Dr.vet
31st January 2015, 11:41 PM
1- رنگ گوشت بايد رنگ طبيعي گوشت دام باشد.
2- رنگ روشن آن نبايد تيره شده باشد.
يادآوري: تفيير رنگ قرمز به سبز، قهوه اي و خاكستري و يا ايجاد يك لايه لزج و چسبناك علائم فساد گوشت است.
3- سطح خارجي بايد بدون رطوبت باشد.
4- هيچگونه بوي غير طبيعي مثل بوي ترشيدگي يا متعفن نبايد حس گردد.
5- در محل اتصال گوشت به استخوان نبايد بوي غير طبيعي به مشام برسد (فساد عمقي)
6- قارچ زدگي نبايد داشته باشد.
7- گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد، نبايد نرم و لزج باشد.
8- گوشت بايد كاملا“ تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، بيماري و ذرات خارجي قابل رؤيت باشد.
9- چربي بايد سفت و سفيد و يا متمايل به سفيد و بدون هيچگونه بوي بد باشد.
10-ارگانهائي مثل كبد نبايد دچار تورم – ندولهاي غير طبيعي يا رنگ و بوي غيرطبيعي باشد.
11-گوشت نبايد خشك و حالت چروكيده داشته باشد.
12-گوشت نبايد در خارج مغازه آويزان باشد.
13-گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.
14-گوشت بايد كاملا“ بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر كنترل بهداشتي باشد.
15-گوشتهاي بسته بندي شده موجود در فروشگاه بايد در يخچال نگهداري و در مدت كوتاهي بفروش برسد.
16-گوشتهاي چرخ كرده بايد در حضور مشتري چرخ و خرد گردد.
17-گوشت قرمز منجمد علاوه برخصوصيات بالا بايد :
1-17- عاري از امعاء و احشاء و زوائد و ضمائم و چربيهاي ذخيره حفرات سينه و شكم باشد.
2-17- فاقد آثار سوختگي ناشي از انجماد باشد.
3-17- در داخل بسته بندي گوشت نبايد خونابه يا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
18-نگهداري و عرضة گوشت قرمز بايد در داخل يخچالهاي ويترين دار صورت گيرد.
منبع: http://www.farsvet.ir/fa/health/7/3/1.html
2- رنگ روشن آن نبايد تيره شده باشد.
يادآوري: تفيير رنگ قرمز به سبز، قهوه اي و خاكستري و يا ايجاد يك لايه لزج و چسبناك علائم فساد گوشت است.
3- سطح خارجي بايد بدون رطوبت باشد.
4- هيچگونه بوي غير طبيعي مثل بوي ترشيدگي يا متعفن نبايد حس گردد.
5- در محل اتصال گوشت به استخوان نبايد بوي غير طبيعي به مشام برسد (فساد عمقي)
6- قارچ زدگي نبايد داشته باشد.
7- گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد، نبايد نرم و لزج باشد.
8- گوشت بايد كاملا“ تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، بيماري و ذرات خارجي قابل رؤيت باشد.
9- چربي بايد سفت و سفيد و يا متمايل به سفيد و بدون هيچگونه بوي بد باشد.
10-ارگانهائي مثل كبد نبايد دچار تورم – ندولهاي غير طبيعي يا رنگ و بوي غيرطبيعي باشد.
11-گوشت نبايد خشك و حالت چروكيده داشته باشد.
12-گوشت نبايد در خارج مغازه آويزان باشد.
13-گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.
14-گوشت بايد كاملا“ بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر كنترل بهداشتي باشد.
15-گوشتهاي بسته بندي شده موجود در فروشگاه بايد در يخچال نگهداري و در مدت كوتاهي بفروش برسد.
16-گوشتهاي چرخ كرده بايد در حضور مشتري چرخ و خرد گردد.
17-گوشت قرمز منجمد علاوه برخصوصيات بالا بايد :
1-17- عاري از امعاء و احشاء و زوائد و ضمائم و چربيهاي ذخيره حفرات سينه و شكم باشد.
2-17- فاقد آثار سوختگي ناشي از انجماد باشد.
3-17- در داخل بسته بندي گوشت نبايد خونابه يا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
18-نگهداري و عرضة گوشت قرمز بايد در داخل يخچالهاي ويترين دار صورت گيرد.
منبع: http://www.farsvet.ir/fa/health/7/3/1.html