PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر آخرین پیش‌بینی اینشتین پس از صد سال بالاخره تایید می‌شود؟

khalilkarami
9th January 2015, 02:46 PM
آخرین پیش‌بینی اینشتین پس از صد سال بالاخره تایید می‌شود؟

امسال صدمین سالگرد ارائه نظریه نسبیت عام توسط آلبرت اینشتین است و پس از یک قرن، هنوز پیش‌بینی او مبنی بر وجود امواج گرانشی اثبات نشده است.
http://images.khabaronline.ir/images/2015/1/position50/image634656885460360119.jpg
در سال 1915 / 1294، آلبرت اینشتین یک سری معادله منتشر کرد که درک ما را از جهان تغییر داد. با این معادلات، توضیح نیوتنی از گرانش بین اجرام پرجرم از اعتبار ساقط و ایده جدیدی وارد شد که بیان می‌کرد گرانش یکی از ویژگی‌های جهان است و اجرام سنگین، فضا- زمان را خم می‌کنند.یک قرن بعد، گرانش هنوز ما را درگیر خود کرده است. معادلات نسبیت پیش‌بینی می‌کنند که رخدادهای عظیم کیهانی باید موج‌هایی را در فضا- زمان ایجاد کنند که در مسیر انتشار خود، ابعاد فضا و زمان را تغییر می‎دهند، ولی هنوز هیچ نشانی از آنها مشاهده نکرده‌ایم. در سال جاری شاهد دریافت اطلاعات از دو پروژه خواهیم بود که با هدف حل این مشکل طرح شده‌اند: از سرگیری آزمایش ارتقایافته امواج گرانشی موسوم به LIGO و پرتاب فضاپیمای LISA که فناوری مشاهده امواج گرانشی را در فضا آزمایش خواهد کرد.
جالب‌تر این‌که شاید شاهد پیشرفت در حل بزرگ‌ترین معمای حل نشده فیزیک یعنی ناسازگاری نظریه‌های نسبیت عام و کوانتوم هم باشیم. در مقیاس اتمی، گرانش به حدی ضعیف است که فیزیک‌دانان عموما از آن صرف نظر می‌کنند؛ حال به نظر می‌رسد که این کار اشتباه بوده و شاید گرانش نقشی حیاتی در دنیای کوانتوم بازی می‌کند. احتمالا گرانش عنصر مفقوده واقعیت است.فیزیک‌دانان پیش‌بینی می‎کنند در سال جاری به تمام پاسخ‌ها نخواهیم رسید، اما دست کم به نظر می‌رسد که بزرگ‌ترین معمای هنوز حل نشده گرانش، بالاخره در مسیر حل شدن قرار گرفته است.
اگر میخواهید بدانید امواج گرانشی چیست و آزمایش لایگو و لایزا چطور کار میکند به سایت زیر مرتجعه کنید.
http://khabaronline.ir/detail/38648/science/astronomy
منبع : خبر آنلاین

hossyn.koala
9th January 2015, 05:33 PM
فرضیه نسبیت رو که رد کردن دانشمندا پارسال ولی من به انیشتین اعتماد قلبی دارم

khalilkarami
10th January 2015, 02:14 AM
فرضیه نسبیت رو که رد کردن دانشمندا پارسال ولی من به انیشتین اعتماد قلبی دارم

نظریه نسبیت یک نظریه قوی است و به طور کامل قابل رد نیست همانطور که نظریه ی مکانیک نیوتون به طور کامل قابل رد نیست اما میتواند نارسایی هایی داشته باشد هر چند که تا به حال موفق بوده و به مشکلی برنخورده.

hossyn.koala
10th January 2015, 10:55 AM
نظریه نسبیت یک نظریه قوی است و به طور کامل قابل رد نیست همانطور که نظریه ی مکانیک نیوتون به طور کامل قابل رد نیست اما میتواند نارسایی هایی داشته باشد هر چند که تا به حال موفق بوده و به مشکلی برنخورده.

یک روز انیشتن سوار بر اتوبوسی داشت به سمت محل کارش میرفت. اتوبوس از ساعت بزرگ شهر دور میشد. انیشتن به ثانیه گرد ساعت نگاه کرد و با خود گفت من از برخورد نور با عقربه و بازتاب آن به چشم خود زمان را درک میکنم. حال اگر این اتوبوس باسرعت نور از ساعت شهر دور شود چه؟ نور عقربه ها هرگز به چشم من نمیرسد پس زمان متوقف شده است. این حرف خنده دار جرقه ای بود تا تئوری نسبیت رو بده

من خودم اعتقاد دارم که انیشتن حتی رویا پردازی ک قبل از اینکه رو کاغذ بیاره درست بوده [sootzadan][labkhand]

arin1365
24th March 2015, 03:31 AM
کجا دانشمند ها ردش کردن؟؟؟؟!!!!!!!!! از اون جمله های .......... بودااااااااااااااااااا

khalilkarami
27th March 2015, 01:24 PM
کجا دانشمند ها ردش کردن؟؟؟؟!!!!!!!!! از اون جمله های .......... بودااااااااااااااااااا

به نظر من نظریه ی انیشتین مثل نظریه ی نیوتون شاید در آینده در توجیه رویدادهایی نقص هاش مشخص بشه ولی به طور کامل قابل رد نیست چرا که خیلی از پدیده ها رو توجیه میکنه و کاملا اشتباه نیست.

genius1
31st March 2015, 10:52 PM
به نظر من نظریه ی انیشتین مثل نظریه ی نیوتون شاید در آینده در توجیه رویدادهایی نقص هاش مشخص بشه ولی به طور کامل قابل رد نیست چرا که خیلی از پدیده ها رو توجیه میکنه و کاملا اشتباه نیست.

اگه دوست دارید و به مباحث واقعیات پیش بینی بسیار نزدیک به اصل اهمیت می دید که گامی مهم و جدا نشدنی از حقگراییست به نوشته هایم توجه و از شخصیتم غافل بشید.

genius1
31st March 2015, 11:05 PM
ن

genius1
31st March 2015, 11:09 PM
مسئله ی شاخ در نسبیت از نظر من وجود همون تعریفی از زمانه که نیوتون از اون تو تحلیل حرکت اجسام داره یعنی این که. برای تغییر مکان بستری لازمه که هم ارز با اینه که با داشتن زمان خاص معادله ای داریم که مکان جسمو میده و بالعکس.اما تو مقیاسای کوچولو تر مثل ذرات ریز تر از اتم ها این تعریف به طور نسبی باس تغییر کنه و از یه نظر تو کوانتوم میگن که بی اندازه گیری باس احتمالی برخورد کنی.این واسه کسایی که پیرو یا به قول اونوریا فالوور هستن خیلی گرون تموم میشه.یعنی مفهوم زمان و مکان با توضیح اندازه گیری میسره .اگه خیلی کوچولو از نسبیت بدونید میفهمید که این به تعریف ناظر لخت و نالخت بودن ناظر جفتک اساسی میندازه.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد