PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه سمی سفید رنگ در آجیل شما!



Dr.vet
30th January 2015, 12:41 AM
http://imperia.ir/content/Pics/zn2iinye_2.jpg
آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند، ولی باید بدانیم که چطور آن‌ها را بو داده کنیم (تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند. به گزارش باشگاه خبرنگاران، ...


http://imperia.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84-%D8%B4%D9%85%D8%A7-1.jpg
آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند، ولی باید بدانیم که چطور آن‌ها را بو داده کنیم (تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.به گزارش باشگاه خبرنگاران، کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌ها‌ و انرژی که در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰۰ کیلوکالری دارد، بسیار مفید است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد.
وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که ‌شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند.
نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود ‌تعادل آب و الکترولیت در بدن به هم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستندشود؛ بنابراین، در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.

منبع: http://imperia.ir/medicine-and-health/nutrition/white-poison-in-your-nuts

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد