PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوسفندی که فکر میکند سگ گله است +عکس

MANE1371
7th February 2015, 10:24 PM
چندی پیش یک فیلم جالب در شبکه های اجتماعی به صورت گسترده منتشر شد که در آن گوسفندی حرکات سگ های گله را تقلید می کرد. این ویدیو باعث شد تا خیلی زود این گوسفند کوچک و 10 ماهه معروف شود.

"مایری مکنزی" صاحب این گوسفند است و می گوید:"این گوسفند بامزه از همان بدو تولد بسیار کوچک بود و همه فکر می کردند که به خطار جثه کوچکش زنده نماند اما سگ گله از او محافظت کرد و همیشه مراقبش بود . به همین دلیل این گوسفند خودش را بیشتر به سگ ها نزدیک می داند"

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/18/2952796_842.jpg

این گوسفند به مانند سگ ها به دنبال جمع کردن گوسفندان درون طویله است و هیچوقت در جمع آن ها رویت نمی شود در مقابل او همیشه نزدیک سگ گله می چرخد و حتی چند باری سعی کرده است که صدای ان ها را نیز تقلید کند.

صاحب 51 ساله این گوسفند درادامه آورده است:" این موضوع بسیار عجیب است و به مانند آن را من تا به حال ندیده بودم"

Dr.vet
8th February 2015, 03:00 AM
آفرین به این گوسفند....

m.g.s.t.r
8th February 2015, 10:14 PM
1 مرحله پیشرفت کرده!!!![shaad]

سونای
8th February 2015, 10:42 PM
اي جانم[nishkhand] كاش فيلمشم بود

بورچومي منم اينطوري دچار دوگانگي شخصيت شده بود[khanderiz]
هيچوقت گوسفند نديده بود، يسري مادرم موقع خونه تكوني اينه قدي و يسري وسائل رو گذاشتن تو حياط
بورچومي برا اولين بار خودشو تو اينه ديد ، همچيييييييين وحشت زده شده بود كلي خودشو زد اينطرف اونطرف كه از اون موجود عجيب تو اينه دور شه [khande]
بعد از اون دور كلي داد ميزد كه منم دور شم
من حالا هي توضيح ميدادم براش اين اينه هست خودتي[khande] ديد متوجه نميشم[sootzadan][bamazegi] اومد بهم شاخ بزنه دورم كنه دوباره خودشو ديد و بشدت ترسيد
اصن اروم نميشد خلاصه وسط حياط تمام قد بغلش گرفتم و وقتي خيالش جمع شد كه ديگه پيش اون موجود نيستيم [nishkhand]بعده چند دقيقه اروم شد

ديگه پشيمون شدم كه بخوام توضيح بدم اينه چيه[sootzadan]

كاش خونه بودم عكساشو ميزاشتم[alaghemand]

Capitan Totti
8th February 2015, 10:53 PM
توهم ! مثل برخی ها !

سونای
8th February 2015, 11:26 PM
كاپتان ، اموزش و شرايط بزرگ شدنش باعث شد قابليت و تواناييش ارتقا پيدا كنه و نشون بده ... به شجاعت رسيده و .... اين خيلي قشنگه[shaad]

memory1986
9th February 2015, 12:13 AM
دوستش دارم...طفلک نمیخواد گوسفند باشه!!!

Dr.vet
9th February 2015, 01:41 AM
باید یکی از این گوسفندا پیدا کنم...کلی به دردم میخوره...[tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد