Almas Parsi
2nd January 2015, 08:42 PM
مرغ ترش اصلی مازندران
شاید تو اینترنت هرچی سرچ کرده باشید به مرغ ترشی برخورد کرده باشید که با لپه یا لوبیا چشم بلبلی درست میشود اما وقتی به رستوران های محلی مازندران می روید با یک مرغ ترش متفاوتی روبرو می شوید.
یک مرغ ترش که با رب انار و سبزی محلی پوشیده شده و کنارش روغن گردو جمع شده بعد به فکر می روید که پس آن غذایی که تا الان می خوردیم چه بوده؟
امروز طرز تهیه مرغ ترش اصلی مازندران را برایتان قرار دادیم امیدواریم خوشتان بیاید. اگر سبزی محلی شمال زولنگ و اناریچه و رب انار شمالی داشتید که چه بهتر اگر هم نداشتید از همین سبزی های معطر شهرتان استفاده کنید و با همین انار و رب اناری که در دسترس هست مطمئن باشید خوشمزه میشود.
اگر هم دوست نداشته باشید دانه انار زیر دندانهایتان قرار بگیرد در این صورت فقط از رب انار استفاده کنید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420003016.jpg
مواد لازم:
مرغ یک کیلوگرم
گشنیز 200 گرم
جعفری 100 گرم
زولنگ 100 گرم
اناریجه 50 گرم
شنبلیله 50 گرم
پونه 20 گرم
گردو 150 گرم
دانه های انار 50 گرم
سیر سبز 50 گرم
پیاز100 گرم
روغن 10 گرم
رب انار 100 گرم
نمک 15 گرم
زردچوبه 10 گرم
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420002987.jpg
طرز تهیه:
1 – سبزی های محلی، اناریجه و زولنگ را همراه با سبزی های معمولی جعفری، گشنیز، شنبلیله، سیر و پونه خرد کنید.
2 – پیاز را تفت داده سبزی های آماده شده را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ و بخارپز شوند.
3 – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه کنید.
4 – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده، گوشت سفید (مرغ) سرخ شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می کنند.
5 – مرغ ترش بعد از یک ساعت پخت آماده است.
خواص درمانی مرغ ترش:
این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت، سبزی ها و با روغن و عطر سبزی های محلی، از غذاهای خوش طعم است که برای کودکان بی اشتها، بدغذا توصیه می شود.
منبع : صدا و سیمای مرکز مازندران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fmazandaran.irib.ir%2Fcomponent%2Fc ontent%2Farticle%2F85-family%2F8794-1392-01-22-08-42-10)
شاید تو اینترنت هرچی سرچ کرده باشید به مرغ ترشی برخورد کرده باشید که با لپه یا لوبیا چشم بلبلی درست میشود اما وقتی به رستوران های محلی مازندران می روید با یک مرغ ترش متفاوتی روبرو می شوید.
یک مرغ ترش که با رب انار و سبزی محلی پوشیده شده و کنارش روغن گردو جمع شده بعد به فکر می روید که پس آن غذایی که تا الان می خوردیم چه بوده؟
امروز طرز تهیه مرغ ترش اصلی مازندران را برایتان قرار دادیم امیدواریم خوشتان بیاید. اگر سبزی محلی شمال زولنگ و اناریچه و رب انار شمالی داشتید که چه بهتر اگر هم نداشتید از همین سبزی های معطر شهرتان استفاده کنید و با همین انار و رب اناری که در دسترس هست مطمئن باشید خوشمزه میشود.
اگر هم دوست نداشته باشید دانه انار زیر دندانهایتان قرار بگیرد در این صورت فقط از رب انار استفاده کنید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420003016.jpg
مواد لازم:
مرغ یک کیلوگرم
گشنیز 200 گرم
جعفری 100 گرم
زولنگ 100 گرم
اناریجه 50 گرم
شنبلیله 50 گرم
پونه 20 گرم
گردو 150 گرم
دانه های انار 50 گرم
سیر سبز 50 گرم
پیاز100 گرم
روغن 10 گرم
رب انار 100 گرم
نمک 15 گرم
زردچوبه 10 گرم
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420002987.jpg
طرز تهیه:
1 – سبزی های محلی، اناریجه و زولنگ را همراه با سبزی های معمولی جعفری، گشنیز، شنبلیله، سیر و پونه خرد کنید.
2 – پیاز را تفت داده سبزی های آماده شده را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ و بخارپز شوند.
3 – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه کنید.
4 – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده، گوشت سفید (مرغ) سرخ شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می کنند.
5 – مرغ ترش بعد از یک ساعت پخت آماده است.
خواص درمانی مرغ ترش:
این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت، سبزی ها و با روغن و عطر سبزی های محلی، از غذاهای خوش طعم است که برای کودکان بی اشتها، بدغذا توصیه می شود.
منبع : صدا و سیمای مرکز مازندران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fmazandaran.irib.ir%2Fcomponent%2Fc ontent%2Farticle%2F85-family%2F8794-1392-01-22-08-42-10)