PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استاندارد غير استاندارد!!!!!!!!!!!!!!

علي پارسا
25th January 2015, 11:05 AM
امروز به سايت موسسه استاندارد سر زدم ديدم تيتر خود سايتشان هم غير استاندارد است!
عکسش را مي گذارم ببينيد به نظر شما آيا اين لغت "استاندارد" در تيتر سايت همچين يک کم کج و کوله نيست؟
شما هم با من موافقيد؟
ببينيد:
http://www.uc-njavan.ir/images/99nbmfhqnjozv1nttosp.jpg

"VICTOR"
25th January 2015, 01:19 PM
امروز به سايت موسسه استاندارد سر زدم ديدم تيتر خود سايتشان هم غير استاندارد است!
عکسش را مي گذارم ببينيد به نظر شما آيا اين لغت "استاندارد" در تيتر سايت همچين يک کم کج و کوله نيست؟
شما هم با من موافقيد؟
ببينيد:
http://www.uc-njavan.ir/images/99nbmfhqnjozv1nttosp.jpg

سلام به شما
هر دو عکس که مشابه هم هستن ، فرقی می کنن؟ [nadanestan]
من که کج و کوله بودنی حس نمی کنم ، مثل اینکه آقایون دید جزئی تری دارن نسبت به خانم ها [nishkhand]
منتها اګر «رد» لغت استاندارد به «استاندا» نزدیک تر می بود ، بهتر می بود ...

علي پارسا
25th January 2015, 04:44 PM
سلام به شما
هر دو عکس که مشابه هم هستن ، فرقی می کنن؟ [nadanestan]
من که کج و کوله بودنی حس نمی کنم ، مثل اینکه آقایون دید جزئی تری دارن نسبت به خانم ها [nishkhand]
منتها اګر «رد» لغت استاندارد به «استاندا» نزدیک تر می بود ، بهتر می بود ...

بله هر دو عکس يکي هستند، فقط من در عکس پاييني دور اون قسمت که منظورم هست را قرمز کرده ام تا تاکيد کرده باشم که منظورم کجا است
هم "رد" از "استاندا" فاصله دارد. و هم "ندا" يک کم کج است.
من يک فونت دارم به نام "irannastaligh" وقتي از اون استفاده مي کنيم مي توانيم با خط نستعليق بنويسيم، ولي خيلي درست کار نمي کند، چرا؟
چون تا آنجا که من اطلاع دارم آن فونت بايد با يک نرم افزار مخصوص نستعليق استفاده شود، اگر فونت ياد شده را بدون نرم افزار مربوطه اش استفاده کنيد همچين ناهنجاري هايي مانند سايت ياد شده پيش خواهد آمد.
البته صد در صد مطمئن نيستم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد