میترا پوررحیم
9th January 2015, 04:03 PM
سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه.به فکر باران هستیم و نماز میخوانیم به امید انکه باران بیاید ولی صحنه ای را دیدم که ماندم باید دعایی کنم یا خیر.بچه ای را دیدم که در همین سرمای اندک دست هایش را به هم چسبانده بود تا گرم بماند ان وقت به خدا گفتم خدایا برای بارانت دعا کنم یا خیر؟خدایا نمیدانم حرفم درست است یا نه؟خدایا میدانم که باید باران ببارد ولی از تو میخواهم تمام بچه ها سرپناهی داشته باشن.بچه ها در دعاتون و نمازتون یادتون باشه که از خدا تشکر کنید برای خانوادتون برای وجود پدر و مادر برای سقفی که بالاب سرتان هست چون بی شمار بچه هایی هستند که اینها ارزویشان هست.خدایا ممنون.میدانم که من بسیار کم گذاشتم برای حتی خودم چه برسد به جامعه ام.شخصی را دیدم که تازه از امریکا اومده بود گفت هی نگید ایران برای ما چه کرده شما برای ایران چه کردید اون برگشته بود تا علمش رو برای ایران خرج کنه.من کم گذاشتم ای بچه های کوچیک که در عین کوچکی جسمتان بسیار میفهمید و درک میکنید مرا همانند بسیاری از دیگران ببخشید.فیتیله محبت رو دیدم به دیدار کودکی رفتند که به دلیل از دست دادن پدر و پدربزرگش به مدرسه نمیرفت من ازشون تشکر میکنم و امیدوارم فیتیله برنامتون هیچ وقت خاموش نشه.هر وقت دعایی کردید اول یاد نعمتهای بزرگتون بیفتید.به امید بارانی که همه پناهی داشته باشند وگرمایی را احساس کنند.خدایا دوستت دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]