PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی نکاتی کاربردی برای پخت یک کیک خوشمزه



Almas Parsi
9th February 2015, 11:53 PM
نکاتی کاربردی برای پخت یک کیک خوشمزه




http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/main_1.jpg


کیک ها از جمله شیرینی های اشتها آوری هستند که خوردن آن ها با یک فنجان چای، شیر یا قهوه، یک میان وعده لذتبخش است. کیک ها به دلیل دارا بودن روغن، آرد و شکر، انرژی زیادی دارند. در این مقاله لاپلاس (http://www.laplas.ir/)، چند نکته کاربردی و ساده برای پخت یک کیک خوشمزه را برای شما قرار داده ایم.




1- آردی که در اغلب کیک ها به کار برده می شود، آرد سفید است. دقت کنید که از انواع مرغوب آن استفاده کنید.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/0_1.jpg




2- قالب را بهتر است در طبقه اول فر از پایین قرار دهید.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/1_1.jpg




3- بهتر است کیک را در کیسه نایلون یا ظرف در بسته نگهداری کنید تا نرم بماند.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/2_1.jpg




4- تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در بیرون از یخچال بگذارید تا مواد با هم، هم دما شوند.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/3_1.jpg




5- حدود 15 دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا گرم شود.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/4_1.jpg




6- معمولا کیک ها و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستندبا حرارت متوسط و زمان زیاد، پخته می شوند اما کیک و شیرینی های ریز و کوچک (به جز آن هایی که سفیده یا زرده زیادی در آن ها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/5_1.jpg




6- اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر و خام بماند، اگر این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه فویل را چند لایه کرده روی شیرینی قرار دهید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این صورت وسط شیرینی نیز خواهد پخت.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/6_1.jpg




7- مواد را بعد از مخلوط کردن نباید زیاد هم بزنید چون پف کیک از بین می رود. بهتر است از بکینگ پودر به جای جوش شیرین و بالعکس استفاده نکنید چون کیفیت کار را تغییر می دهد.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/7_1.jpg




8- بکینگ پودر برای کیک هایی استفاده می شود که مدت زمان طولانی تری برای پخت در فر قرار دارند و جوش شیرین دقیقا برعکس.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/8_1.jpg




9- برای هر 125 گرم آرد سفید 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر استفاده می شود. اگر بکینگ پودر زیاد استفاده شود باعث لاستیکی شدن کیک می شود.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/9_1.jpg




10- شکر سرخ و شکر سفید را می توان به جای هم مصرف نمود ولی درمورد پودر قند باید همان را به کار برد.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/10_1.jpg




11- اگر در کیک، جوش شیرین زیادی به کار برده شود، باعث تلخی، پف کردن و بالا آمدن سریع کیک می شود.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/11_1.jpg




12- اگر خواستید میوه های خشک و یا کشمش را در مواد کیک بریزید، باید ابتدا آن ها را چند دقیقه در فر بگذارید تا گرم شود سپس در آرد غلتانده و در مواد کیک بریزید.



http://www.laplas.co/magimage/9/4/1bcadf5e4a18e63f71471e4659ab9a/12_1.jpg



منبع : لاپلاس (http://www.laplas.ir/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد