PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام.راهنمایی میخواسم ازتون درموردرشته برق

mm2367211
28th January 2015, 10:10 AM
سلام مهندسای عزیزمن راهنمایی میخواسم برای رشتم که تواین وضعیت چیکارکنم توبرق پیشرفت کنم دیپلم برق صنعتی دارم ازکاردانش.کاردانی دارم ازدانشگاه ازادزنجان هردوشم بامعدل15گرفتم برای کارشناسی بردم توازادزنجان معادل زدم کارشناسی پیوسته میخونم ناپیوسته نیستم بدجورتودوراهی موندم بخونم نخونم بنظرشماچطوربخونم به این رشته علاقه دارم ممنون میشم ازتون مرسی

mamadshumakher
28th January 2015, 12:30 PM
سلام دوست عزیز

خب بزار اول از همه یه چیزو واضح بگم.هیچکس نمیتونه راهنماییت کنه جز خودت

اینکه علایقت چیه؟تواناییت چیه؟ چه جور شغلی رو میپسندی؟در چه حدی هستی؟
عملی هم کار کردی یا مشغولی جایی؟تئوری در چه حدی هستی؟ اگر همه اینارو جواب بدی خودت متوجه میشی باید چکار کنی.

من نمیخوام شمارو از تحصیل منع کنم اما چون خودم به تحصیل اعتقاد ندارم خب به شما هم میگم قید دانشگاه رو بزن.در عوض 3سال وقت و هزینه رو بزار برای یادگیری مسائلی که در دنیای برق بهشون نیاز داری.مثل طریقه محاسبه و نصب تابلوهای صنعتی برای کارخانجات.یادگیری برنامه نویسی plc-logo و s7-200 و 300 و 400
طریقه محاسبه بانک خازنی.نصب فیلتر و......
سیم پیچی انواع دینام

مطمئن باش اگر همین وقت و هزینه ای که میخوای برای دانشگاه بزاری برای این کارها بزاری پشیمون نمیشی.اما اگر این کار رو نکنی وقتی از دانشگاه بیای بیرون میبینی هیچ فرقی با وقتی که دیپلم داشتی نداری.4تا مسئله مدار و 4تا مسئله سیستم کنترل خطی و 4تا مسئله بررسی سیستم قدرت حل کردی و به خاطرش بهت مدرک لیسانس دادن.اما اگر به مدرکش نیاز داری و دنبال استخدامی و ... هستی خب بخون.

نتیجه گیری : اگر دنبال شغل میگردی برو بخون

اگر میخوای شغل ایجاد کنی برو فن یاد بگیر.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد