PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جیب شما تا تحویل سال!

zoh_reh
13th March 2015, 08:18 PM
جیب شما تا تحویل سال!

مراقب پول خود باشید ، هم لذت ببرید و هم حواس تان به ته مانده ی جیب تان باشد تا بعدا پشیمان نشوید...

http://img1.tebyan.net/big/1393/12/13319144153847619537870604133112197223.jpg

وقتی که برف های زمستان یواش یواش شروع به آب شدن کرد. آدم می فهمد که زمان خریدهای سال نو و سررسیدهای آخر سال و بازبینی های مالی سالانه تقریباً رسیده است. اینجا ده روش آورده ایم برای این که بتوانید بیشترین استفاده را از فصل زمستان بکنید و در عین حال مراقب دخل و خرجتان هم باشید.

غذاهای فصلی مفصل بپزید. این موقع از سال کدو تنبل و شلغم و سبزیجات ریشه ای فراوان است که معنی اش این است که خوردن سبزیجات سرخ شده و پای و دسر میوه از همیشه به صرفه تر است.

چه اینها را خودتان بکارید و چه از میوه فروشی محله تان تهیه کنید، می توانید خرجتان را پایین بیاورید. یک کسی که این جور روش های کاستن از هزینه ها را زیاد بررسی کرده گفته است که درست کردن سوپ های زمستانی روش خیلی خوبی برای این است که آدم بتواند از غذاهای فصل به خوبی استفاده کند.

حراج های زمستانی را غنیمت بشمرید. معمولاً در اواخر زمستان فروش های مربوط به سال نو توجه همه را به خودشان جلب می کنند اما اگر حواستان جمع باشد و بدانید که کجا باید دنبال تخفیف بگردید می توانید در حراجی ها تخفیف های زیادی بگیرید.

برای تعطیلات سال نو آماده بشوید پیش بینی برنامه ریزی کردن برای خریدهای سال نو و تهیه لیست این خرید ها خیلی می تواند به شما کمک کند تا بر اساس پولتان خرج کنید خوب است از همه کسانی که می خواهید به شان هدیه ای چیزی بدهید و چیزهایی که می خواهید بخرید و بودجه ای که دارید و چیزهایی که سر آخر می خرید لیستی تهیه کنید. اگر کارهایتان را این طور سازماندهی کنید جلوی خریدهای اضافه و اتلاف پول گرفته می شود.

مراقب پول خود باشید همان طور که روزهای خرید بی امان مردم برای تعطیلات سال نو فرا می رسد آدم های فرصت طلب هم دست به کار می شوند، به همین خاطر باید آماده باشید. اگر ایمیلی دریافت می کنید که به نظر می رسد بانک یا مغازه ای که همیشه از آن خرید می کنید برای شما فرستاده است و در آن اطلاعاتی از شما خواسته شده است، خیلی از اعتبارش مطمئن نباشید و با شک با آن برخورد کنید کلاهبردارها اغلب خودشان را یک شرکت قانونی جا می زنند و قربانی را دنبال می کنند تا بتوانند به اطلاعات شخصی اش دسترسی پیدا کنند.

از تفریحات سال نو با توجه به پولی که در حسابتان دارید لذت ببرید سال نو که نزدیک می شود تفریحات زیادی رونق می گیرد اما باید بدانید که بعضی از این ها می توانید پایتان خیلی گران بیفتند عوض این که سراغ این جور تفریحات و سرگرمی های گران قیمت بروید می توانید فیلم های تلویزیون را ببینید و فوتبال نگاه کنید و وقتتان را با این جور سرگرمی های ارزان قیمت بگذرانید.

خانه تان را آماده کنید رفت و روب کردن خانه و تمیز کردن فرش ها و انجام دادن تعمیرات لازم در سقف و دیوارها و عایق بندی های لازم و این طور کارها همه شان بخشی از یک برنامه کم خرج هستند برای این که بتوانید خانه را برای سال نو آماده کنید برای این که هزینه تان زیاد نشود می توانید خیلی از این کارها را خودتان انجام بدهید، مخصوصاً اگر ابزارش را از قبل دارید. برای بالاتر رفتن امنیت خودتان باید خیلی با دقت و سر حوصله کار کنید.

حساب مخارج معمولی تان را داشته باشید خیلی از ما، موقع تعطیلات سال نو که می شود، خرجمان یک مرتبه بالا می رود، اما برای این که آمادگی هزینه های این موقع از سال را داشته باشید می توانید مخارج ماهانه معمولی تان را با دقت یک مروری بکنید. اگر جاهایی هست که می توانید هزینه تان را کمتر کنید- مثلاً بیرون کمتر شام بخورید یا از خرج سرگرمی و تفریح بزنید- راحت تر می توانید از پس خرج های سال نو بر بیایید حواستان به مهلت پرداخت مالیات ها باشد سال که به پایان نزدیک می شود. معنی اش این است که مهلت پرداخت مالیات ها یواش یواش دارد تمام می شود در بعضی از کشورها هم روزهای آخر سال زمانی که بعضی خریدها و مخارج را می شود با مالیات کمتر یا با مالیات صفر انجام داد، یعنی با نزدیک شدن به آخر سال مهلت این جور کارها هم آهسته آهسته تمام می شود. پس باید حواستان به این چیزها باشد.

تبیان (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=296449)

حسنعلی ابراهیمی سعید
13th March 2015, 11:15 PM
من دو ماه پیش خریدهامو کردم اما پسرم کار دستم داد وخاستکاری و... هر چه داشتم تمام ودیروزهم یک تصادف کوچگ با خسارت بزرگ داشتم
امسال مسافرت کنسل

zoh_reh
14th March 2015, 07:01 AM
من دو ماه پیش خریدهامو کردم اما پسرم کار دستم داد وخاستکاری و... هر چه داشتم تمام ودیروزهم یک تصادف کوچگ با خسارت بزرگ داشتم
امسال مسافرت کنسل

تا باشه از این کار دست دادنا ، منظورم خواستگاری رفتن برا پسرتونه، ان شاالله که خوسبخت بشن.

ولی اون دو جمله که قرمز کردم هرچند بدون فعل هستند ولی در حوزه تهدید مردانه در خانه بکار برده میشه و نهایت اهل خونه ===>[negaran]

سروه74
14th March 2015, 10:25 AM
ای بابا من که امروز 50تومن هزینه کلاس دادم
ی چندتا کتابم هست که باید بخرم
مثلا شاهکار کردم رفتم بازار ی حلقه وپشت حلقه ست با گوشواره خریدم کلی پولم بابتش دادم
که میترسم بگم چقدبوده
ی کتونی هم میخواستم بخرم که به قیمت خون بود تصمیم گرفتم بعدا برم تاناکورا بخرمش[nishkhand]
داداشمم خداروشکر ی کفش وکوله برام گرفت
دیگه خودتون درجریان هزینه های ی کنکوری هستید

Dr.vet
14th March 2015, 12:11 PM
من رفتم یه کتونی خریدم و یه شلوار لی و یه پیراهن که همشون جزو تخفیفات استثنایی فروشگاه های پروما بود و 40درصد تخفیف داشت کلا خریدام تموم شد و موند سال بعد این موقع انشاالله [nishkhand]

دیگه هیچ پولی برام نموند...شهریه ی سنگین دانشگاه از یکطرف و هزینه های پژوهش که این 1/5سال اخیر واقعا کمرشکن بود یک طرف ....[negaran]

سروه74
14th March 2015, 12:27 PM
من رفتم یه کتونی خریدم و یه شلوار لی و یه پیراهن که همشون جزو تخفیفات استثنایی فروشگاه های پروما بود و 40درصد تخفیف داشت کلا خریدام تموم شد و موند سال بعد این موقع انشاالله [nishkhand]

دیگه هیچ پولی برام نموند...شهریه ی سنگین دانشگاه از یکطرف و هزینه های پژوهش که این 1/5سال اخیر واقعا کمرشکن بود یک طرف ....[negaran]
خوش بحالت کتونی گرفتی[negaran]

Dr.vet
14th March 2015, 12:33 PM
خوش بحالت کتونی گرفتی[negaran]

قابل شمارو نداره[shaad]

سروه74
14th March 2015, 12:34 PM
قابل شمارو نداره[shaad]
ای بابا دکتر من تعارف سرم نمیشه بعدا پشیمون میشی[nishkhand]

Dr.vet
14th March 2015, 12:36 PM
ای بابا دکتر من تعارف سرم نمیشه بعدا پشیمون میشی[nishkhand]

اوکی پس من حرفمو پس میگیرم[nishkhand]

سروه74
14th March 2015, 12:39 PM
اوکی پس من حرفمو پس میگیرم[nishkhand]

ای خدا گفتم من انقد خوش شانس نیستم[soal]
.
.
.
.
.
.
.
[khabalood]

Dr.vet
14th March 2015, 12:42 PM
اما از یاد نبریم هستن خونواده ها و پدرانی که این روزها شرمنده ی بچه هاشون هستن و نمیتونن برای بچه هاشون خرید کنن...من این چندروزه خیلی این صححنه هارو دیدم و باید واقعا خدارو شکر کنیم...

سروه74
14th March 2015, 12:43 PM
شوخی کردم قابلتونو نداره[shaad]

مبارک خودت دکترجان
مطمئنم که سایز پام نیست

Dr.vet
14th March 2015, 12:45 PM
امیدوارم روزی برسه که هرکی دلش میخواد رو بخره و با شادی به استقبال عید بره

meaning
14th March 2015, 01:04 PM
سال هاست که دیگه واسه عید
هیچی نمی خرم
هیچی
هیچی
اینجوری خیلی احساس آرامش بیشتری میکنم.[bitavajohi]

حسنعلی ابراهیمی سعید
14th March 2015, 02:08 PM

[negaran]

مگر آقایان چند درصد سود میکشند روی کالا که 40در تخفیف میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![gooshnakardan][taajob3]sh_omomi65sh_omomi84sh_omomi52 ودر نهایت من در حال sh_omomi125

Dr.vet
14th March 2015, 02:20 PM
مگر آقایان چند درصد سود میکشند روی کالا که 40در تخفیف میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![gooshnakardan][taajob3]sh_omomi65sh_omomi84sh_omomi52 ودر نهایت من در حال sh_omomi125

دقیقا بحث اینجاست که بعد از کلی تخفیف تازه به قیمت اصلی جنس میرسیم....[cheshmak] اینها شگردهای اینجور فروشگاهها هستن...مثلا لباسهای بچه گانه تا 50درصد تخفیف داشتن اما قیمت محاسبه شده با تخفیف هم برا خودش کسی بود[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد