Almas Parsi
21st February 2015, 10:28 PM
طرز تهیه بال مرغ پرتغالی
اگر به بال علاقه ندارید می توانید هر قسمتی از مرغ مانند سینه ی آن را یا حتی میگو و گوشت را به این روش و با این سس درست کنید و نوش جان کنید.
مواد اولیه: برای 4 نفر
بال مرغ (نوک زده شده به همراه بالای بال جدا شده): 1200 گرم
روغن نباتی: 1 قاشق سوپخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
برای سس:
روغن کنجد: 1 و نیم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 و نیم قاشق چایخوری
سیر ( ریز شده): سیر 2 حبه
زنجبیل ( تازه، ریز شده): 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل قرمز ( خرد شده): 2 و نیم قاشق چایخوری یا بیشتر طبق ذائقه
مارمالاد پرتقال: 3/4 فنجان
سس هوی سین: 1/4 فنجان
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191578.jpg
طرز تهیه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191738.jpg
بال ها را 45 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملا بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191835.jpg
روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتا کم قرار دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند.
دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191971.jpg
سس پرتقال را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملا آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424192083.jpg
منبع : سوران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.sooran.com%2Ffa%2Frecipes%2F42 25%2F)
اگر به بال علاقه ندارید می توانید هر قسمتی از مرغ مانند سینه ی آن را یا حتی میگو و گوشت را به این روش و با این سس درست کنید و نوش جان کنید.
مواد اولیه: برای 4 نفر
بال مرغ (نوک زده شده به همراه بالای بال جدا شده): 1200 گرم
روغن نباتی: 1 قاشق سوپخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
برای سس:
روغن کنجد: 1 و نیم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 و نیم قاشق چایخوری
سیر ( ریز شده): سیر 2 حبه
زنجبیل ( تازه، ریز شده): 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل قرمز ( خرد شده): 2 و نیم قاشق چایخوری یا بیشتر طبق ذائقه
مارمالاد پرتقال: 3/4 فنجان
سس هوی سین: 1/4 فنجان
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191578.jpg
طرز تهیه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191738.jpg
بال ها را 45 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملا بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191835.jpg
روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتا کم قرار دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند.
دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424191971.jpg
سس پرتقال را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملا آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/28/1424192083.jpg
منبع : سوران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.sooran.com%2Ffa%2Frecipes%2F42 25%2F)