PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث گروه تحقیقاتی سیمرغ

گروه تحقیقاتی سیمرغ
2nd April 2015, 01:22 AM
سلام خدمت همه ی نخبگان عزیز
من در حال طرح ریزی یک شرکت خودرو سازی کوچک برای خودرو های دست ساز و لوکس هستم فراخوان برای تمامی نخبگان گذاشتم تا همه با کمک همدیگه این پروژه ی بزرگ وسخت و به پایان برسونیم به کمک همه ی شما نیاز دارم یه ایده کوچک میتونه مشکل مارو حل کنه
این طرح آینده داره و میتونه اجرایی بشه حتی با سرمایه کم
تمامی رشته ها میتوانند توی این پروژه باما همکاری کنند هر کس که در هر کجا هس میتونه با ما باشه
با تشکر گروه تحقیقاتی سیمرغ

hossien
2nd April 2015, 12:38 PM
من در حال طرح ریزی یک شرکت خودرو سازی کوچک برای خودرو های دست ساز و لوکس هستم فراخوان برای تمامی نخبگان گذاشتم تا همه با کمک همدیگه این پروژه ی بزرگ وسخت و به پایان برسونیم به کمک همه ی شما نیاز دارم یه ایده کوچک میتونه مشکل مارو حل کنه
تمامی رشته ها میتوانند توی این پروژه باما همکاری کنند هر کس که در هر کجا هس میتونه با ما باشه

سلام
خیلی خوب هست و امیدوارم موفق باشین.
متدهای طراحی خودرو سازی روش APQP هست در حال حاضر خودرو سازان ژاپن ، کره و آمریکایی از این متد استفاده می کنند و روش جدید تر مهندسی سیستم می باشد.
با توجه به پراکنده بودن اعضا طبق صحبت شما هماهنگی و یکپارچه سازی شما مشکل تر می شود حتما برای این موضوع برنامه ریزی نمایید.
خودرو سازان از نرم افزار CATIA و PRO/E که الان CORE میگن استفاده می کنند و یک برنامه دارد که تحت شبکه کار می کنند که اعضایی که با آن کار می ککند هر تغییری بدهند در کل سرور آن تغییر داده شده و تمام اعضا آن را می ببیند و یکپارچه سازی را خیلی بهتر میکند.
یک توصیه می کنیم حتما برای خودرو خود یک پلتفرم در نظر بگیرید دیگر کسی نمی آید طراحی را از صفر انجام دهد از پلتفرم یا سطوح مشترک هم می گن استفاده کنید این طوری یکپارچه سازی تون خیلی راحت تر هست.
کتاب زیر را هم تهیه و مطالعه کنید
Business Model You: A One-Page Method For Reinventing Your Career

و می تونید خلاصه کتاب را هم بخونید.
http://www.slideshare.net/esaife/business-model-canvas-101
http://www.slideshare.net/coachdavender/the-business-model-canvas-roadmap-to-startup-success

این کتاب بهتون خیلی کمک می کنه.
در ضمن اسم گروحتان دیگر تحقیقاتی نیست و گروه طراحی هست چون تحقیقات می کنند که چیزی جدید را کشف کنند یا متوجه شون که جواب چیست.
اما شما دارین از فناوری ها به هدف طراحی و خلق ماشین های کوچک و لوکس استفاده و بکار می گیرید.
در تحقیقات به طور خلاصه بگم A+B=? هست اما در طراحی A+B=E می دانیم جواب E هست اما راه چگونگی رسیدن به آن را بررسی می کینم.
موفق باشید.

گروه تحقیقاتی سیمرغ
3rd April 2015, 02:30 AM
-دوست عزیز بخاطر راهنماییت ممنون
دوست عزیز در حال حاضر بخش طراحی شرکت فعال هست بخش تحقیقات گروه هم تکمیل نیست هم فعال نیست
-دوستان غزیز هدف از طراحی شرکت بکار گیری نیروی جوان ونخبه ی کشور جهت پژوهش وساخت خودرو میباشد
-قابل توجه دانشجویان فعال وخلاق و نخبگان در دانشگاه های سراسر کشور (سراسری-آزاد) گروه تحقیقاتی سیمرغ جهت تکمیل گروه بخش تحقیقاتی نیرو میپذیرد
نظر وانتقاد کنید

مدیر کل انجمن ها
3rd April 2015, 03:17 PM

درود
کاربر گرامی با نام گروه تحقیقاتی سیمرغ
با تقدیم احترام
به اطلاع شما میرساند هرگونه جذب و گزینش اعضای نخبگان میبایست از کانال مدیریت مجموعه ی نخبگان جوان صورت پذیرد و در صورت نیاز میتوانید از همراهی و مساعدت این مجموعه با هماهنگی مدیریت بهره مند شوید.
لذا کلیه اعضا توجه داشته باشند که هرگونه همکاری با مجموعه ها و سازمانها و شرکتها و غیره که بدون اطلاع مدیریت انجمن نخبگان جوان صورت پذیرد ، از حیطه ی مسئولیت انجمن نخبگان جوان خارج خواهد بود.
پیروز باشید.

مدیر کل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
94/01/14
14:46

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد