PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوچرخه ای مخصوص اسکی +عکس

MANE1371
15th February 2015, 01:11 AM
تا حالا به این فکر کرده اید که بتوانید با دوچرخه به اسکی بروید و روی برف ها مشغول بازی شوید؟ اگر همیشه چنین آرزویی داشتید باید به شما بگوییم که این آرزو برآورده شده است.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/24/2969730_127.jpg

"SNO" دوچرخه ای است که مخصوص برف و کوهستان ساخته شده است و به کمک آن می توانید از لذت دوچرخه سواری روی کوه لذت ببرید. این دوچرخه کاملا مشابه دوچرخه های معمولی است با این تفاوت که به جای چرخ جلو از یک چوب اسکی استفاده شده است.

سیستم حرکتی این دوچرخه نیز به هیچ عنوان با مدل های قبلی متفاوت نیست و با رکاب زدن وسیله شما شروع به حرکت می کند. دقت داشته باشید که این دوچرخه بیشتر به کمک افرادی می آید که اسکی بلد نیستند.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/24/2969731_834.jpg

Dr.vet
15th February 2015, 01:24 AM
کاش ایرانم بیاد بخریم[tafakor]

حسین متقی
15th February 2015, 01:52 AM
کاش ایرانم بیاد بخریم[tafakor]

کاش شما به غیر از خودتون 5 نفر دیگه رو هم میشناختید که از این دوچرخه بخوان
کاش شما 6 نفر میتونستید به بنده اعتماد کنید که میتونم براتون این دوچرخه رو بسازم
6تا دوچرخه ی اسکی
هرکدوم 3میلیون تومان با 1سال گارانتی و تعدادی هم لوازم یدکی همراه به علاوه ی تضمین خدمات پس از فروش 5ساله
با کیفیت قابل رقابت با نمونه خارجی

Dr.vet
15th February 2015, 02:05 AM
کاش شما به غیر از خودتون 5 نفر دیگه رو هم میشناختید که از این دوچرخه بخوان
کاش شما 6 نفر میتونستید به بنده اعتماد کنید که میتونم براتون این دوچرخه رو بسازم
6تا دوچرخه ی اسکی
هرکدوم 3میلیون تومان با 1سال گارانتی و تعدادی هم لوازم یدکی همراه به علاوه ی تضمین خدمات پس از فروش 5ساله
با کیفیت قابل رقابت با نمونه خارجی

کاش بجای 6نفر آدم عادی یه شرکت بهتون اعتماد داشت و ساپورتتون میکرد و این وسیله رو تولید انبوه میکردید در ایران...من خودم بعد از مدتها تلاش شبانه روزی قوی ترین داروی سوختگی تولید کردم که سرعت بهبود سوختگی خیلی سریعتر از داروهای بازاره...اما چه برچسبهایی که بهم نچسبوندن...آره دوست عزیز کاش اعتماد بود.....

حسین متقی
15th February 2015, 02:12 AM
کاش بجای 6نفر آدم عادی یه شرکت بهتون اعتماد داشت و ساپورتتون میکرد و این وسیله رو تولید انبوه میکردید در ایران...من خودم بعد از مدتها تلاش شبانه روزی قوی ترین داروی سوختگی تولید کردم که سرعت بهبود سوختگی خیلی سریعتر از داروهای بازاره...اما چه برچسبهایی که بهم نچسبوندن...آره دوست عزیز کاش اعتماد بود.....

دوست عزیز اتفاقا باید ادمها بهمون اعتماد کنند
وقتی یک نفر نباشه که بخره - کسی هم نیست که سرمایه گذاری کنه
اما اگر 10 نفر بخرند نفر 11هم میخواد از سود فروش به نفر 12هم قسمتیش مال خودش باشه برای همین سرمایه گذاری میکنه
البته راه خودشو داره
اما من به شخصه هزینه و زمان کافی برای انجام کامل امورش رو ندارم

Dr.vet
15th February 2015, 02:22 AM
دوست عزیز اتفاقا باید ادمها بهمون اعتماد کنند
وقتی یک نفر نباشه که بخره - کسی هم نیست که سرمایه گذاری کنه
اما اگر 10 نفر بخرند نفر 11هم میخواد از سود فروش به نفر 12هم قسمتیش مال خودش باشه برای همین سرمایه گذاری میکنه
البته راه خودشو داره
اما من به شخصه هزینه و زمان کافی برای انجام کامل امورش رو ندارم

شرکت رو هم آدمها اداره میکنن دیگه...شاید یکی بخواد بخره زیاد اعتماد نکنه اما اگه ببینه که آره داره انبوه تولید میشه و خود شرکت با ترفندها و تبلیغات خاصی این محصول رو معرفی میکنه خب بلا شک مردم هم میخرن...مثل دستگاه درازنشست توتال کور...که البته فقط باید یه جا ساپورت کنه که این خودش متاسفانه در ایران....

نو آور
15th February 2015, 07:14 PM
ولی من فکر می کنم از نظر تجاری، به ویژه در کشوری مثل کشور ما، تولید انبوه این وسیله چندان موفق نباشد (اگر چه اصل ایده آن بدیع و بسیار خلاقانه است).
دلیلش این است که امروزه، بیشتر معابر شهری آسفالت هستند که برف آنها، زودتر از سایر قسمتها آب می شود و این دوچرخه، اندکی پس از اتمام بارش برف، کارآئی عملی خود را در معابر آسفالت، از دست می دهد.
می ماند مناطق خاکی و روستائی که اکثرا پس از آفتابی شدن هوا؛ در خلال روز مخلوطی از برف و گل هستند و در شبها، لایه ای از یخ. همچنین مناطق دارای سربالائی و سرپائینی متعدد بیابانی هم، مناسب این دوچرخه نیستند. بنابراین اگر من یک سرمایه گذار ریسک پذیر بودم، در مورد سرمایه گذاری روی تولید انبوه این محصول، احتیاط بیشتری می کردم.

rezabmw21
15th February 2015, 08:59 PM
از اینا تو ایرانم هستش؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد