توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه دلتون بگیره چکار میکنی
سجاد عابدی
11th February 2015, 11:18 AM
با دوستانمان نشسته بودم این بحث شد مطالب جالبی گفتن
نظر شما چسیت
[golrooz]
سجاد عابدی
11th February 2015, 11:23 AM
اگه دلت گرفته؛ اگر فکر می کنی هیچی آرومت نمی کنه؛ اگه از همه کس و همه چی خسته شدی؛ اگه بی حوصله شدی؛ اگه از ته دل ناراحتی؛ اگه مدام اتفاقای بد می افته؛ اگه هیچ کس درکت نمی کنه؛ اگه... اگه... اگه... بدون فقط یه کار باید بکنی... نگاهتو عوض کنی! خدا خیلی دوستت داره که وقتی درس نمی خونی نمره ت بد می شه. اگه نمره ت خوب می شد تو دیگه درس نمی خوندی و اتفاقای بدتری برات می افتاد. خدا خیلی دوستت داره که وقتی اشتباهی می کنی مامان دعوات می کنه... اگه دعوات نمی کرد تو مدام اشتباه می کردی و زندگیت نابود می شد. خدا خیلی دوستت داره که همه بهت گیر می دن. این نشون می ده که برای خیلی ها مهمی و دوست ندارن از دست بری... خدا خیلی دوستت داره که امروز ماشین خراب بود و تو دیرتر به کلاست رسیدی. چون شاید تصادف می کردی و اصلا نمی رسیدی. خدا خیلی دوستت داره که قرارت با دوستت به هم خورد. چون شاید می خواست حرفای اشتباهی بهت بزنه و ناراحتت کنه و الان پشیمون شده... می بینی؟... می تونی با عوض کردن نگاهت همه چی رو مثبت کنی... به آرزوهات برسی و نگران نباشی. آروم بشی. وقتی دلمون گرفته، یا از چیزی ناراحتیم یا می ترسیم. یا غصه گذشته یا ترس از آینده... وقتی همه چی رو از خدا بدونیم، وقتی مطمئن باشیم خدا دوستمون داره و مواظبمون هست... کارهامون رو به سمت اون جهت می دیم و اون وقته که همه چی سر و سامون می گیره...
راستش خودم نظرم این هست دیدگاه مثبت خوبه اما به همان اندازه بدی هم داره
سروه74
11th February 2015, 01:06 PM
من کلادلم نمیگیره
اگرم بگیره سالی یه باره
میرم یه پیتزامیخورم وبرمیگردم
mogan/k
11th February 2015, 03:59 PM
هیچی
میشینم نگاش میکنم
تا باز بشه
زهرا قربانی
11th February 2015, 11:31 PM
من آهنگ گوش میدم
همیشه حالم رو خوب میکنه
و البته پیاده روی چون عاشقشم
سجاد عابدی
18th February 2015, 06:39 PM
من آهنگ گوش میدم
همیشه حالم رو خوب میکنه
و البته پیاده روی چون عاشقشم
منم موافق پیاده روی هستم
"VICTOR"
19th February 2015, 11:18 AM
من اگه دلم بگیره کوه دوست دارم اونم تنها... تنها برم کوه مخصوصاً قله ش...
أما خب هیچ وقت اجازه ی چنین کاری رو ندارم... [bihes]
masoume.a.92
19th February 2015, 02:03 PM
کلا متفاوته هربار
ولی اینبار چند ماهی میشه که وقت نکردم دریا برم [narahat]
دلم برای آرامش دریا تنگ شده
خیره شدن بهش بهم آرامش و احساس عجیبی میده...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.