
البته از محصولات اپل هیچ اطلاع و علاقه ای ندارم[nishkhand][khanderiz]

vahid5835
12th April 2015, 01:07 PM
صبر کن ال جی جی4 بگیر
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?224983-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%DB%8C4-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF&p=631608#post631608

طلیعه طلا
13th April 2015, 05:19 PM
من امتحانش نکردم.اما باید قانعتون کنه.تنها مدلی از نوت که کار کردم باهات یه تبلت بود.که از کارایی و عملکردش راضی بودم.

خودمم گرند 2 دارم که نمونه ی ساده شده ی سری نوت سامسونگ هست.راضی ام.
اما خب باید شما هم بگید انتظاراتتون از یک گوشی هوشمند چی هست ؟تجربه کار با چه مدل هایی رو دارید؟
چجور ظاهر هایی رو میپسندید؟

سایز گوشی براتون مهم هست یا نه؟
و...

بین htc one m8
sony z3
samsung galaxy note 4
به نظرم باید مانور بدید.
البته از محصولات اپل هیچ اطلاع و علاقه ای ندارم[nishkhand][khanderiz]
سلام
ممنون از حضور و توصیه های خوبتون
یه گوشی ای مد نظر هست که هم قابلیت صدا و تصویر خوبی رو داشته باشه هم ماندگاری شارژ بالا و مهم تز از همه اجرای خوب برنامه ها ( بدون هنگ کردن )
بشه کارهای ویرایشی روی تصاویر انجام داد و ...

mamadshumakher
13th April 2015, 08:08 PM
سلام
ممنون از حضور و توصیه های خوبتون
یه گوشی ای مد نظر هست که هم قابلیت صدا و تصویر خوبی رو داشته باشه هم ماندگاری شارژ بالا و مهم تز از همه اجرای خوب برنامه ها ( بدون هنگ کردن )
بشه کارهای ویرایشی روی تصاویر انجام داد و ...

در مورد اجرای خوب برنامه ها تو اون بازه ی قیمتی که اصلا مشکلی نیست.
منظور از تصویر اگه کیفیت صفحه نمایش باشه هم که بازم فکر نمیکنم خیلی تفاوت قابل لمسی بین برند ها باشه.اما کیفیت عکس و فیلم برداری.
محصولات لومیا از برند نوکیا به طور اختصاصی روی دوربین کار کردن.یکی از مدل ها دوربین 40 مگاپیکسلی داره.اما خب محصولات نوکیا از سیستم عامل ویندوز فون استفاده میکنند.اما محصولات سامسونگ از اندروید.فکر میکنم اچ تی سی 1 ام8 هم از ویندوز فون استفاده میکنه.

بازم اگه میخواید تخصصی تر مقایسه کنید باید بگید:
سیستم عامل
کیفیت صفحه
باتری
دوربین
سایز گوشی و صفحه نمایش
وزن گوشی
سایر موارد و تکنولوزی های خاص
مثل قلم نوت 4[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد