PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی مرغ ترش اصلی مازندران



Almas Parsi
2nd January 2015, 08:42 PM
مرغ ترش اصلی مازندران



شاید تو اینترنت هرچی سرچ کرده باشید به مرغ ترشی برخورد کرده باشید که با لپه یا لوبیا چشم بلبلی درست میشود اما وقتی به رستوران های محلی مازندران می روید با یک مرغ ترش متفاوتی روبرو می شوید.


یک مرغ ترش که با رب انار و سبزی محلی پوشیده شده و کنارش روغن گردو جمع شده بعد به فکر می روید که پس آن غذایی که تا الان می خوردیم چه بوده؟

امروز طرز تهیه مرغ ترش اصلی مازندران را برایتان قرار دادیم امیدواریم خوشتان بیاید. اگر سبزی محلی شمال زولنگ و اناریچه و رب انار شمالی داشتید که چه بهتر اگر هم نداشتید از همین سبزی های معطر شهرتان استفاده کنید و با همین انار و رب اناری که در دسترس هست مطمئن باشید خوشمزه میشود.

اگر هم دوست نداشته باشید دانه انار زیر دندانهایتان قرار بگیرد در این صورت فقط از رب انار استفاده کنید.






http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420003016.jpg

مواد لازم:

مرغ یک کیلوگرم
گشنیز 200 گرم
جعفری 100 گرم
زولنگ 100 گرم
اناریجه 50 گرم
شنبلیله 50 گرم
پونه 20 گرم
گردو 150 گرم
دانه های انار 50 گرم
سیر سبز 50 گرم
پیاز100 گرم
روغن 10 گرم
رب انار 100 گرم
نمک 15 گرم
زردچوبه 10 گرم

http://1doost.com/Files/Pictures/1393/10/10/1420002987.jpg

طرز تهیه:



1 – سبزی های محلی، اناریجه و زولنگ را همراه با سبزی های معمولی جعفری، گشنیز، شنبلیله، سیر و پونه خرد کنید.

2 – پیاز را تفت داده سبزی های آماده شده را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ و بخارپز شوند.

3 – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه کنید.

4 – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده، گوشت سفید (مرغ) سرخ شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می کنند.

5 – مرغ ترش بعد از یک ساعت پخت آماده است.



خواص درمانی مرغ ترش:


این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت، سبزی ها و با روغن و عطر سبزی های محلی، از غذاهای خوش طعم است که برای کودکان بی اشتها، بدغذا توصیه می شود.








منبع : صدا و سیمای مرکز مازندران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fmazandaran.irib.ir%2Fcomponent%2Fc ontent%2Farticle%2F85-family%2F8794-1392-01-22-08-42-10)

Messiah
2nd January 2015, 08:52 PM
با سلام

مادر دوست من مازني هستن ، وقتي مرغ ترش درست ميكردن و بادمجون كباب و دو سه تا غذاي ديگه شمالي دلم ميخواست خودكشي كنم از بس كه اين غذا خوشمزه ست

بي اندازه مرغ ترش رو دوست دارم ، اميدوارم بتونين مثل يه كدبانو كهنه كار در اشپزي ( در اشپزي ) غذارو حاظر كنين و بي اندازه ازش لذت ببريد :)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد