PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ماه رمضان فرصت مناسبي براي نوسازي بافت‌هاي بدن است



ashena2009
21st August 2009, 07:46 PM
خبرگزاري فارس: يك متخصص تغذيه گفت: ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود و روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.
http://media.farsnews.com/Media/8805/Images/jpg/A0713/A0713431.jpg

مسعود كيمياگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: در ماه مبارك رمضان بهتر است حدود 20 تا 25 درصد كمتر از ساير ماه‌هاي ديگر غذا دريافت شود و روزه از راه‌هايي است كه بدن مي‌تواند چربي‌هاي بدن را دفع كند و در صورتي كه وزن كاهش پيدا مي‌كند كه از كل غذاهايي دريافتي به ميزان يك پنجم تا يك چهارم كم شود.
وي گفت: در ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود و آنچه كه در علم تغذيه و فيزيولوژي به عنوان تجزيه و بازسازي مجدد شناخته مي‌شود در اين ماه با سرعت بيشتري انجام مي‌گيرد يعني روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: روزه بايد همراه با خوردن سحري باشد تا در اواسط روز ضعف به انسان دست ندهد و استفاده از نان‌هاي سبوس‌دار، ميوه و سبزي باعث مي‌شود كه معده ديرتر تخليه شده و در بين روز نيز مقدار مواد به ويژه مواد قندي از دستگاه گوارش جذب و احساس ضعف و گرسنگي در فرد ايجاد نشود.
كيميايي افزود: بهترين ماده غذايي براي بازكردن روزه خرما است كه همراه با چاي و سپس يك ماده رقيق مثل سوپ يا شير گرم مصرف شود. استفاده از آش‌هاي سفت چندان مناسب نيست اما به عنوان غذا پس از بازكردن روزه مي‌تواند مناسب باشد.
وي گفت: سحري در ماه رمضان بايد ويژگي يك ناهار نسبتاً سبك يا صبحانه را داشته باشد و استفاده از موادي كه ايجاد تشنگي مي‌كند مثل ته‌ديگ، آش رشته و ماكاروني توصيه نمي‌شود و مصرف مقداري سالاد باعث مي‌شود كه معده ديرتر تخليه و احساس تشنگي و گرسنگي ديرتر به وجود آيد.
اين متخصص تغذيه افزود: بهتر است كه افطار با چاي و خرما آغاز مي‌شود و سپس با نان، پنير يا آش خيلي رقيق و غذاهاي سبك ادامه پيدا ‌كند و اگر قرار است كه شام ميل شود بهتر است همراه با افطار باشد و فاصله انداختن بين افطار و شام توصيه نمي‌شود.
كيمياگر گفت: سوپ غذاي خوبي براي شروع افطار پس از يك ماده قندي مثل خرما است به دليل اينكه دستگاه گوارش بعد از چندين ساعت خالي بوده با يك ليوان شير يا يك ليوان سوپ آمادگي لازم براي دريافت وعده اصلي را پيدا مي‌كند.
وي اضافه كرد: خرما بهترين جايگزين به جاي زولبيا و باميه است، حتي قند، شكر معمولي، زولبيا و باميه كه عموماً به شكل ناصحيح تهيه مي‌شود ارجح است. زولبيا و باميه را بايد حتي‌الامكان محدود مصرف شود.


منبع:خبر گزاری فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد