PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستاورد محققان در معکوس کردن روند پخت تخم‌مرغ



pourbehesht
31st January 2015, 03:12 AM
http://vimb.ir/content/news/1122/1122l.jpg

محققان آمریکایی موفق به ابداع روشی برای معکوس کردن روند پخت سفیده تخم‌مرغ شده‌اند که به کاهش هزینه‌های درمان سرطان، تولید موادغذایی و سایر بخش‌های مرتبط با صنعت فناوری زیستی کمک می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، زمانی که تخم‌مرغ در آب می‌جوشد، گرما باعث درهم پیچیدن پروتئین‌های سفیده می‌شود؛ محققان دانشگاه کالیفرنیا در ایروین (UC Irvine) روشی را ابداع کرده‌اند که روند مخلوط شدن پروتئین‌ها را معکوس می‌کند.
در این روش تخم مرغ در دمای 90 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه جوشانده می‌شود؛ با افزودن اوره به تخم‌مرغ پخته شده و از طریق شکستن پروتئین‌ها، سفیده مجددا به حالت مایع باز می‌گردد.
سپس این محلول درون دستگاهی به نام vortex fluid که توسط محققان آزمایشگاه کوین راستون دانشگاه فلیندز استرالیا ساخته شده است، قرار داده می‌شود؛ درون این دستگاه و ظرف چند دقیقه، پروتئین‌های شکسته بهم متصل می‌شوند.
در حوزه درمان سرطان و تولید موادغذایی، به پروتئین‌های خاص در شکل مایع و نه به شکل مخلوط و درهم پیچیده نیاز است که این روش می‌تواند به کاهش هزینه‌ها کمک کند.
این روش ثبت اختراع شده و محققان امیدوارند که از آن در صنایع مختلف از جمله تولید موادغذایی تا داروسازی استفاده کنند.
نتایج این دستاورد در مجله ChemBioChem منتشر شد.



منبع : ایسنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد