PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا کباب کردن جوجه و گوشت سرطان‌زا است؟



MANE1371
20th February 2015, 03:02 PM
سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطان‌زا است.


http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/30/2987671_808.jpg


کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطان‌زا است.


وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می‌کنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می‌ریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌کند، ماده و ترکیبات سرطان‌زا را تولید می‌کند.


این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد می‌شود و این ترکیبات ایجاد سرطان می‌کند.

منبع:www.yjc.ir (http://www.yjc.ir)

Dr.vet
20th February 2015, 03:31 PM
بهترین نوع کباب پختن از نظر متخصصین کنترل بهداشت مواد غذایی اینه که کبابو با حرارت زیاد زغال و سریع بپزیم و برداریم...چون هم بحث سوختن مطرحه و کربن آزاد میشه که سرطانزاست هم اینکه گوشت در پختن کباب بصورت آروم آبش خشک میشه و کباب سفت میشه.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد