PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر افراط در مصرف لبنیات مانع جذب کلسیم در بدن می‌شود



sevda_sj
18th December 2014, 01:10 PM
http://www.sinanews.ir/Picture/?x=240&y=142&fn=bf9dd1e3-b0d7-49a2-af9d-3650804a0d75.jpg



سیامک علیان گفت: «امروزه بیشتر مردم بر این باورند که کلسیم و سایر عناصر و مواد لازم برای سلامتی استخوان و مفاصل فقط در لبنیات یافت می‌شود و بدون آن‌ها نمی‌توان زندگی کرد در صورتی که این تصور صحیح نیست.» سیامک علیان پژوهشگر و پایه‌گذار درمان‌های طبیعی ساده در کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سینانیوز گفت: «به طورکلی ساختار استخوان و مفاصل و دیسک‌ها به گونه‌ای است که برای حفظ سلامتی خود به مواد سازنده که ترکیبی از مواد معدنی و آلی است نیاز دائمی دارد. همچنین وجود محیطی گرم و قلیایی برای ساخت و تثبیت این بافت‌ها الزامی است ولی‌گاه به دلایلی این شرایط مهیا نشده و فرد دچار ناراحتی‌های استخوان و مفاصل می‌شود.»

علیان به دلایل ایجاد بیماری استخوانی و مفاصل اشاره کرد و گفت: «ایجاد محیط سرد و مرطوب در بدن ناشی از مصرف بی‌رویه خوراک‌هایی با طبیعت سرد و مرطوب، ورزش نکردن و کم تحرکی، خواب زیاد و بیش از اندازه، زندگی در محیط‌های نمناک و تاریک و بی‌بهره یا کم بهره بودن از نور خورشید از عمده دلایل ایجاد بیماری‌های استخوانی و مفاصل به شمار می‌روند.»

وی به اهمیت نور خورشید در پیشگیری از بیماری‌های استخوانی و مفاصل اشاره کرد و گفت: «نور خورشید باید مستقیم به پوست برسد و نباید چیزی مانع این تابش و یا حائل آن باشد. حتی تابشی که از پشت شیشه است، کفایت نمی‌کند. همچنین باید از تابش نور به نیمه جلوی بدن جلوگیری کرده و بیشتر پشت بدن را در معرض آن قرار دهیم.»

علیان گفت: «با توجه به اینکه جلوی بدن دارای طبیعت گرم و نیمه پشتی آن دارای طبیعتی سرد است، بنابراین نور و حرارت‌‌ همان قدر که برای پشت بدن مفید است و باعث ایجاد تعادل در سطح انرژی می‌شود، می‌تواند برای سطح جلویی بدن مضر باشد. زیاده روی در آفتاب گرفتن باعث بروز بیماری‌های پوستی می‌شود.»

وی در ادامه گفت: «هرگز در مصرف لبنیات افراط نکنیم زیرا این امر منجر به مقاومت بدن در برابر جذب کلسیم و سایر مواد لازم خواهد شد. به همین دلیل تقریبا تمام مبتلایان به پوکی استخوان از مصرف کنندگان پروپا قرص لبنیات هستند ولی هر روز بد‌تر می‌شوند، مانند کسی که تشنه است و به جای آنکه به او یک لیوان آب را به آرامی بنوشانیم سطل آبی را در دهان او به یک باره خالی کنیم.»

این پژوهشگر گفت: «منبع اصلی کلسیم، گیاهان و محصولات و فرآورده‌های گیاهی است و حیوانات نیز با خوردن این گیاهان است که شیر مصرفی ما را تولید می‌کنند.»

علیان گفت: «با بررسی میزان تراکم و سلامتی استخوان و مفاصل افرادی که به طور کامل از فرآورده‌های حیوانی و لبنیات پرهیز می‌کند می‌توان دریافت که این افراد از معدل بهتری در سلامتی و تندرستی نسبت به مصرف کنندگان دائمی گوشت و لبنیات برخوردارند.»

وی در پایان گفت: «مصرف کم ولی مؤثر هرچیز، بهتر از افراط در آن است. به همین دلیل مصرف روزانه کمی کشک یا پنیر بدون نمک به همراه گردو (مکمل طبیعی لبنیات) و خرما یا انگور و کشمش توصیه می‌شود.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد