Mina_Mehr
24th August 2009, 10:20 PM
سودمندی كیوی در كاهش فشارخون
محققان می گویند : خوردن كیوی به كاهش فشارخون كمك می كند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان دانشگاه اسلوی نروژ اعلام كردند، خوردن روزانه كیوی می تواند فشارخون را كاهش دهد.
این گروه از محققان با مطالعه درباره تعدادی زن و مرد كه به پرفشاری خون دچار بودند، دریافتند: خوردن سه كیوی در روز در مدت دو ماه، باعث كاهش فشارخون می شود.
كیوی سرشار از آنتی اكسیدان لیوتین و دارای پتاسیم فراوان است و اثر آن در كاهش فشارخون، از سایر میوه ها بیشتر است.
* كیوی پادزهر سيگار است .
سيگاري ها نياز به ويتامين c بيشتري دارند. زيرا مواد سمي ، مخصوصاً راديكال هاي آزاد موجود در دود سيگار ويتامين ها را از بين مي برد . بنابراين سيگاري ها حدوداً بايد ، ۴۰% ويتامين c بيشتري ، مصرف كنند.
اين مقدار با خوردن دو عدد كيوي تأمين مي شود. كسانيكه زنجيروار سيگار مي كشند بايد جعبه، جعبه كيوي بخرند و مصرف كنند. البته در افراد سيگاري با خوردن كيوي ، ضايعات مربوط به ويتامين c جبران مي شود، ولي ضرري كه كشيدن سيگار براي قلب، مجاري عروقي، ريه و ساير اندام هاي بدن دارد ، جبران نمي شود.
پادزهر كيوي درمقابل سمومي كه در سيگاروجود دارد، ناچيز است. نوعي خاص از اسيدهاي فنول به همراه ويتامين c ، براي مقابله با خطرات سرطان كارساز هستند. يكي از آنها اسيد قهوه است كه در كيوي با غلظت بالائي وجود دارد. حتي قهوه كه نام اين اسيد از آن گرفته شده است، يك دهم غلظت اين اسيد موجود در كيوي را ندارد.
اسيد قهوه، مثل ويتامين c مانع توليد مواد سرطانزا در معده ، يعني نيتروزامين ها مي شود. كيوي با داشتن ويتامين c و اسيد قهوه، دو ماده اساسي ضد سرطان را در اختيار مي گذارد .
” مطالعات دانشمندان ايتاليايي نشان داده است كه ديابتي ها كه مرتب مقدار زيادي ويتامين c دريافت مي كنند، ميزان كلسترول و انسولين پاييني دارند. كيوي براي تامين ويتامين c منبع خوبي است.”
كيوي داراي آنزيمهائي است كه پروتئين ها را تجزيه مي كنند. متأسفانه اين آنزيم ها در معده به وسيله اسيد معده از بين مي روند، طوريكه در معده و روده اثري ندارد. ولي اسيد معده بعد از خوردن غذاهاي گوشتي و لبني زياد، مقداري خنثي مي شود و آنزيم هاي كيوي مي توانند مدت كوتاهي فعاليت كنند و اين زمان كافي است كه مواد پروتئيني به وسيله اين آنزيم ها به قطعات كوچكتري تجزيه شوند و اين امر عمل هضم غذاهاي سنگين در معده و روده را آسانتر مي كند.
* چهار مرتبه خوردن كيوي در روز توصيه مي شود
چهارعدد كيوي را در طول روز تقسيم كنيد. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر، و عصر. چون بدن انسان نمي تواند ويتامين c را ذخيره كند ، بنابراين به جاي خوردن تنقلات مثل چيپس بهتر است كيوي ميل نمائيد !
يك نسخه از كيوي: ۴ عدد كيوي و يك موز را پوست كنيد، با گوشتكوب يا وسيله ديگر آنها را خرد و مخلوط كنيد. ۳۰۰ ميلي ليتر شربت آناناس و ۳۰۰ ميلي ليتر آب سيب را با آن مخلوط كنيد و مصرف نمائيد.
