MANE1371
20th February 2015, 03:02 PM
سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطانزا است.
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/30/2987671_808.jpg
کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطانزا است.
وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد میکند، ماده و ترکیبات سرطانزا را تولید میکند.
این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد میشود و این ترکیبات ایجاد سرطان میکند.
منبع:www.yjc.ir (http://www.yjc.ir)
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/30/2987671_808.jpg
کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطانزا است.
وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد میکند، ماده و ترکیبات سرطانزا را تولید میکند.
این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد میشود و این ترکیبات ایجاد سرطان میکند.
منبع:www.yjc.ir (http://www.yjc.ir)