PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله تاثير افزايش رطوبت بر روي توليد خوراك ، كيفيت پلت و بازده هي دستگاه پلت



Dr.vet
29th January 2015, 02:15 PM
http://www.techfaco.com/userfiles/Pellet.jpg



گروهي از محققان نتيجه گرفته اند كه افزودن چربي در مرحله پلت كردن باعث بهبود تاثير چربي اضافه شده درسطح داي ميشود علاوه بر اين تحقيقات نشان ميدهد كه افزودن روغن به خوراك قبل از پلت شدن باعث كاهش كيفيت پلت با تاثير بر روي پايداري و درصد خاكه آن ميشود. به عنوان نمونه اضافه كردن چربي تا 5/6 درصد قبل از پلت كردن باعث كاهش شديد پايداري پلت از 75 درصد به 31 درصد ميشود. مشكلات كاهش كيفيت پلت كه ناشي از وجود ميزان چربي بالا در فرمول خوراك است ، را مي توان با افزايش رطوبت پلت جبران كرد.
ژلاتينه شدن اين گونه تعريف ميشود : فاز مياني ميباشد كه ناشي از نفوذ آب در ذره ، آب دار شدن آن ، باد كردن وكاهش حالت كريستالي مواد است .
حالت ژلاتينه باعث ميشود كه بعد از سرد شدن ذرات ماده به هم پيوسته شود . وجود آب يك پيش نياز براي ژلاتينه شدن اوليه و يك فاكتور ضروري براي ژلاتينه شدن كامل ميباشد محققان نشان دادن كه براي ژلاتينه شدن اوليه نسبت آب به نشاسته بايد 3/. به 1 باشد و براي ژلاتينه شدن كامل اين نسبت بايد 5/1 به 1 باشد نتايج نشان داده است كه افزايش رطوبت تا 5 درصد حتي اگر با آب معمولي باشد باعث افزايش كيفيت پلت ميشود همچنين افزايش قابل توجهي در نرخ توليد و استحكام پلت بعلاوه كاهش نرمي آن ميشود. دومين موردي كه در اين تحقيق مورد بررسي قرار گرفته است تاثير افزودن آب به خوراك بر روي بازدهي دان براي پرندگان است همان طور كه گفته شد افزودن رطوبت باعث افزايش كيفيت پلت ميشود و جوجه پلت هاي با كيفيت بالاتري را ميخورند كه نتيجتا بازدهي بيشتري به واسته افزايش انرژي قابل دسترسي و كاهش اتلاف خوراك را دارد بنابراين افزايش رطوبت ، مصرف خوراك توسط پرنده را كاهش ميدهد.



منبع: http://www.salehkashmar.com/articles.aspx?catid=4

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد