Dr.vet
30th January 2015, 12:39 AM
http://imperia.ir/content/Pics/pl2342wn_2.jpg
نوعی قارچ که در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب میرساند، کپک نام دارد و بسیار مضر است. زهره غلامی نژاد کارشناس ...
نوعی قارچ که در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب میرساند، کپک نام دارد و بسیار مضر است.
http://imperia.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D8%AF-1.jpg
زهره غلامی نژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: کپک نان نوعی قارچ است که معمولا در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب رسانده و باعث ایجاد طعم بد در نان می شود اما کپکها دارای جایگاه خاصی در صنعت می باشند و میتوانند بقایای گیاهان و جانوران را تجزیه کنند.
غلامی نژاد افزود: اگر قسمتی از نان کپک زد دیگر نباید بقیه قسمتهای سالم نان را مصرف کرد بهترین روش ، روشی قدیمی است که پس از بیرون آوردن نان از تنور به میخ می آویختند تا به تدریج حرارت از دست دهد .گذاشتن نان داغ در پلاستیک و نایلون باعث تولید رطوبت بیشتر برای نان و کپک زدن سریع تر نان میشود بنابراین بهترین روش این است که پس از خنک شدن جزئی نان آن را داخل پارچه تمییزی گذاشت و خوب پیچید.
نوعی قارچ که در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب میرساند، کپک نام دارد و بسیار مضر است. زهره غلامی نژاد کارشناس ...
نوعی قارچ که در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب میرساند، کپک نام دارد و بسیار مضر است.
http://imperia.ir/Content/UserFiles/Images/%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D8%AF-1.jpg
زهره غلامی نژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: کپک نان نوعی قارچ است که معمولا در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب رسانده و باعث ایجاد طعم بد در نان می شود اما کپکها دارای جایگاه خاصی در صنعت می باشند و میتوانند بقایای گیاهان و جانوران را تجزیه کنند.
غلامی نژاد افزود: اگر قسمتی از نان کپک زد دیگر نباید بقیه قسمتهای سالم نان را مصرف کرد بهترین روش ، روشی قدیمی است که پس از بیرون آوردن نان از تنور به میخ می آویختند تا به تدریج حرارت از دست دهد .گذاشتن نان داغ در پلاستیک و نایلون باعث تولید رطوبت بیشتر برای نان و کپک زدن سریع تر نان میشود بنابراین بهترین روش این است که پس از خنک شدن جزئی نان آن را داخل پارچه تمییزی گذاشت و خوب پیچید.