MR_Jentelman
23rd August 2009, 06:59 PM
پژوهشگران در يك تحقيق جديد دريافتهاند كه هله هوله خوري و غذاهاي ناسالم مقاومت بدن را در برابر آنفلوآنزاي خوكي كاهش ميدهد.
به گزارش ايسنا، محققان ميگويند: استفاده از مواد خوراكي كه خاصيت ايمني كمتري دارند و حذف كردن مواد پرخاصيت مانند زردچوبه از رژيم غذايي روزانه، احتمال ابتلا به بيماري آنفلوآنزاي خوكي را در افراد افزايش مي دهد.
دكتر نيلش كورد پژوهشگر يك مركز تحقيقات پزشكي در هند تاكيد كرد: عادات غذايي در دنياي پيشرفته امروزي توان بدن ما را براي مقابله با اين ويروس كاهش ميدهند و خوردنيهايي مثل پيتزا يا فست فودها حتي نميتوانند ذرهاي از خاصيت مواد غذايي سالم مانند زردچوبه كه در غذاهاي سنتي يافت ميشود را به بدن برسانند و به همين علت هيچ كمكي به تقويت سيستم ايمني بدن نميكنند.
چاشنيهايي كه به غذاهاي سنتي افزوده ميشوند اغلب خاصيت درماني و پزشكي دارند و در تقويت سيستم ايمني بدن موثر هستند. در حالي كه غذاهاي پيشرفته امروزي كه ارمغان كشورهاي غربي هستند فاقد اين مواد ضروري هستند و در نتيجه بدن را مستعد ابتلا به بيماريها ميكنند.
به گزارش ايسنا، محققان ميگويند: استفاده از مواد خوراكي كه خاصيت ايمني كمتري دارند و حذف كردن مواد پرخاصيت مانند زردچوبه از رژيم غذايي روزانه، احتمال ابتلا به بيماري آنفلوآنزاي خوكي را در افراد افزايش مي دهد.
دكتر نيلش كورد پژوهشگر يك مركز تحقيقات پزشكي در هند تاكيد كرد: عادات غذايي در دنياي پيشرفته امروزي توان بدن ما را براي مقابله با اين ويروس كاهش ميدهند و خوردنيهايي مثل پيتزا يا فست فودها حتي نميتوانند ذرهاي از خاصيت مواد غذايي سالم مانند زردچوبه كه در غذاهاي سنتي يافت ميشود را به بدن برسانند و به همين علت هيچ كمكي به تقويت سيستم ايمني بدن نميكنند.
چاشنيهايي كه به غذاهاي سنتي افزوده ميشوند اغلب خاصيت درماني و پزشكي دارند و در تقويت سيستم ايمني بدن موثر هستند. در حالي كه غذاهاي پيشرفته امروزي كه ارمغان كشورهاي غربي هستند فاقد اين مواد ضروري هستند و در نتيجه بدن را مستعد ابتلا به بيماريها ميكنند.