محققان می گویند : خوردن كیوی به كاهش فشارخون كمك می كند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان دانشگاه اسلوی نروژ اعلام كردند، خوردن روزانه كیوی می تواند فشارخون را كاهش دهد.
این گروه از محققان با مطالعه درباره تعدادی زن و مرد كه به پرفشاری خون دچار بودند، دریافتند: خوردن سه كیوی در روز در مدت دو ماه، باعث كاهش فشارخون می شود.
كیوی سرشار از آنتی اكسیدان لیوتین و دارای پتاسیم فراوان است و اثر آن در كاهش فشارخون، از سایر میوه ها بیشتر است.
* كیوی پادزهر سيگار است .
سيگاري ها نياز به ويتامين c بيشتري دارند. زيرا مواد سمي ، مخصوصاً راديكال هاي آزاد موجود در دود سيگار ويتامين ها را از بين مي برد . بنابراين سيگاري ها حدوداً بايد ، ۴۰% ويتامين c بيشتري ، مصرف كنند.
اين مقدار با خوردن دو عدد كيوي تأمين مي شود. كسانيكه زنجيروار سيگار مي كشند بايد جعبه، جعبه كيوي بخرند و مصرف كنند. البته در افراد سيگاري با خوردن كيوي ، ضايعات مربوط به ويتامين c جبران مي شود، ولي ضرري كه كشيدن سيگار براي قلب، مجاري عروقي، ريه و ساير اندام هاي بدن دارد ، جبران نمي شود.
پادزهر كيوي درمقابل سمومي كه در سيگاروجود دارد، ناچيز است. نوعي خاص از اسيدهاي فنول به همراه ويتامين c ، براي مقابله با خطرات سرطان كارساز هستند. يكي از آنها اسيد قهوه است كه در كيوي با غلظت بالائي وجود دارد. حتي قهوه كه نام اين اسيد از آن گرفته شده است، يك دهم غلظت اين اسيد موجود در كيوي را ندارد.
اسيد قهوه، مثل ويتامين c مانع توليد مواد سرطانزا در معده ، يعني نيتروزامين ها مي شود. كيوي با داشتن ويتامين c و اسيد قهوه، دو ماده اساسي ضد سرطان را در اختيار مي گذارد .
” مطالعات دانشمندان ايتاليايي نشان داده است كه ديابتي ها كه مرتب مقدار زيادي ويتامين c دريافت مي كنند، ميزان كلسترول و انسولين پاييني دارند. كيوي براي تامين ويتامين c منبع خوبي است.”
كيوي داراي آنزيمهائي است كه پروتئين ها را تجزيه مي كنند. متأسفانه اين آنزيم ها در معده به وسيله اسيد معده از بين مي روند، طوريكه در معده و روده اثري ندارد. ولي اسيد معده بعد از خوردن غذاهاي گوشتي و لبني زياد، مقداري خنثي مي شود و آنزيم هاي كيوي مي توانند مدت كوتاهي فعاليت كنند و اين زمان كافي است كه مواد پروتئيني به وسيله اين آنزيم ها به قطعات كوچكتري تجزيه شوند و اين امر عمل هضم غذاهاي سنگين در معده و روده را آسانتر مي كند.
* چهار مرتبه خوردن كيوي در روز توصيه مي شود
چهارعدد كيوي را در طول روز تقسيم كنيد. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر، و عصر. چون بدن انسان نمي تواند ويتامين c را ذخيره كند ، بنابراين به جاي خوردن تنقلات مثل چيپس بهتر است كيوي ميل نمائيد !
يك نسخه از كيوي: ۴ عدد كيوي و يك موز را پوست كنيد، با گوشتكوب يا وسيله ديگر آنها را خرد و مخلوط كنيد. ۳۰۰ ميلي ليتر شربت آناناس و ۳۰۰ ميلي ليتر آب سيب را با آن مخلوط كنيد و مصرف نمائيد.