PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توتی: مطمئن باشید که رم تسلیم نمی‌شود

Capitan Totti
23rd December 2014, 01:07 PM
توتی: مطمئن باشید که رم تسلیم نمی‌شود

http://asroma27.com/wp-content/uploads/2014/12/totti-656-3-360x312.jpg

علیرغم تساوی بدون گل برابر میلان در آخرین بازی 2014، فرانچسکو توتی به هواداران رم اطمینان داده که تیم محبوبشان تا پایان فصل برای کسب قهرمانی تلاش می کند.
جالوروسی برای کاهش فاصله اش با صدر جدول باید میلان را شکست می داد، اما آنها موفق نشدند تا سه امتیاز عقب بیافتند.
اما کاپیتان توتی به خبرنگار گاتزتا دلو اسپرت گفت: «مطمئن باشید، رم تا پایان تسلیم نمی شود.»
داگلاس مایکون هم گفت: «به نظرم ما داریم خوب کار می کنیم، اما باید بی رحم تر باشیم. در بازی با میلان د یونگ مرتکب خطای هند شد و این اتفاق تاثیرگذاری بود، اما من برای تیم خودم کار می کنم و در مورد مسائل داوری صحبت نمی کنم.»
در آغاز مجدد سری آ، رم 6 ژانویه مهمان اودینزه خواهد بود و در همان روز یوونتوس پذیرای اینتر است.

asroma27.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد