PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرغ را با پوست بپزيد!



AvAstiN
24th August 2009, 11:49 AM
محققان به تازگي کشف کرده‌اند خوردن مرغي که پوست آن قبل از طبخ کنده شده، بيش از 5 بار در هفته، باعث بالا رفتن احتمال سرطان مثانه مي‌شود.
خبرگزاري رويترز در گزارش خود از مطالعه اين محققان آورده است چنين افرادي 52 درصد بيش از بقيه در خطر ابتلا به اين سرطان هستند.
اين گروه براي درك بهتر رابطه بين اين دو موضوع، 47 هزار و ۴۲۲ مرد و 88 هزار و ۴۷۱ زن را براي ۲۲ سال پيگيري کردند. در اين مدت، ۸۰۸ نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند.
وقتي روش پخت مرغ از هر دو گروه سالم و بيمار سؤال شد، نتيجه در راستاي انتقام مرغي بود: آنهايي که مرغ پوست کنده را مي‌پختند، بيشتر از بقيه که هيچگاه مرغ پوست کنده نخورده بودند به اين سرطان مبتلا شده بودند.
توضيح اين پژوهشگران براي اين نتيجه که در شماره نوامبر ۲۰۰۶ مجله آمريكايي تغذيه باليني چاپ شده آن است که مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتري «آمين‌هاي هتروسايكليك» دارد.
اين آمين‌ها تركيبات سرطان‌زايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت‌هاي بالا ايجاد مي‌شوند. البته اين محققان به اين نكته اشاره نكرده‌اند كه پوست مرغ حاوي كلسترول بالاست و افرادي كه در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي هستند، بايد از آن پرهيز كنند.

منبع: نسل من

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد