PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی سیر تا پیاز برشته کردن مرغ



Almas Parsi
3rd January 2015, 10:20 PM
سیر تا پیاز برشته کردن مرغ


اگر روزی روزگاری هوس مرغ برشته کردید و تصمیم گرفتید به جای اینکه به رستوران بروید، خودتان دست به کار شوید، این صفحه به شما کمک می کند که کار را خوب جلو ببرید و در نهایت یک مرغ برشته خوشمزه را نوش جان کنید.




http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011522.jpg




اگر مرغ شما در فریزر است یک ساعت قبل از اینکه بخواهید طبخ آن را آغاز کنید، مرغ را از فریزر در آورده و اجازه بدهید یخ آن باز شود.

مرغ را داخل فر بگذارید طوری که قسمت سینه آن رو به بالا باشد.

اگر مرغ را به این ترتیب روی سینی فر بخوابانید زودتر پخته می شود و در واقع بیشتر برشته می شود.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011590.jpg


فر را روی 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرغ را با کمی نمک و فلفل و البته ادویه هایی که دوست دارید مزه دار کنید.
دقت کنید که همه قسمت های مرغ به طور برابر طعم دار شوند چون در غیر اینصورت ممکن است بعد از طبخ برخی قسمت ها بی مزه باشند.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011626.jpg


دو لیوان آب گوشت یا اگر آب گوشت در دسترس تان نیست آب معمولی را داخل سینی فر بریزید.

مرغ را داخل سینی فر بگذارید و بعد درجه فر را تا 350 درجه فارنهایت کم کنید.

می توانید همانطور که در تصاویر می بینید مرغ را لای فویل بپیچید.

البته در نهایت باز هم بهتر است بعد از پیچیدن مرغ لای فویل باز هم سینه مرغ رو به بالا باشد.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011648.jpg


برای هر نیم کیلو مرغ باید 30 دقیقه به زمان طبخ مرغ در فر اضافه کنید.

بنابراین قبل از اینکه طبخ مرغ را آغاز کنید از وزن قطعی آن مطلع شوید تا دقیقا بدانید چه زمانی
باید برای پخت مرغ در فر در نظر بگیرید.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011721.jpg


هر 45 دقیقه یکبار مرغ را از داخل فر خارج کنید و در فر را ببندید تا حرارت خارج نشود.

با یک قاشق آرام آرام روی سطح فویل بزنید تا موادی که به فویل چسبیده دوباره به سطح مرغ برگردد.

سپس دوباره مرغ را داخل فر بگذارید.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011761.jpg


دمای فر را مرتب چک کنید.

حرارت باید به میزان کافی در همه قسمت های مرغ پخش تا همه قسمت ها کاملا پخته شود.

در واقع باید به هر قسمت مثل سینه مرغ و هر کدام از ران ها 160 درجه فارنهایت حرارت برسد.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011780.jpg


بعد از اینکه زمان پخت کامل شد، مرغ را از داخل فر خارج کنید و به مدت 30 دقیقه اجازه بدهید مرغ پخته شما استراحت کند تا همه موادی که مرغ را با آن مزه دار کرده اید حسابی به خورد آن برود.



http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420011799.jpg


می توانید مرغ را هر طور که مایل هستید خرد کنید.

این موضوع بستگی به سلیقه شما دارد اما در عین حال می توانید آن را درسته هم سرو کنید.

انتخاب با خودتان است.





منبع : برترین ها (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.bartarinha.ir%2Ffa%2Fnews%2F41 642%2F%25D8%25B3%25DB%258C%25D8%25B1-%25D8%25AA%25D8%25A7-%25D9%25BE%25DB%258C%25D8%25A7%25D8%25B2-%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25B4%25D8%25AA%25D9%2587-%25DA%25A9%25D8%25B1%25D8%25AF%25D9%2586-%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25BA)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد