توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی کنید
optici
10th December 2014, 06:40 PM
سلام. یه مداری میخوام که شکل موجی که برحسب مکان هست رو تبدیل کنه به شکل موج بر حسب زمان
شکل موج تغییر نمیکنه برحسب زمان فقط واسه اینکه بتونم روی اسکوپ نشون بدم باید این تبدیل و انجام بدم
نو آور
10th December 2014, 11:27 PM
من درست متوجه نمی شوم. وقتی شما مثلا شکل موج یک اسیلاتور یک کیلوهرتز را روی صفحه اسکوپ مشاهده می کنید، معمولا دارید تغییرات ولتاز (محور عمودی) را بر حسب تغییرات زمان (محور افقی)مشاهده میکنید.
مگر اینکه منظور شما این باشد که مثلا دستگاه، به نحوی روی موج تبدیل فوریه انجام دهد.
optici
11th December 2014, 08:24 PM
من درست متوجه نمی شوم. وقتی شما مثلا شکل موج یک اسیلاتور یک کیلوهرتز را روی صفحه اسکوپ مشاهده می کنید، معمولا دارید تغییرات ولتاز (محور عمودی) را بر حسب تغییرات زمان (محور افقی)مشاهده میکنید.
مگر اینکه منظور شما این است که دستگاه، روی موج تبدیل فوریه انجام دهد.
یه شکل موج هست که تغییرات زمانی نداره به عبارتی تحت یک شرایط خاص تغییر نمیکنه به عبارتی شکل موجی که ایجاد میکنه x-y هست از اونجای که اسیلوسکوپ شکل موج y-t بهمون میده حالا برای اینکه ما بتونیم این شکل موج رو روی اسکوپ ببینیم باید یه جوری مکان رو به زمان تبدیل کنیم به عبارتی xرو به t تبدیل کنیم.
نو آور
12th December 2014, 08:26 AM
یه شکل موج هست که تغییرات زمانی نداره به عبارتی تحت یک شرایط خاص تغییر نمیکنه به عبارتی شکل موجی که ایجاد میکنه x-y هست از اونجای که اسیلوسکوپ شکل موج y-t بهمون میده حالا برای اینکه ما بتونیم این شکل موج رو روی اسکوپ ببینیم باید یه جوری مکان رو به زمان تبدیل کنیم به عبارتی xرو به t تبدیل کنیم.
فکر می کنم منظور شما نمودار لیساژو باشد.
optici
12th December 2014, 09:37 PM
منظورم منحنی لیساژو نیست.این جوری بگم شما فرض کنید یه شکل موج ناشی نور تداخل کرده که مینیم وماکزیمم داره .حالا این مینیمم وماکزیممرو مقدارشون رو تبدیل یه مقدار دیجیتالی میکنیم.خب حالا این داده رو که بر حسب مکان هست رو میخوام به اسکوپ بدم.اما اسکوپ نمیتونه رسمش کنه چون کارش نشون دادن شکل موج بر حسب زمان هست حالا میخوام بدونم چه جوری این تبدیل رو انجام بدم(مکان به زمان )که بتونیم رو اسکوپ نشون بدیم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.