توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تولید برق با استفاده از روش تولید برق، برق - آبی
a.reza0101
16th January 2015, 09:34 PM
سلام دوستان
من می خوام یه دستگاه بسازم که تقریبا با روش تولید برقِ برق - آبی، برق تولید میکنه ولی واقعا نمیدونم باید چه نوع مولدی تهیه کنم؟[tafakor] در کل یه ولد می خوام که توان الکتریکی زیر 600 کیلو وات داشته باشه.
اندازه و قیمت همچین مولدی چقدر می تونه باشه؟
یه ایده ی جالب دارم که اگه بتونم این مولد رو تهیه کنم کارم میوفته رو غلتک.
اگه اشکالی تو متن بود ببخشید چون هنوز آماتورم.
نو آور
16th January 2015, 11:50 PM
منظورتون توربین زیر آبی برای نصب در مسیر یک رودخانه است؟
a.reza0101
17th January 2015, 03:23 PM
سلام نه منظورم اینه که سر توربین به وسیله ی یک متحرک که حرکت دورانی داره به حرکت دربباد م
نو آور
17th January 2015, 06:36 PM
سلام نه منظورم اینه که سر توربین به وسیله ی یک متحرک که حرکت دورانی داره به حرکت دربباد م
خوب پس تا جائیکه می دانم، مشکل اساسی در این زمینه، طراحی و ساخت ساز و کاری است که بتواند توربین اصلی ژنراتور را با سرعت ثابت 3000 دور در دقیقه (فرکانس 50 هرتز) بچرخاند. ضمنا توان 0.6 مگاوات، توان بالائی محسوب می شود (شاید برای تامین انرژی الکتریکی 600 خانه کافی باشد) و برای خروجی آن؛ باید سیستم تبدیل ولتاژ و انتقال درست و درمانی هم لحاظ کرد.
a.reza0101
18th January 2015, 03:22 PM
خوب پس تا جائیکه می دانم، مشکل اساسی در این زمینه، طراحی و ساخت ساز و کاری است که بتواند توربین اصلی ژنراتور را با سرعت ثابت 3000 دور در دقیقه (فرکانس 50 هرتز) بچرخاند. ضمنا توان 0.6 مگاوات، توان بالائی محسوب می شود (شاید برای تامین انرژی الکتریکی 600 خانه کافی باشد) و برای خروجی آن؛ باید سیستم تبدیل ولتاژ و انتقال درست و درمانی هم لحاظ کرد. به نظرتون اگه تعداد دور رو به شصت یا پنجاه دور در دقیقه کاهش بدیم چند کیلو وات (وات) برق بدست میاریم؟
نو آور
18th January 2015, 05:22 PM
به نظرتون اگه تعداد دور رو به شصت یا پنجاه دور در دقیقه کاهش بدیم چند کیلو وات (وات) برق بدست میاریم؟
خوب همه چیز به ابعاد و مشخصات ژنراتور شما و دبی و سرعت آب و تجهیزات تبدیل نیرو بستگی دارد...
اما کدام دستگاه را سراغ دارید که مثلا با برق AC با فرکانس یک Hz سازگار باشد؟! [taajob2]
a.reza0101
20th January 2015, 12:23 PM
نمیشه با اون مشخصاتی که گفتم، برق Dc تولید کنبم؟
ab.bb
20th January 2015, 01:30 PM
نمیشه با اون مشخصاتی که گفتم، برق Dc تولید کنبم؟
50 یا 60 دور بر دقیقه برای تولید الکتریسیته خیلی کمه. از جعبه دنده اوردرایو برای افزایش دور استفاده کنید.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.