PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقویت حافظه با عسل و کنجد در زمان امتحانات



MANE1371
24th December 2014, 06:55 PM
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/10/1/2828900_379.jpg
مصرف عسل به ویژه به همراه كنجد به تقویت حافظه و به خاطرآوردن مطالب درسی كمك میكند.

دانش آموزان برای داشتن خواب راحت، باید شب قبل از امتحان یك لیوان شیر گرم پیش از خواب میل كنند، از مصرف قهوه، چای یا نوشابه گازدار كولا از حدود شش ساعت قبل از خواب پرهیز كنند و مصرف این مواد را در طول روز به حداقل برسانند.

مصرف برخی مواد در میان وعده آخر شب پیش از امتحان به كاهش اضطراب و داشتن خواب راحت كمك میكند، این مواد عبارتند از لوبیا، سویا و محصولات سویا، موز، تخم مرغ، ماهی، گردو، شیر و لبنیات.

همچنین كم خونی سبب ایجاد بیحوصلگی، خستگی و عدم تمركز میشود. دانش آموزان برای پیشگیری از این حالت در ایام امتحان و قبل از آن هم باید از منابع غذایی حاوی آهن مانند گوشت، جگر، حبوبات، خشكبار و انواع مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته) استفاده كنند. همچنین خوردن مواد غذایی حاوی پروتئین و كلسیم در صبحانه در ایجاد آرامش مؤثر است.

تخم مرغ و لبنیات منابع غذایی خوبی برای تامین این مواد مغذی هستند.

گفتنی است، برای غلبه بر اضطراب و خستگی در این ایام باید مواد غذایی مغذی و متعادل همراه با استراحت كافی و منظم وجود داشته باشد.

مصرف میوه و سبزی تازه مواد لازم برای غلبه بر خستگی را در اختیار دانش آموز قرار میدهد، مصرف قند و شكر و مربا به مقدار زیاد سبب ایجاد خستگی، سردرد و اختلال در تمركز حواس میشود.


منبع:www.yjc.ir

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد