ماری مریم
7th April 2015, 07:53 PM
http://media.jamnews.ir/medium1/1393/08/26/IMG19571457.jpg (http://media.jamnews.ir/Original/1393/08/26/IMG19571457.jpg)
یک متخصص تغذیه گفت؛
گلوکز ساده نیز بهجای اینکه قند خون را آهسته بالا ببرد با شیبی تند افزایش میدهد درست مثل زمانی که فرد یک لیوان شربت خورده باشد.
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در پاسخ به این سؤال که مبتلایان به دیابت بهتر است برنج را بهصورت آبکش بخورند یا کته، گفت: «هیچ فرقی نمیکند که برنج به چه شکل طبخ شود تنها نکتهای که افراد مبتلا به دیابت باید به آن توجه داشته باشند این است که از مصرف تهدیگ امتناع کنند.»
دکتر پیام فرحبخش اظهار داشت: «به دلیل اینکه تهدیگ تحت حرارت بالایی قرار میگیرد، نشاسته موجود در آن تجزیه و به گلوکز ساده تبدیل میشود. گلوکز ساده نیز بهجای اینکه قند خون را آهسته بالا ببرد با شیبی تند افزایش میدهد درست مثل زمانی که فرد یک لیوان شربت خورده باشد. به همین دلیل مبتلایان به دیابت باید از مصرف هرگونه تهدیگ برنج، سیبزمینی و نان اجتناب کنند.»
وی در پایان با اشاره به اینکه مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (حبوبات، سبزیهای نشاستهای، نانهای کامل و غلات) بهترین گزینه برای مبتلایان به دیابت است، گفت: «این بیماران باید حتماً ۵۰ درصد کالری موردنیاز خود را از مصرف نان و غلات، ۲۰ درصد پروتئین و ۳۰ درصد چربی تأمین کنند. هر چه مصرف کربوهیدراتهای پیچیده بهجای کربوهیدرات ساده بیشتر شود، ازنظر سلامت برای مبتلایان به دیابت مثمر ثمر خواهد بود.»
منبع (http://www.jamnews.ir/detail/News/464365)
باز نشر: سایت علمی نخبگان جوان (http://www.njavan.com/)
یک متخصص تغذیه گفت؛
گلوکز ساده نیز بهجای اینکه قند خون را آهسته بالا ببرد با شیبی تند افزایش میدهد درست مثل زمانی که فرد یک لیوان شربت خورده باشد.
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در پاسخ به این سؤال که مبتلایان به دیابت بهتر است برنج را بهصورت آبکش بخورند یا کته، گفت: «هیچ فرقی نمیکند که برنج به چه شکل طبخ شود تنها نکتهای که افراد مبتلا به دیابت باید به آن توجه داشته باشند این است که از مصرف تهدیگ امتناع کنند.»
دکتر پیام فرحبخش اظهار داشت: «به دلیل اینکه تهدیگ تحت حرارت بالایی قرار میگیرد، نشاسته موجود در آن تجزیه و به گلوکز ساده تبدیل میشود. گلوکز ساده نیز بهجای اینکه قند خون را آهسته بالا ببرد با شیبی تند افزایش میدهد درست مثل زمانی که فرد یک لیوان شربت خورده باشد. به همین دلیل مبتلایان به دیابت باید از مصرف هرگونه تهدیگ برنج، سیبزمینی و نان اجتناب کنند.»
وی در پایان با اشاره به اینکه مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (حبوبات، سبزیهای نشاستهای، نانهای کامل و غلات) بهترین گزینه برای مبتلایان به دیابت است، گفت: «این بیماران باید حتماً ۵۰ درصد کالری موردنیاز خود را از مصرف نان و غلات، ۲۰ درصد پروتئین و ۳۰ درصد چربی تأمین کنند. هر چه مصرف کربوهیدراتهای پیچیده بهجای کربوهیدرات ساده بیشتر شود، ازنظر سلامت برای مبتلایان به دیابت مثمر ثمر خواهد بود.»
منبع (http://www.jamnews.ir/detail/News/464365)
باز نشر: سایت علمی نخبگان جوان (http://www.njavan.com/)