PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موسسه علمی آموزشی رزمندگان اسلا (آیه های تمدن)

elham78
3rd December 2014, 09:24 PM
سلام دوستان من الان سه ساله که عضو این موسسه هستم در واقع دانش آموزان ممتازو انتخاب میکنن و در هر سال 5تا امتحان بر گذار میشه ودر طی سال کتب های آموزشی هم داده میشه اما سوال من این جاس که نمیدونم اصلا این موسسه چه فوایدی داره وآیا تاثیری و امتیازی هم تو کنکور داره یا نه لطفا هر کی میدونه جواب بده هر چی سرچ کردم درست جوابمو نداد.[soal][soal][soal][soal][soal][soal]

A..E
5th December 2014, 12:27 AM
سلام خوب هستین؟
منم دو سال هستش که تو این طرح عضو هستم .امسال هم تونستم تو این طرح باشم و در جواب شما تنها اینو میتونم بگم که این همه امکانات رو که بسیج در اختیارمون گذاشته واسه آماده کردن ما برای کنکور هستش و تنها امتیاز شما میتونه افزایش معدل شما تو امتحانات مدرسه از طریق استفاده از کتاب ها و آزمون ها باشه و امتیاز دیگر شما میتونه بسیجی بودنتون باشه اونم تا چند درصد و نه در حد میزان پیشرفت شما در درس هاتون. موفق باشی

[golrooz] با تشکر[golrooz]
ابوالفضل

elham78
5th December 2014, 12:08 PM
سلام خوب هستین؟
منم دو سال هستش که تو این طرح عضو هستم .امسال هم تونستم تو این طرح باشم و در جواب شما تنها اینو میتونم بگم که این همه امکانات رو که بسیج در اختیارمون گذاشته واسه آماده کردن ما برای کنکور هستش و تنها امتیاز شما میتونه افزایش معدل شما تو امتحانات مدرسه از طریق استفاده از کتاب ها و آزمون ها باشه و امتیاز دیگر شما میتونه بسیجی بودنتون باشه اونم تا چند درصد و نه در حد میزان پیشرفت شما در درس هاتون. موفق باشی

[golrooz] با تشکر[golrooz]
ابوالفضل
به نظر شما ارزششو داره که برای آزموناش خونده بریم سر جلسه؟

محمد حسین بابایی فرد
5th December 2014, 12:25 PM
موسسه خوبی هست؟

elham78
5th December 2014, 12:43 PM
موسسه خوبی هست؟
کتاباش فقط ارزش داره وگرنه خودش نه

A..E
6th December 2014, 04:23 PM
چرا که نداشته باشه!؟ آخه میدونین که سطح این امتحانات چه قدر بالاتر از سطح امتحانات سایر موسسه هاست.اگه تنها یه نگاه به سوال های کنکور امسال بندازین می بینین که چقدر ارزش داره

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد