PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی طرز تهیه کباب کوبیده



Almas Parsi
28th January 2015, 02:08 PM
طرز تهیه کباب کوبیده


کباب کوبیده در واقع معروف ترین و محبوب ترین غذای ایران است که طبخ آن در سایر کشورها هم رواج دارد و اکثر افراد غذای ایرانی را با کباب کوبیده میشناسند!
• زمان تهیه و پخت: 3 ساعت
• تعداد: 5 نفر
مواد اولیه

• پیاز: 300 گرم (رنده شده)
• گوشت: 1 کیلو (نیم کیلو گوشت ران گوساله چرخ کرده و نیم کیلو قلوه گاو یا گوشت سردست چرخ کرده)
• بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
• نمک: 1 قاشق مرباخوری
• زعفران: 1 قاشق غذاخوری (دم کرده)




http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/07/1422370887.jpg


طرز تهیه

ابتدا همه گوشت ها را دوبار با دنده ریز چرخ گوشت، چرخ می کنیم و بدون پیاز ورز می دهیم پیاز را چرخ یا رنده ریز می کنیم.
پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کرده و نمک را به آن اضافه می کنیم سپس به طور کامل ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.
در نهایت زعفران و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم.
یک مشت از گوشت بر می داریم و روی سیخ می گذاریم. دستمان را داخل آب گرم می زنیم وکباب را با دست صاف می کنیم. کباب را که روی سیخ زدیم به مدت یک ساعت در جای خنک می گذاریم تا بماند و بعد روی منقل یا کباب پز یا کباب گردان کباب میکنیم البته مقداری گوجه و فلفل هم به سیخ زده و برای سرو به همراه کباب آماده میکنیم.




http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/07/1422371020.jpg


نکات

1. خیلی مهم است که بدانید از گوشت تازه، کباب کوبیده به عمل نمی آید، بهتر است گوشت 24 ساعت در یخچال بماند.
2. اگر کباب پز به اندازه کافی گرم نشده باشد کباب می ریزد. سعی کنید وقتی کاملا داغ شد از آن استفاده کنید.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/07/1422371111.jpg

3. اگر کباب روی سیخ ریخت، کمی آرد سوخاری و تخم مرغ اضافه می کنیم.
4. برای اینکه کباب روی آتش نریزد، ابتدا آتش باید تند باشد و خیلی سریع سیخ ها را می چرخانیم. بعد از اینکه گوشت روی سیخ خودش را گرفت، آتش را ملایم تر می کنیم. اگر روی منقل گوشت ها را کباب می کنیم، کمتر ذغال را باد می زنیم و می گذاریم تا کباب مغز پخت شود.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/07/1422371177.jpg

5. اگر گوشتمان خیلی چرب باشد، احتمال ریختن آن در آتش بیشتر می شود.
6. در صورتی که دوست دارید از مقدار بیشتری پیاز استفاده کنید، باید آب آن را بگیرید.
7. اگر گوشت را خیلی زیاد ورز بدهید احتمال ریختن گوشت خیلی کم میشود.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/07/1422371244.jpg

8. توجه داشته باشید هرچه گوشت سردتر باشد احتمال ریختن آن کمتر است پس بهتر است بعد از سیخ زدن آن را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
9. گوشت حتما باید بدون آب باشد، و خیلی چرب هم نباشد.
10. سیخ شما باید سرد و خشک باشد، اگر سیخ را تازه شستید خشک کرده و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/11/07/1422371340.jpg


11. پیاز ها را می توانید داخل یه پارچه بریزید تا آبش کشیده شود!
12. اگر دیدید که کباب شما در حال ریختن است کمی پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشت اضافه کنید و دوباره ورز بدید.
13. سعی کنید اصلا گوشت را چنگ نزنید و به قول کبابی ها آن را کف بزنید یعنی گوشت را روی هم برگردانید و باز با دست فشار داده قسمت دیگر را برگردانید (به ضورت دورانی).




منبع : سوران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.sooran.com%2Ffa%2Frecipes%2F26 51)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد